Vučić na predizbornom mitingu u Areni: Vojska će nam biti još jača kako bi svako dete bilo sigurno

Ostavite komentar


  1. Nacionalni ponos: Početak događaja uz himnu Srbije Bože pravde dodatno naglašava osećaj patriotizma. Veoma svečano

  2. Jedva nakupiste 20 000 ljudi , dovozili ih iz cele Srbije. Zašto sad ne izadju u javnost i ne kažu ko plaća ovolike autobuse , sendviče , dnevnice …

  3. Ne bi bilo loše da nam predsednik kaže od koga su naša deca ugrožena da znamo da se spremio.Izgleda da su najviše ugrožena od naše vlasti,pa beže iz zemlje.

  4. Svu se ulaguju Vucicu,kao da je neki kralj.Posravice ih na funkcije koje priželjkuju.A što svi debelo kažu,nikom nista.

  5. Sto se mucite dzaba uplasili se a roditelji cija djeca rade u drzavnim firmama moraju tamo otic. Jadna moja zemljo.

  6. Kako ga nije sramota da se obraća ovim nesrećnicima koji su na silu dovedeni i ucenjeni da moraju da ga slušaju i tapsu mu.Tuga…pregolema.

  7. U diktaturi vojska postoji zato da puca u nezadovoljno građanstvo. XX vek je počeo tako – od kako je garda pucala u gladne radnike po komandi ruskog cara Nikolaja II Romanova, kada je ubijeno oko 4000 gladnih radnika (1905). Ta nedelja masakra i tiranije je nazvana „Crvena nedelja“, a Nikolaja je ruski naroda nazvao Krvavi car. Od tada pa do danas – uvek isto u diktaturama.

  8. „Vojska će nam biti još jača“.
    Uvek kad pročitam ovako nešto, zapitam se protiv koga se to Vučić sprema da ratuje, pošto besomučno baca novac na naoružanje, a gotovo sve zemlje u okruženju su članovi NATO-a. Sam je više puta napomenuo da je besmisleno ratovati sa NATO-om, što smo iskusili devedesetih. Odgovor se sam nameće.

  9. Ako su vec toliko skandirali….a nisu morali
    Verovatno ga i PODRZAVAJU
    To je ono bolesno…

  10. Inace sa skupa u areni Nas 30 anketara sa sledecim rezultatima .
    1● Svaki 23 ispitanik je bio beogradjanin ili zivi u beogradu.Ispitivanje vrseno u krugu Arene. Svaki anketar je anketiro 180 do 220 ispitani.
    2● 320 evidentirani autobusa sa registarskim tablicama: Pancevo,Zrenjanin,Smederevo, Uzice, Bajna Basta, Priboj,Caterina,Valjevo,Loznica,Sabac, Ruma, Novi Sad,Sombor, Vrsac,Gornj Milanovac,Kladovo, Krusevac,Kraljevo, Raska, Novi Pazar, Brus Aleksandrovac,Subotica,Sombor, Apatin,
    Nis,Vranje,Jagodina,Paracin,Vrbas,Kyla,
    3● Na pitanje kako su se organizovali da dodju odgovor je bio Preko preduzeca gde radi,Preko privatne firme koja je platila 3000 din. U organizaciji penzionera, U organizaciji SNSa sa naknadom od 3000 din .
    4● Na pitanje Dali posecujete mitimge SNS odgovor je bio samo idemo gde je Vucic. Takav odgovor je Dao svaki treci ispitani. Cest odgovor je bio da idu uvek kad I’m se u firmi kaze a pretezno su to lokalna Javna preduzeca,tog dana imaju pravo na dnevnicu.

  11. Deca su nam ugrožena od vršnjačkog nasilja i sveprisutne droge na ulicama. Tu vojska ne pomaže. A aktuelna vlast otvoreno štiti narko dilere (očigledan primer Jovanjca).
    A Lazar Ristovski je moralna veličina. Ostavio ženu i zamenio je trideset godina mladjom (tu sve puca od ljubavi iz interesa).
    Da se razumemo nisam moralista (svako odrastao odlučuje o svom životu) ali ovo spominjem zato što vlast koristi takozvane „imtimne“ snimke da blati opoziciju. Zar je to što je uradio Lazar (po pravoslavnbim kriterijumima) moralnije od gore navedenog primera.
    Šta da radimo kad se Lazar se, otkad šuruje sa vlašću, naglo prolepšao.

  12. Једно обавештење за митингаше, пошто нема ко да им саопшти. Војска и тужилаштво доказано не постоје. А суд и полиција се одлично фолирају, али и они су на најбољем путу да докажу да су ваздух. О школстсву и здравству, па то је циркус Медрано.

  13. Ulaži u lečenje obolele dece a ne u oružje. Protiv koga misliš da ratuješ,pomućeni mozgu,kad ti jenato ušao u Srbiju

  14. Nepismeni,neobrazovani,dementni ,podmiceni i neobavesteni ,organizovanim prevozom novcem poreskih obveznika ,dovedeni da slusaju jednu te istu praznu pricu Aleksandra Vucica.Doveo Nikolica fakultetski obrazovanog znamo kako u tv emisiji Nikolic nije znao ni koji odsek je zavrsio da mu pomogne u plasiranju praznih prica, a coveku demencija je vec pokucala na vrata.

  15. Gospodine Vučiću, da li je zadatak Vojske RS da brani cely zemljy Srbiju i SVE njene stanovnike, bez obzira na nacionalnost,veroispovest, starosnu grupu? Ili je Vojska RS zadužena samo da brani decu, a ako je tako, do kog uzrasta,moliću lepo za informaciju?!

  16. Sa jedne strane su radikali, presvučeni u evropejce, i skoro sve lopuže iz prethodne vlasti (Mali, Dinkić, Vesić, Jerkov, itd.) a sa druge oni koji u to kolo ili nisu želeli ili ih je bilo sramota da se hvataju. Šta se pravi blesav kad je to jasno i srednjoškolcima, koje tradicionalno politika ne zanima, a koje AV pokušava da potkupi pred glasanje. I deca su mu odgovorila da ih neće kupiti za 10.000.

  17. Tako sakupljeni da ste pametni vi bi opkolili vučića i uhapsili a ne tapśati izdajniku! Pogledaj u svoje pokolenje !

  18. U ovakvom geostrategijskom okruzenju niti jedna vojska srpska ne moze odbraniti drzavu… Samo politicka mudrost moze biti snaga.. DA LI JE MI IMAMO?

  19. Српска војска ? Ова садашња војска у Србији и са међународном ситуацијом је апсолутно беспомоћна, слабо и застарело наоружана и под будним осматрањем НАТО пакта и његових чланица које само чекају да се нешто деци, да би објавили члан “ 5 „, и да једноставно укину Србију. Само то нажалост српски читаоци не смеју да сазнају.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.