Danas počinje Mirovni forum u Parizu: Hoće li se sresti Vučić i Kurti?

Ostavite komentar


  1. Situacija oko KiM je jako losa, narod trpi Kurtijevo nezadovoljstvo, i to bi se trebalo resiti. Iskreno se nadam susretu ali da ishod bude pozitivan.

  2. @Mara

    Ja mislim da narod na Kosovu više voli Kurtija nego srpsku cizmu. E sad oba srpska MANJINA na Kosovu mora da prihvati cinjenicu da živi u drugoj državi. To nam je uvek problem…

  3. Šta ima da se sastaju, idu malo da se švrćkaju po Parizu, jedu specijalitete i piju skupocena vina.

  4. Biće bolje za obojicu da se sretnu i da poslušaju EU jer u suprotnom lose i njima i nama. Aj za njih koga briga al što ćemo mi ispaštati zarad njihovog bezobrazluka i ličnog interesa.

  5. Vučić je priznao kosovo briselskim sporazumom,a skoro francusko nemački sporazum a sada se femka i pokušava da sakrije od naroda i da sačuva vlast.

  6. Vučić nema nikakve ustavne nadležnosti da se bavi spoljnom politikom Srbije.
    Kada tome dodamo njegovu nesposobnost da se nosi sa takvim pitanjima, nije ni čudo što smo sada u nezavidnoj situaciji po pitanju KiM.

  7. Kurti je jedini „strani zvaničnik“ kome je izuzetno vazno da u Srbiji „ne dodje do promene vlasti“ čime bi njegova „nadmoć“ nad „njegovim omiljenim pregovaraćem“ Vučićem, mogla biti „uzdrmana“ i nebi me iznenadilo ako Kurti „sretne Vučića i pozeli mu srecu na izborima“ !
    Najveca „tragedija“ koja bi mogla da zadesi Kurtija bila bi promena vlasti u Srbiji i toga se Kurti plasi !
    Kurti „strahuje“ da bi promenom vlasti u Srbiji, Vučiću bilo „ukinuto opunomočenje“ koje je do sada imao da SAM „bez ikakvih konsultacija sa strankama opozicije ili nekakvim odlukama Skupstine Srbije“ u ime vascele Srbije pregovara i „bar za sada bez posledica“, GUBI SVE na Kosovu a sve „verujuci da je bolji sahista od Kurtija“ koji ga redovno „matira“ !

  8. @Mara
    Pitaj Vučića zašto je loša situacija na KiM. Ali ne verujem da ćeš dobiti istinit odgovor.

  9. Kakva posla na mirovnom forumu ima Vucic koji nije isporucio Radoicica i nije jos izneo nikakve rezultate istrage ? Sta ce on tamo ?

  10. Vucic je izdao Srbe sa Kosova i zasluzili su to ,glasali su za njega ,ucestvovali na barikadama,dolazili na SNS skupove ,radili su sami protiv sebe i dosli u bez izlaznu situaciju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.