Vučić ljudski oprostio Stefanoviću, a rasplet se očekuje možda pred izbore

Jedan o najvećih političkih sukoba ove godine prenosi se i u sledeću

Ostavite komentar


  1. Austriski kaplar ,Djilasa-Krcuna-Rankovica.Vucko lije suze radosnice na ispracaju svoga idola u hag,potom ide sve ko po loju Toma diploma ,igracka Cvijan ni mrtav miran biti nece,,Stefanovic mala maca

  2. „Predsednik SNS koji obavlja i funkciju predsednika Srbije, Aleksandar Vučić, ljudski je oprostio svom stranačkom kolegi i ministru odbrane Nebojši Stefanoviću, optuživanom tokom ove godine u režimskim medijima da je „kovao zaveru“ protiv Vučića.
    Ukoliko nema krivičnog dela, što će utvrditi nadležni organi, on od Stefanovića očekuje da razume neke stvari i svojim radom potrudi se da pokaže dobre rezultate u budućnosti.“
    Je li početak ovog članka pisao Vučić u trećem licu ili novinar Danasa?

  3. Uobičajena laž: DS je za SNS “deset u glavu“. U DS-u je bilo protivkandidata prilikom izbora predsednika, napriemr.
    Ni Tadić ni Đilas nisu izbačeni, sami su napustili, Pajtić je i dalje član DS-a…
    Ipak, u nečem je u pravu: DS i SNS nisu isto

  4. „Vučić ljudski oprostio Stefanoviću, a rasplet se očekuje možda pred izbore“
    – Ma kako da ne !!
    – Biće da Stefanović ima argumente dovoljno jake ne samo za oprost nego i za zaborav :))

  5. Tata oprostio sinu da se sukob ne talasa u javnost, jer to SNS!!!!. Na slici okružen mladim jastrebovima lešinara, koji su u stranci zbog dobrih pozicija i visoko plaćenih radnih mesta, za razliku od onih koji su završili državne fakultete sa visokim ocenama i nemaju poso, jer nisu u aktuelnoj stranci!!!!.

  6. Aca će ti oprostiti što te je kinjio a ti ćeš lepo sve priznati kako te Đilas platio i tako…

  7. Snimali Belivuka i njegoovu grupu a Av i brat Andrej se ubacivali i vodili razgovore sa Belivukom. Niko nije hteo da prisluskuje Vucice ali sami se ubacivali u razgovore. Neka pokazu sta i ko je presluskivan.

  8. Mislim da bi bilo najbolje da se stranka rasformira jer tu ima mnogo raznog šljama i da se normalni vrate u SRS, To jastuk najjaču stranku posle oktobarske revolucije.

  9. Kako mi je drago zbog vas dvojice,samo ako je po onom mafijaskom sistemu tipa oprostio sam kao u kum filmovima?! Nekome nece valjati

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim 10

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim

"Mi uvek hoćemo na izbore, ali ovo što se sprema u Beogradu 2. juna nisu izbori, već izborna krađa koja je već dokumentovana slučajem iz Male Krsne. U toj farsi koja se izvodi u režiji Aleksandra Vučića i Kristofera Hila zaista nemamo nameru da učestvujemo i da joj na bilo koji način dajemo legitimitet. Uostalom, nijedan od elementarnih uslova za koliko-toliko fer i poštene izbore nije ispunjen, niti više može biti, što zbog vremenskih okvira, što zbog nemogućnosti da se i dalje vrši pritisak na vlast, nakon sloma koalicije Srbija protv nasilja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.