Vučić: Ideja zakona korporativno upravljanje preduzećima, imamo pobune i u SNS i u koaliciji

Ostavite komentar


  1. Ili da smo prodali elektroprivredu Nemcima pre 15 godina danas bi bila zdrava i čitava ili opet da nismo prodali NIS Rusima danas bi gotovo sigurno bio ruina a tek Telekom.

  2. Vučić je u pravu sa ocenom je da oni koji govore da vlast želi da nešto krade na taj način „polaze od sebe“.

  3. Ako nesto izjave to najpre pomisle u svojoj glavi kako bi oni radili da su na istom mestu. Videli smo mi vasu mutljavinu opozicijo dok ste bili na vlasti.

  4. Svaki zakon kad se donosi ima svoje pristalice i protivnike, važno je da on doprinosi društvu u celini a ne nekim interesnim grupama.

  5. Običan čovek ne razmišlja o ekonomskim situacijama koje se dešavaju na višem nivou dok ne oseti njev uticaj na njega i njegov život.

  6. Svi su se snašli u postojećem sistemu i ne prija im nikakva promena.

  7. Pitanje: Ko će biti većinski vlasnik koorporacije? Upravljaće svakako neki Grča. Boljeg nemadu.

  8. Ovi što kažu: da smo sve dali nemcima imali bi struje, svega… Ti neka prodaju svoju kuću i žive kod istih nemaca ko podstanari, videli bi kako bi se naživeli.

Ostavite komentar


Politika

Aleksandar Vulin se vraća u vladu: Direktno izazivanje SAD, kao kada ti prijatelji savetuju da razmisliš pre tetovaže ramena, a ti se iz prkosa istetoviraš posred čela 8

Aleksandar Vulin se vraća u vladu: Direktno izazivanje SAD, kao kada ti prijatelji savetuju da razmisliš pre tetovaže ramena, a ti se iz prkosa istetoviraš posred čela

Samo šest meseci je Aleksandru Vulinu, osnivaču Pokreta socijalista i “tvorcu srpskog sveta”, trebalo da se vrati na državnu funkciju. Njega je mandatar za sastav Vlade, Miloš Vučević, predložio za potpredsednika nove vlčade Srbije na mesto potpredsednika Vlade bez resora, što delu prozapadno orijentisane javnosti nije dobra vest.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.