Vučić najavio kad bi mogli biti novi izbori

Ostavite komentar


  1. Gasiš li se ikada, a onaj ko tebi veruje bilo šta je gori od tebe?!

  2. g. Vucicu gradjani su vam rekli sta treba da ispunite a opozicija je rekla kada se to ispuni mozemo da razbovarmo o izborima, vi stalno preskacete i ignorisete zahteve gradjana, jeste li vi Predsednik svih gradjana Srbije ili samo malog broja onih koji stalno botuju i velicaju vas???? Ziveli

  3. Već od Maja meseca kada su poceli protesti opozicije predsednik je rekao da moze kad hoće izbore . Ako misle da ruše vlast na ulici pa zar to nije nasilno. A protest se još uvek naziva protiv nasilja.

  4. Ove godine 6. oktobar se pada u petak, dan pogodan za proteste. Valjalo bi pecati ga na taj datum (pa ako već ima spreman odgovor za taj dan, zadati mu udarac sa neke druge strane, ako nema, neka se dogodi taj 6. oktobar). Ako je uklanjanje iz javnog prostora svega što produkuje nasilje (Pink i sl.) dug prema deci iz Ribnikara, 6. oktobar je dug prema Đinđiđu.

  5. U pravu si šibicaru, ali pošteni i časni izbori.Ali ne po tvojim pravilima.Mediji podjednak tretman. Posebno televizija.I videćeš šibicaru kako ćeš pući ko zvečka.

  6. Ovaj će plakati kad bude smenjen. A biće smenjen čim budu dostupni kompjuteri za preračunavanje glasova. Nemaju oni ni 20 posto glasača.

  7. A šta bi sa Gašićem i njegovim SKANDALOZNIM optužbama na racun Nemacke, da Nemacka štiti ubicu Olivera Ivanovića?

  8. Ti si svoje odsvirao, to je pitanje vremena i to ne tako dugog. Dosta je bilo, regularni izbori bez krađe ili ulica. A posle zatvor za mnoge neizbežan.

  9. 1. Sankcije Rusiji
    2. Priznanje Kosova
    3. clanstvo EU
    4. clanstvo NATO … za svu Balkansku DECU!!!!

  10. Glasajte kako vam drago,al ja brojim glasove u prisustvu Gašića i Vulina!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.