Vučić na radnom ručku sa Erdoganom

Ostavite komentar


  1. Prenosi pozdrave američkog pajaca za ludog i umišljenog sultana…običan picin poštar što bi rekli naši stari koje uzgred on mrzi iz dna duše.

  2. Da li je “ odvrtanje “ ( ili zavrtanje ) slavine gasa iz Turskog toka ponovo u programu posle rucka i posete Aja Sofiji . . .

    1. Kod Angele nije mogao da ruca?
      Koliki je ON folirant a koliki smo mi tek jadnici
      Car je go ali to treba i pricati!

  3. Verovatno je u pitanju ‘Turski tok“, koji se indirektno nasao u sporazumu iz Bele kuce pod pojmom energetska diversifikacija. Ovaj projekat je od pocetka obavijen velom tajne, rako da ne znamo ni ko je vlasnik deonice kroz Srbiju, kolika je vrednost posla, ko se i koliko zaduzio. Jedino sto znamo je da je BDP-u u 2019. godini doneo neverovatnih 700 miliona evra, cime je ispunjeno Vucicevo obecanje o visini BDP-a. Proletos je Vucic bio u Bugarskoj da vidi da li se gradi tamosnja deonica, a moguce je da SAD sada trazi od Turske da spreci prikljucenje Bugarske, samim tim i Srbije.

    1. Po tome kako kritikujete kriticare, rekao bih da ste simpatizer SNS-a. Kada vec komentarisete, napisite sta mislite da je razlog hitnom odlasku u Tursku. Da li mozda imate neku informaciju vezanu za „Turski tok“ kojom mozemo da umanjimo misteriju koja prati ovaj projekat?

Ostavite komentar


Politika

"Podizanje tenzije ili svest o padu": Sagovornici Danasa o Vučićevoj izjavi da će biti "neizvesna borba" u tri najveća grada Srbije 9

„Podizanje tenzije ili svest o padu“: Sagovornici Danasa o Vučićevoj izjavi da će biti „neizvesna borba“ u tri najveća grada Srbije

Iako očekuje pobedu u 85 mesta u Srbiji, predsednik Srbije, Aleksandar Vučić rekao je da postoji "veliki problem" u tri najveća grada u Srbiji u kojima će biti neizvesno. Sagovornici Danasa ocenjuju tu izjavu i kao dizanje tenzije među biračima Srpske napredne stranke, ali i kao realnu svest o mogućnosti gubitka tih gradova.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.