Vučić: Možda je greška što nismo poslali policiju na RTS

Ostavite komentar


  1. Otac mi ima 96 godina. Ja 52. Mali sam bio kada me je naučio. Jedan čovek, dva čoveka , tri čoveka, četiri čoveka. Pet ljudi. Gospodine predsedniče 10xx čoveka. Nepismen si. Ende

    1. Sta ce „gradjanin sa testerom“ u RTSu?naslonili se na vrata pa slucajno upali u rts

        1. Šta zna dete šta je performans.
          I šta zna Vesić i onaj nesrećni doktor šta znači Kalemegdan pod zaštitom države.
          I nije motorna testera, vidi se kabl na fotografiji.

        2. Otkud botovi znaju šta je aluzija? Oni misle da je to isto što i iluzija .A iluziju napredne Srbije svakodnevno pravi njihov vođa.

      1. Ovi dogadjaji su poslali ruznu sliju u svet o Srbiji . Vlast se menja na izborima a ne nasiljem i vandalstvom . Za svaku je osudu ono sto se dogodilo .

        1. Probudite se Milane (i ostali zaluđeni, one druge – plaćene – ne spominjem). Izbori su efikasni u uređenim zemljama, u diktaturama (pogotovu kada je diktator i šef mafije) se za prava, prvo, mora boriti. I izboriti.

        2. O Srbiji vlada ružna slika još od devedesetih godina, od vremena Miloševića kada je inače vaš predsednik Vučić participirao u toj vlasti, pored ostalog i kao ministar informisanja. Kakav je bio ministar… pa isti kao što je predsednik, ponašao se siledžijski. Novinari to dobro pamte, a neki su i izgubili glave. Nema razlike između njega, Čaušeskua, Staljina, Kim Džong Ila, Putina itd.

      2. Jadna je zemlja. A stanovnistvo jos jadnije. Gde predsednik malo, malo preti nekima policijom. A svaka treca mu je „JA SE NIKOGA NE PLAŠIM“.

  2. Ne patetiši, i ne iskrivljuj činjenice! Niko nije znao da će se ući u RTS, pa ni sami demonstranti to nisu znali. Sve se desilo ad – hoc, iznenađujuće ali istinito.

    1. Ha, ha. Ništa nije spontano. Sve se dešava po nalogu Službe. AV ili Đilas? Sve jedno je. To govori da ista ruka viče konce: MI-6.

      1. Lupetanju nikad kraja, uvek je neko drugi kriv (pazi sad: MI-6). Kada bi ljudi mislili svojom glavom i sistem funkcionisao po zakunu (i najgori treba sprovoditi i već bi bio prihvatljiv) a ne po nalogu Vučića (ili nekoga drugog iz bande). I nisu svi isti, to je podmetnuta zabluda da se ništa ne bi menjalo a ološ nastavio da uništava.

  3. Događaji u BG juče i danas znače kraj protesta 1 od 5 miliona . Vučić je odneo veliku pobedu i sad može da sehiri. Nije nemoguće da su Obradović , Đilas i Jeremić stvarno opozicija koju je programirao Vučić , što pokazuju jučerašnji i današnji samoubilački potezi .

    1. Vidiš i ja počinjem da sumnjam. Jel se sećaš kako je onaj drugi Obradović sa svojim huliganima NESTAO kad je Vučić došao na vlast. A onda se ovaj drugi (inače rođak onome) pojavio kao vođa protesta. Mnogo sumnjivo. Protesti su danas ubijeni i to je tačno. Vučić sad može da se proglasi za cara ako želi. Zar je moguće da su građani očekivali bilo šta dobro od vođe huligana. Sramota me je danas što sam šetao 3 meseca zajedno sa njim. A ovi Drazini objavljuju samo komentare boškovih botova. Počinjem da sumnjam i u Danas. Možda su i oni vučićevi. Sve je u ovoj zemlji moguće. Haos

      1. Ne vidim kako su protesti ubijeni.I ja počinjem da sumnjam da si ti sns bot.Sve je u ovoj zemlji moguće

        1. Svi koji ne misle kao „protestanti“ su botovi.Treba ih sve u zatvor. Nahraniti sendvicima, sve su to oni seljaci, protestanit su gradjani, nivo, elita. Eto nama uvida u „svetlu demokratsku buducnost nove vlasti, pune slobode misljenja, dijaloga i evropskih civilizovanih vrednosti“

  4. re: Možda je greška što nismo poslali policiju na RTS

    Zar im nisu dovoljni oni koje je zaposlio na RTS-u da nadziru novinare?

  5. Najveća greška si ti u našim životima već 7 godina! U obnovi zemlje važno mesto će imati MILIJARDE koje si opljačkao. Biće vraćen i poslednji evro, budi ubeđen. A ti igraj domine na robiji.

    1. Sto bi rekao moj kum psihijatar, robija bi mu bila nagrada, i njemu i Julinima se smeska Laza, pa malo „terapija“ nece da skodi

    2. Nazalost kao sto ni Slobine opljackane milijarde ni milijarde Dinkica i kompanije nisu vracene nece biti vracene ni milijarde klana Vucica i lopina oko njega.

  6. Dole Vučić i poltroni. Hoćemo normalnu državu, ovakva ninašta ne liči.

    1. Da neće Oradović da ti uredjuje državu a Djilas je jednom već popalio narod i penzionere pa nećemo ponovo njih kleptomane

      1. Pa ti si očigledno, time se i hvališ, izašao iz striptiz bara (ili centra, kako ga nazivaš). Đilas, na primer, nikada nije pokrao narod a najmanje penzionere (sve i da je hteo, nikada nije bio na položaju koji bi mu to omogućio) za razliku od Vučića koji ne prestaje sa pljačkama i uništavanjima. Dok je Đilas bio gradonačelnik Beograd se gradio a ne uništavao, vaspitačice u obdaništima su dobijale dodatak na platu, građena su nova obdaništa i škole, gradio mostove …(podugačak je spisak pozitivnog, šta je učinio). Ako bi dobio priliku da na taj način upravlja Srbijom (kao Beogradom) sigurno bi bilo bolje nego sada pod čizmom SNS mafije.

  7. I mi bismo voleli da te nema, na svim funkcijama od devedesetih na ovamo, jer jesi inspirator i nalogodavac ubistva. Ubistva pristojne i kulturne Srbije i svih njenih institucija i znamenitosti.

  8. Posto je dobar sa Klintonom i Blerom, mogao je da posalje NATO na RTS…

    1. Mozda i da pozove svoje botove iz Bg da ga zastite, a ne sa KiM i iz Krusevca, To bi bilo mnogo brze i efikasnije. Od tolike bg podrske ostao mu samo dr Nesa iz Beograda i nekoliko uspusanih prekodrinskih policajaca.

    1. Imate djubre od rezimskih medija tipa Kurira,Novosti,Informera,Espresa…tamo mozete do mile volje da podrzavate firera ,naravno uz striktno brisanje komentara onih koji misle svojom glavom.

  9. Jesi čitao strane medije o demonstracijama u Srbiji?
    Bojim se da tvoj „ugled“ više ne postoji.

    1. Ja se nimalo ne bojim da njegov ugled više ne postoji -jer znam da ga ni među Srbima ni među drugim naodima i političarima nikada nije ni imao. Imao je „ugled“ prevrtača koga je zapad platio da rasturi radikale, razbojnika, manipulanta, prevaranta i koruptnog hohštaplera kome je moglo da se plati, u kom će pravcu politički nastupati i koliko će i za koje vreme urnisati Sbiju!
      To mu je dobrim delom već uspelo. Red je da ga narod najuri u zatvor.

  10. Ces se povuces, pa ces da odaberes „nekog mladjeg“? Selakovica, Vulina, Nesu. ? E, pa ne moze, bato. Svi tvoji ce lepo na letovanje. U kavez, bato.

  11. Pitanje je vrlo prosto,kako znaš ko nije,ustvari kada si siguran ko nije logika nalaže da znaš ko jeste,ajde reci genije,ti bi radije da tebe nema, pa naravno da bi radije da te nema među optuženima nego da te prozivaju da si direktno povezan,baš si naivan ako misliš da ti je objašnjenje da nisi kriv ubedilo nekog

  12. Kakva Bolest!
    On mucenik i dalje ‘gleda svoj film’, dovodi krezube autobusima i pocinje da ih ‘pujda’ i preti njima ostatku oprane Srbije, … ‘otvara pogone’ iz kojih pregladneli robovi masovno emigriraju, … ‘resava Kosovo’ ne trepce, kao da je sada Mart 2012te, i kao da nije protracio 7 godina pregovaranja (tajno, sa samim sobom, na TV Pinku!) , … sigurno da nije ubio Ivanovica, ni Mira Markovic nije naredila ubistvo Stambolica, pa ne sme da promoli nos iz Rusije vec 20 godina!!! …. Bolje uci Ruski Vucicu, trebace ti.
    Psihijatrijo, … GDE SI, …. POMAGAJ !!!

  13. Pinokio, imaces o mnogo cemu da razmisljas i objasnjavas nekom virtuelnom protivniku, kad budes u medicinskoj ustanovi zatvorenog tipa, a u susednoj sobici Julini. Potrebmo vam je hitno lecenje, kad onomad vojno lekarska komisija nije imala ingerenciju da vas strpa na terapiju.

  14. briga vodje za kosovo je neprikosnoveno njegova..30 g niko nije brinuo ,on je to preuzeo na svoja pleca nejaka..ubica ivanovica je tu ali necu da vam, kazem..verovatno bi kazao ali bi morao pola svoje svite da pohapsi.kontra mere za kosovo koje bi bile,nijednu nije naveo sledeci korak ce biti neformalno sjedinjenje kosova i albanije,kome i ko ce uvesti kontra mere.izbori ce mozda biti a mozda i nece bozja tj moja volja..tako se tumaci ustav.rezervna televizija tv pink je utociste medijsko rezimu. kao rts oni ne gostuju cesto cisto zbog statistike .on ce kao predsednik drzave ponovo da pobedi i vodi SNS dakle ziza vlast vlast i samo vlast ..to sto je predesednik svih gradjana ne dotice ga .fokus mu je par stotina hiljada privilegovanih glasaca. JEDNOM RECJU srbija u nepotizmu dubokom i na duge staze..

  15. Zasto bre stalno lazes, poslao si zandarmeriju I policiju. Ciniku licemerni, mislis da su samo oni napolju sto setaju protiv tebe, varas se ima nas jos na stotine hiljada koji smo protiv tvoje diktatorske licemerne vlasti. Ima I drugih pravnih metoda, samo polako strpljiv spasen.

  16. Bože dragi koja lažovčina taj Vučić! Šta su bili oni koje je poslao čuveni „Dr“ Neša, u narodu zvan „Neša Slina“- milosrdne sestre? Vučić zaista smatra da su Srbi preglup narod kojim moža da manipuliše kako mu se ćefne! Na skoro svim TV kanalima koji su uglavnom pod njegovom čizmom jasno se videla policija, žandarmerija agenti provokatori BIE, njegovi lični batinaši itd. Mnogi su bili pod punom „ratnom spremom“ kako bi, po njih bezbedno, porazbijali glave demonstrantima -a ovaj hohštapler priča da je trebao poslati policiju! Da smo pravna država, a to odavno nismo, trebalo je poslati policiju po njega da ga uhapsi za sva do danas počinjena zlodela, gaženje ustava, zakona, nameštanja tendera, pljačke itd.- lista je prdugačka da bi ovde stala!

  17. Ovaj čovek nema meru… Da li je moguće da ne zna kada preteruje? Izgleda da je zaboravio izreku „Ko visoko leti, nisko pada“… njegova oholost i egoizam će mu učiniti baš to…

  18. Najveća greška je ta što si ti Predsednik jer te samo intresuje vlast a nemaš pojma da rešavaš probleme i kukavica si,plašiš se Tačija i Haradinaja.

  19. Greska je sto si jeftino pusten juce da se izvuces bez potpisane ostavke i krivicne prijave na huskanje naroda na gradjabski rat i bratoubilastvo. To ti je relikt prvog zaposlanje na ratnoihusackim poslovima kod vojvode Seselja, to ti je uza specijalnost.

  20. Sem vrha policije, u policiji rade valjani ljudi – većinom.
    Vučić se boji policije pa samo za to ih nije poslao na narod. Ima i zašto!

  21. Samo cekam dan kada ce da izjavi “ Sto normalnih Srba za jednog SEKTASA . Kazao bi ali jos se suzdrzava.

  22. Nemoj Aleksandre Vučiću molimj te da bradniš srbe sa KiM. Neka pitaju srbe iz Hrvatske kako su prošli posle toga kako si ih ti branio. Nadam se da ćete svi vi koji učestvujete u odlukama vlasti jednog dana na sudu objašnjavati kako platiste jednog beznačajnog internet operatera Kopernikus 200 miliona evra, a toliko smo kinezima platili da urade most preko Dunava sa prilaznim saobraćajnicama. Je li se tu krije vaša profesionalnost i obraz? Sram vas bilo lopovi.

  23. Vucicu, Ti si za zaljenje. Koja muka da odrzis tesko stecenu vlast i moc i to fo kraja sveta i veka. Ali, medicina je napredovala, ovo je 21-vi vek. Sve se leci. Samo odluci da zelis da budes srecan. A trajna sreca je u skromnosti, odricanje od EGA, davanje a ne otimanje, ljubav a ne mrznja, lepe reci a ne pljuvanje,… Zelim Ti da ozdravis

  24. Naravno da je greska.Ne moze saka agresivaca da odlucuje o buducnosti Srbije.

  25. Normalna Srbija moze biti samo sa Vucicem nikako sa lopovima i nasilnicima kakva je opozicija.

  26. Nikada nisam nikome poželeo da umre ili pogine,jer sam vernik i ne želim da budem grešan.Ali ovaj monstrum me je naterao da poželim da mu se sruši avion,pa makar mi penzioneri kupili drugi i otplaćivali ga do kraja života.Sreća pa nema vojnu moć koju je imao Hitler,jer bi već uveliko buktio treći svetski rat.Smrt fašizmu i Vučićizmu.

  27. U pravu je predsednik. Velika je greška što nisu poslali Policiju. Pa Braćo gde ima da njih 150 ljudi zajebava celu Državu. TREBA IH U TAMNICU a ne na robiju Bukagije oko Nogu od 50kg. Kugle. Više pun Nos svima njih i njihovih pretnji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.