Vučić: Moja politika u vezi sa Kosovom doživela poraz

Ostavite komentar


  1. Твоја политика је била лоша. Ниси хтео да послушаш било кога паметнијег од себе и учиниш нешто боље. Не жели народ Србије да отцепиш КиМ, што је у ствари била твоја политика. И немој да своју неспособност пребацујеш на нас. Да има у теби милиграм човечности повукаоп би се са положаја Председника, сам си рекао да ниси успео.

    1. Znali smo da je Vuciceva SNS politika na Kosovu dozivela poraz.
      Ne samo njegova,nego i onih pre njih. Sada mu sledi „gajtan oko vrata“.po uzoru na politiku koju je do sada vodio. U suprotnom ce izgubiti i Vojvodinu,zadnju federalnu jedinicu ex-Yu, koja nije mogla da se sporazume sa slicnima u Beogradu. .

  2. Ako je nekom nekad trebao nekakav dokaz da je ovaj covek potpuno lud, evo vam ga. Mi vec pet godina ne znamo pod kojim mandatom i premao kojoj platformi on to pregovara sa svojim koalicionim partnerom Haradinajem & Co. takodje pojma nemamo st aje do sada postigao, a evo sad cujemo da nije nista postigao i da smo za sve zapravo krivi mi srpski narod i naravno Sonja Biserko zato sto volimo da placemo i da gubimo sve. Mi lenstine koji necemo da radimo za 200 evra mesecno bes pish pauze smo za sve krivi. Srpski narod interesuje da bude ratnicki svadjalacki narod, ne interesujo to nikog spolja nego eto bas nas. Ni zasta naravno nije kriv on i njegova rulja koju su ovaj cumez i napravili 90ih godina u najboljoj radiklasko-spsovskoj tradiciji.

    1. Druže, pa tako ti je to. Imali smo standard 89-90 i onda kad su nam dali demokratiju mi glasasmo za rat. Onda smo ga izgubili i sad nećemo da radimo za 200 evra. E, pa posle svih tih pametnih odluka koje smo sami doneli, moraćemo da radimo za 200 evra još dvesta godina. Samo, više nikog neće biti ovde da radi. Sa Vučkom se krug zatvara. To je to. Dobili smo tačno ono što smo tražili.

  3. Bilo bi lepo da nas predsednik prestane da krivi srpski narod koji je vecinski pokazao puno razumevanje i podrsku za njega.
    Niko nije izasao na ulice, vikao da se smeni, palio baklje i slicno kada je izasao sa ovim predlogom. Da je neko drugi pre 10 godina izasao sa istim predlogom, na ulicama bi bile i hiljade demonstranata, i baklje, i atmosfera linca. I neko vrlo poznat bi vodio tu masu.
    Pitanje je EU ili ne, za njega i svakog ko bude na vlasti posle njega zato sto ce se svakom postaviti ovaj isti ultimatum pre ili kasnije, ultimatum u kojem se ocekuje da se Srbija odrekne svoje teritorije i gde se Srbija zastrasuje scenarijima propasti ukoliko do toga ne dodje.
    Usput receno, mi ne moramo da imamo apsolutno ni jedno lice srpskog porekla na KiM da bi nam teritorija pripadala i da bi nastavili da osporavamo nezakonito prisvajanje dela Srbije. Ne moramo da imamo ni imovinu na KiM. Kada kupite privatno ostrvo u Grckoj, cik pokusajte da proglasite nezavisnost od Grcke. Svasta. A imamo imovinu na KiM.
    Biserko, Trajkovic i Janjic nisu relevantni za ovu pricu, kao ni razlozi zasto su oni protiv podele i da li je to zbog toga da bi sve bilo albansko. Ne donosi EU odluke zbog Janjica. Ne moze KiM da bude albansko dok Srbija ne da tu poslednju dozvolu sada ili za 50 godina ili 100, ili… Nikada. Cak i da nijedno srpsko lice tamo ne ostane.

  4. АВ, мењај народ под хитно. Не ваља овај народ када те не слуша и неће да буде саучесник с тобом и преузме сву одговорност уместо тебе. АВ распиши референдум и тражи неки нови, послушнији народ и замени га са овим непослушним. „О наааааароде мој“

  5. Vucic ima iskustva iz iz Milosevicevog vremna kao tkz ministar informisanje. Ako zeli biti predsednik Srbije,treba dici ruke od susednih drzava: Bosne,Kosova,Crne Gore i Makedonije,gde srba ima manje nego njihovih naroda u Srbiji. Ako se ne koriguje na vreme eto mu ponovo
    „dogadjanje odn valjane“ slicnih naroda po Srbiji.

  6. Ja ne znam za jos neki slucaj da neki predsedniko ovoliko otvoreno mrzi svoj narod. Ovaj nam svaki dan govori da smo neradnici, gubutnici, debili a narod glasa za njega. Pa zar su ti sendvici toliko ukusni?

  7. Pa dobro, nisi uspeo, nije problem. Samo se lepo povuci sa položaja pa ćemo naći nekog sposobnijeg ko će znati da zaštiti interese Srbije. Ali ti to nećeš nikad učiniti jer je tebi jedino stalo da vladaš bez obzira na sve poraze kroz koje si nas proveo i devedesetih i sada.

  8. Ниједна власт у Србији, до сада, није тако дрско и безобразно владала као СНС. Корупција никад овако виђена. Не знам да ли има поштеног, на функцији, у њиховим редовима. Шта је то када распишу конкурс за економисту, приме правника. Уместо лекара педијатра приме лекара опште праксе и тако до у недоглед. Јесу и претходници запошљавали своје фаворите, али су бар испоштовали услове конкурса. Ови су бескрупулозни. Могу ово што говорим потврдити конкретним случајевима. Због свега што раде пући ће као мехур од пене и остати упамћени као најгора власт у Србији.

  9. Izdrzi precednice! Kako cemo ziveti bez tebe. Ako ne zbog nas koji smo nedostojni ono zato sto volis srBiju! I, podrzavamo precednice sve sto radis i sve tvoje saradnike, makar zutilopovi bili, vesic, mali, trivan.. Sve podrzavamo dragi i voljeni precednice samo izdrzi. I posebno podrzavamo osnivanje fonda, jednog od osnivaca tvog senese ceda, brani crncevicu! A i brana je voleo fondove, sto jes jes, prvo jebio espees, pa serese pa senese. I precednice, molimo te pomozi i njegovom zetu! Toliko je omatorio i propo da ni svoju rodjenu sliku ne sme da postavi. Muka je to precednice, velika muka. A voleo je branu. A i fondove. Ma voli on i tebe precednice nego nnnako.. Ali ti si veliki i ti ces izdrzati i pomoci, zato sto volis srBiju. I branu. I fondove. I zeta. braninog. I malog. I vesica. I trivan(ku). I taaakoo.. Ziveo ti nama precednice! I tvoj bata, naravno..

  10. “ … jer Srbi više vole da kukaju, da plaču nad nečim što je ostalo daleko, nego da imaju nešto u svojim rukama“. … valjda zato ti ne kukas za svojom spaljenom dedovinom u muslimanskim Cipuljicima, nego ti je dobro i u Jajincima, … pa mislis da ce i ostatak Srbije za tobom, … ‘u Jajince?! Eeee, Srbine … !!!

  11. Вучићу, можда би от тебе и било нешто али си се окружио најгорим шљамом који у твоје име терорише српски народ. Освести се човече, дистанцирај се од мафије и српски народ ће ти све опростити. Тако су и Слобу сјбали, сарадници и породица. Надамо се искрено да ће и тебе – ако се не освестиш и пробудиш из агоније у коју си упао. Нека ти драги Бог помогне! Амин.

  12. u pravu ste gospodine predsednice i ja vam predlazem da se manete ovog naroda koji ne zasluzuje sve sto ste pozrtvovano uradili za njega i da zbog toga date brate ostavku i odete da trazite neki bolji narod od nas koji ce vas bolje razumeti

  13. Боже мили,чуда великога;кад ћоравко поћера ћопавка!Биполарни синдром,параноја и ко зна какава још болешчина дрма “нашег“ вођу!?Можда се прејео свињских папака?А можда и свињских глава,као оно некада мали Јожа,па се унередио?Господине Муслију,пуно поздрава од браће по крви и оружју:Харадинаја,Тачија,Готовине и иних “хероја“.

  14. Izdrzi preCednice! Kako cemo ziveti bez tebe. Ako ne zbog nas koji smo nedostojni ono zato sto volis srBiju! I volis Beograd. Pa ko ce izgradjivati svirajuce fontane, istorijske jablane, pardon jarbole, i postavljati naleto novogodisnju rasvetu. A treba uvesti i drugu novu godinu, 31og juljekula na 1vi glupi avgust. I treba graditi ono na vodi. Jeste, prodao si PKB (firma se zove ‘al dekra’) ali sad tu treba izgraditi novi grad tzv treci Beograd. To jedino Ti precednice mozes, zato sto volis beograd. Pa metro, pa leteci automobili, pa da isti ne udaraju u jarbole, pa puNpe, pa spomenici betonu na svakom cosku! A tek u srBiji sta sve trebuje uraditi. Za pocetak, ceo narod promeniti prijemom deset miliJona migranata iz azije i afrike, bice svakako bolji narod od postojeceg. Ufff, smorio sam se. Ukljucite se i nastavite niz..

  15. Doziveo si poraz jer si politicka nula i baraba lazov, jer si unistio drzavni sistem Srbije i postao diktator! Ko tebe postuje: samo ulizice, podguzne muve, nepismeni, kriminalci, ratni profiteri, crnoberzijanci, lopovi, prevaranti, zlocinci, kosovari i bosanci… Takav predsednik nam ne treba… ODLAZI!

  16. Ovaj i kad prizna da je napravio promasaj, krivi druge za to.
    Strasno mnogo laze i uvek nekog olajava. Da je predsednik neke mesne zajednice, dosad bi ga smenili. A evo celom Srbijom neprikosnoveno vlada vec vise godina.

  17. To si trebao da obnaroduješ još pre koliko godina a ne da stvaraš veru i nadanja da ćeš uspeti. Sada kada si izgubio, sidji s vlasti i vrati novac narodu koji si potrošio zalud lutajući od države do države, od grada do grada jalovo. … Budi pošten, jer tako se predstavljaš. Ako si pošten podnećeš neopozivu ostavku a ako nisi … nastavi. Guli ovaj narod i od penzionera naplaćuj danak svojoj vladavini.

  18. Ti si „bajo“ doziveo poraz samim pojavljivanjem na politickoj „sceni“ nakon n05. oktobra 2000. godine … a da nisi bio LUSTRIRAN i UHAPSEN. Tako je trebala Nemacka u doba poraza da bude LUSTRIRANA od Hitlera i Gebelsa … znaci NACIOSLOBODJENA i DENACIFIKOVANA. Ali sa vama Milosevicevskium Gebels-propagandistom MI S R B I od tog ZLA vaseg SESELJIZMA & Slobizma i DAN danas NISMO OD OVOG OLOSA DEVEDESETIH … I DANAS NA VLASTI O S L O B O DJ E N I !!! OLOS JOS UVEK „VLADA“ S R B I J O M … A, DOKLE CE … TO ZAVISI OD NAS … OSTATKA OLOSA KOJI SAMO CUTI I NE BUNI SE … BEZ OTPORA !

  19. O dobri Srbi! znam da vas je malo. Ali pokusajte da zauzdate one vase ludake. Ja znam dobro kakve su teske zlocine pocinili narodima oko sebe. Pokajte se i izvinite se svima inace dace Bog da ce vam i ona sljiva biti mnogo. Toliko ste patnje i bola nanijeli drugima da je i zemji tesko pod vasim nogama. Nemojte cekati da vam se pocnu otvarati rupe ispod vas.

    1. Zašto izjednačavas Srbe sa ovom bagrom od politicara? Znaš li koliko su naše dece oterali u rat i koliko se njih nije vratilo,koliko su nama zla naneli. A ne vidim,osim Slovenije da je ijedna druga bivša republika posle rata promenila kurs i da je zagovornik mira i stabilnosti osim na rečima. Mislim na političare,naravno.Seju mrznju među nama da bi lakše vladali i pljačkali i nas i vas,ma odakle ti bio,i ja tebi ne želim,ma ko da si,da „vi“stanete pod jednu šljivu. Ja sam Srpkinja, i želim da se svima vama i nama rađaju divna i zdrava decica koju ćemo učiti da se vole a ne da ih neki budući ludaci huškaju na krvave ratove.

  20. tvoja politika u vezi sa kosovom je doživela poraz ne samo u srbiji već i u svetu. tu politiku podržavaju samo tvoji koalicioni partneri koji za kosovo ne daju ni pet para jer njih interesuje samo vlast o ono što ona donosi. uskoro će i drugi delovi tvoje politike doživeti kolaps a narod ce to platiti.

  21. Ova patetika i posipanje pepelom je najobičnija izlazna taktika druga predsednika,jedinog pravednika i poštenjačinu ove države,koji se jedini hrabro borio za Srbiju dok su mu ostali gurali klipove u točkove ! Hvala ti Alejandro The Little-Lupusu što si nama slepcima podario oči a nisi ispunio obećano,počev od onog kako se „nikad nećeš kandidovati za predsednika,da te to ne zanima“,pa nadalje!

  22. Vučiću,Takvi trikovi nemaju prolaz u Srbiji.Okružen si vralicama i korupcionašima.KAKVA JE TO DRŽAVA GDE SU FAKTOR STABILNOG EKONOMSKOG RAZVOJA PENZIONERI???Vrati opljačkane a davno zaradjene pare srpskim penzionerima..

  23. Da li iko zna šta je to u vezi Kosova predsednik hteo? Koliko je meni poznato, nikada nisam čuo ni jednu konkretnu rečenicu vezanu za politiku o Kosovu koju je Vučić izrekao. Tako da, slažem se, njegova politika je definitivno propala. U narednom periodu očekujem da će priznati i da su mu propale sve druge politike i da će za to svi drugi biti krivi…

  24. Sve što Vučić govori i radi obična je dramaturgija pred konverziju Kosmeta u Kosovo. Njegov je problem pre svega u tome što to ne ide dovoljno brzo da bi se obavilo za njegova mandata.Boji se da nekom drugom ne pripadne odgovarjuća zasluga i nagrada. Zato ne postoji niko kome je toliko stalo do te konverzije kao njemu. Svako odlaganje dovodi do smanjenja broj tamošnjih Srba, što zbog izumiranja, što zbog iseljavanja, što zbog albanizacije, a to opet dovodi do smanjenja kursa. Zato je Vučić bez kosmetskih Srba kao baron Minhauzen bez svog perčina, zato je išao na Kosmet i zato im je obećao brda i doline samo da i dalje ostanu gde su, iako zna da nas oni više koštaju tamo nego ovde. Tamošnji Srbi su međutim važni i za Tačija, jer Vučić bez njih ne bi ima oko čega da se cenjka a bez cenjkanja ni da pregovara. Srbija jeste radila u korist Kosova i pre Vučića, ali ne ovoliko perfidno. Ajde što se istresa na svojoj stranci, ali njemu ni narod nije po volji. Ako nastavi ovako, ostaće ne samo bez kosmetskih Srba nego i bez Srba uopšte. Pa on svoju potuljenu politiku prema Srbima koji su ostali Van Srbije sad pravda svojim dobrim namerama. Koliki je on vizionar najbolje se vidi po tome što nije predvideo da će jedna Ana Brnabić biti izložena bezobraznim komentarima. Takav je i kad komentariše geopolitiku.

  25. Opet fraze i govori. Vucic je zeznuo ruse u crnoj Gori, namestio im medjunarodni skandal, a sad kaze nije im okrenuo ledja. Vucic gasi drzavna preduzeca da zapadnjacima ukine konkurenciju a nije hapsio partijske direktore koji su opljackali drzavna preduzeca. Vucic uvek podrzava bogate protiv radnika: Fiat, Jura, Gosa sinska vozila u Smederevskoj Palanci, itd. Bogatasi daju pare politickim partijama. A ovo u vezi Kosova je naruceno sa zapada, on to samo ispunjava, u skladu sa svojom politikom: budi dobar za EU, SAD i Rusiju, da bi ostao celog zivota na vlasti. U skladu sa tim je postavio ministre: Ana je dobra za Amere, Nenad Popovic za Ruse, itd. Postavio ministre koji zastupaju interese ovih ili onih, umesto da zastupaju ineterese naseg naroda. Sve je to tehnika vladanja, pa i ovo u vezi Kosova.

  26. Много ми жао што народ оваквог „вођу“ и „визионара“ не разуме, вероватно зато хоће да нас замени са Арапима и Ромима које насељава у Србији.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.