Vučić ima samo jedan dan od formiranja vlade da uvede sankcije Rusiji: Diplomatski izvori za Danas

Ostavite komentar


  1. A ko kaže da mora da uvede sankcije ?Jeli to ista EU Koja nas je bombardovala sa Amerikom na čelu NATO-a .Ta ista EU koja je prekršila Međunarodno pravo o teritorijalnom integritetu i suverenitetu koje je osnova UN.Ta ista EU koja je priznala sve bivše republike SFRJ i snabdevala secesioniste oružjem i vojnim instruktorima isto što i danas čini u Ukrajini .Kod nas je i ratovala i bombardovala nas i otcepila deo AP Kosovo priznavši mu državnost .Ta ista EU ga i dalje snabdeva oružjem mimo Povelje UN1244 i ako je ona potpisnik Kumanovskog Sporazuma .Po kom osnovu EU ima pravo da ne poštuje Međunarodno pravo UN vezano za Agresiju i otimanje dela teritorije Srbije pa zahteva od Srbije ucenama ,da se povinuje i nametne EU sankcije Rusiji .Zar im sada u UN nie rekao u lice da su Licemeri koji po potrebi poštuju zakone UN.Srbija nikada nije trpela ucene pa neće ni sada .Svi Vi kojima je u srcu zapad a ne Srbija ,pasoš u ruke i sretan vam put u EU i gde god .U Srbiji su uvek ostajali Srbi patrioti a ne razni lelemudi kupljeni za šaku
    „Dolara“ ili „Evra“.

  2. Jel ovo Vama kao radosna vest što nas istežu i ucenjuju preko 30 god.Briga me za vlastodršce .Njima je uvek dobro a mi obični ljudi ispaštamo.Nije ovde u pitanju AV nego narod.Neka njega sankcionišu „prijatelji“ sa zapada.

  3. Klasičnih sankcija Srbiji neće biti zato što je u ovom trenutku bitnija stabilnosti u ovom delu Evrope. Uvođenje sankcija u kombinaciji sa ekonomskom krizom može dovesti do opštenarodnog nezadovoljstva i dolaska otvoreno proruskih snaga. Da ne govorimo da Putin lako može da zavrne gasni ventil…

  4. meni je najjaci lik koji je napisao bolje grob nego rob, ti ako hoces da gines gini, i da ne kukamo ako opet milion srba izgine!

  5. Mi nemamo snage da izdrzimo jos pet ili deset godina pod sankcijama. One iz devedesetih smo jedva pregurali. Mislim na narod, ne na profitere i svercere goriva. Bilo bi to nacionalno samoubistvo. Ljudima nije vise do zivota. Dici ce ruke od svega. Nek nosi voda sve sto imamo. Nebitno.

  6. Srbima je vazniji bezvizni rezim za evropu nego kosovo i vojvodina zajedno. Videcete sta ce nezadovoljstvo zbog uvodjenja viza izazvati. Videcete koliko destrukcije tinja u ljudima.

  7. Vidim da Danas i njegovi verni citaoci odlucno podrzavaju „vladavinu zakona“ bez koje se ne moze u EU. Samo jedno malo pitanje – Na osnovu cega moze EU da uvede bilo kakve sankcije Srbiji? Po osnovu koga medjunarodnog zakona? Ili je ta prica o „vladavini zakona“ jos jedna sarena laza za naivne

  8. Koja crna godina. Dajte mu 48h i udrite. I njega i Orbána. 10 godina obećava i laže. Osedeo je od laži.

  9. Pa dosta je bilo, „braćo“. Rusi frendići, a pare bi od EU. E, pa ne može i ovce i novce.

  10. Slediti primer Vaclava Havela u Češkoj, pod pritiscima je žrtvovao sebe, a ne narod.
    Liči da se ne može odoleti, mislim pritiscima!

  11. Bili smo i na gorim mukama pa smo pteživeli i to časno da svakom možemo pogledati u oči i reći mu istinu ma kako teška bila….naprosto naš pravi pravoslavni identitet je to

  12. Sve sama nagađanja bez ikakvih dokaza. Neće biti ništa od toga. Za mesec dana kreće zima i smrzavanje tako će se cela Evropa time baviti a ne Srbijom. Kada krenu problemu u njihovom dvorištu bićemo sporedna stvar. Mada smo to i sada.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.