Vučić: Kasne radovi na Koridoru 10, vikao sam na Babića

Predsednik Srbije potvrdio da će se 19. decembra sastati sa Putinom i od tog razgovora očekuje dobre vesti za Srbiju

Ostavite komentar


  1. "Nadam se dobrim vestima": Da Rusija isporuči Miru M., da ukine carinu za automobile iz KG, da ne plaćamo više najvišu cenu gasa,….

  2. Kakvo vikanje, kakvi bakraci, pravi pozorište. Ako se egzaktno moze reci da se kasni, videti sta ugovori kazu i primeniti sankcije na odgovorne. Otkaz ili smena nije nista posebno, ali je nešto za pocetak

  3. Prolazio sam skoro korz Grdelicu, put izgleda fantasticno, kad bude zavrsen najtezi deo puta ka Grckoj prolazice se za nekoliko minuta….

  4. Činjenica da radovi kasne pokazuje balkanski lenji mentalitet, a činjenica da je diktator vikao na odraslog čoveka, odraz je primitivizma tog naroda.

  5. Nas diktator postavlja svoje ljude na sva mesta. Njihov jedini kvalitet ja poslusnost i obozavanje vodje. Naravno da nisu spisobni da rade pisao koji im je poveren pa zato kasne, traljave i vecina toga sto naprave je lose. E onda On vice i time se hvali. Je li to normalno? Naravno da nije u normalnoj zemlji. Ali u Srbiji se cuju samo ovozavaoci Njegovog lika i dela, pa je to ne samo normalno nego i odlicno. A vecina i dalje cuti, trpi i ceka…

  6. Iako sam protivnik sns, zgrozen sam vikanjem na Babica! Ovaj poceo kao Mrkonjic. Sta je Babic kriv…Vucic dramaticar. Vazno je da je poveo Dodika i jos ga stavio u prvi red a sirotog Babica koji dane provodi na putu u drugi red.
    E moje Nislije, otvorite oci…a i ostali Srbijanci, zemljaci ce nas prevesti zedne preko vode.

  7. I ovaj Dodik se opasno ugradjuje sta trazi svaki dan kod Vucica alo ljudi dajte probudimo se zar ne vidite kako se okrece biznis i ogromna lova se sliva kod njih u dzepove

  8. Grdelička klisura jedna od najzahtevnijih trasa, pa je nemoguće baš sve isplanirati, jer uvek iskrsne neki neplanirani problem.

  9. 1. Prostački je vikati na bilo kog čoveka. Ako je nesposoban – smeni ga!
    2. Babića je postavio Vučić i na njemu je prava odgovornost.
    3. dali je ovo nadležnost predsednika države.On je poput "Diamantovog" margarina – u sve se meša!

  10. Teodora

    17. decembar 2017.
    Prolazio sam skoro korz Grdelicu, put izgleda fantasticno, kad bude zavrsen najtezi deo puta ka Grckoj prolazice se za nekoliko minuta….
    ..

    hahahahaha..prolazio sam….a gore potpis teodora….hahahahahaha…mora da je supak meraklija…ili fuksa botovska.zakucana u fotelju neke bedne kancelarije sa muzem alkosom koji joj je dete napravio na tulumu

  11. Aco kako je Mira cuo sam od ovih nasih u Mosvi da ste se videli da kako kazu valda je Karic dogovorio sastanak ako ipak je i ona nasa nesreca i supruga muza u koga smo se kleli bilo pa proslo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.