Vučić: Najkasnije u četvrtak videćete ko se zaklinjao na vernost ubicama

Predsednik Srbije u uživo programu na TV Prva

Ostavite komentar


  1. Borba protiv organizovanog kriminala u Srbiji je danas više nego ikada u našoj prošlosti pretočena u brojne akcije organizovane u realnom vremenu i prostoru.

      1. Vodjeni desavanjima iz ’90 i periodom posle 5. Oktobra kada su kriminalci vodili glavnu rec na ulicama, moramo mudro i blagovremeno reagovati i spreciti da se ponovi takav scenario. Sjajna akcija hapsenja Belivukove grupe. Verujem da cemo biti iznenadjeni detaljima koji su otkriveni u istrazi.

  2. Srbija je nanela veliki udarac organizovanom kriminalu, a to su pokazali hapsenjima i akcijama koje su sprovedene u poslednje vreme.

    1. Lepo si naučio na času. Nadam se da je šef uz tvoje ime napisao “ističe se“.

    1. Stalno neke najave kako će reći nešto u budućnosti, zašto u četvrtak ne izađe sa podacima a do tada to ne spominje. Izgleda da je otkrio da narod više voli ovako.

  3. ajd’ u 20€ da ce da nadje neki nacin i teoriju po kojoj su Djilas i Solak upleteni u sve ovo…..

  4. Toliko je iznetih cinjenica u poslednje vreme ali je potpuno nejasno ko je njima dao da koriste prostorije stadiona partizana i pod cijom zastitom su mogli da se toliko osile .Cinjenica da su delovali skoro iskljucivo u srbiji ne vidim da im je neko komandovao sa strane a da je to sluzbama bezbednosti moglo da promakne da to ne sprece

  5. Gradjane ne interesuje ko se sve „zaklinjao na vernost“ veec ko je sa njima saradjivao, ko ih je angazovao i za koga su radili. u kakvom su odnosu bili Stefanovic i Hrkalovicka? Te informacije nas nece sokirati i ne moram sklanjati decu ispred televizora, jer je to i logicno i ocekivano. A ako ste svo vreme trazili nacin da zabusurite istinu, prikrivajuci je nekim senzacionalnim otkricima, onda ste dzaba krecili, nece vam proci ta ujdurma.

    1. Na povratku iz Hilandara mi se zaklinjao na vernost dok je preklinjao da mi celiva sveti civot.

  6. Predsedniče, ne, nije to kamilica što pijte. To je tzv „Belivukov smuti“, zato vam je tako dobro, i radišno se osećate.

  7. Mene interesuje samo kada ću moći da radim normalno. Od ovih vaših „mera“ ne mogu da preživim…

  8. Siguran sam da će pizzomauth u četvrtak objaviti da je uhapsio rodjenog brata ! Time će me kupiti kao najvernijeg glasača dok sam živ !! Srećan rad sine Angelinin !! Još samo malo !!!

    1. Svaka majka je pristrasna, ali verujte mi na rec, takvu fukaru majka vise ne radja!

  9. Vau,dramatičan kao i uvek!!
    Popadaćemo svi u nesvest kad nam kaže.
    Ovo su već ozbiljni simptomi!!

    1. Od 2016. je delovao belivuk. Malo li je? Neka se pogase sve bezbedonosne sluzbe i ne hvalite se bruke jedne. Da nije bilo DEA on bi jos ubijao,razbijao, oci vadio.

  10. Kaze av „najkasnije u cetvrtak“ sto savrseno ide uz njegove ranije poznate „za najvise dve, tri godine“ ili one koja kaze „za nedelju, dve“.

  11. Za 9 godina nije rešio nijednu aferu,delio subvencije bogatim strancima,a radnici mu rade u robovlasničkim uslovima!-Samohvalisanje bolesnika!

    1. Radnici rade , neki nekada nisu imali gde da rade iz doba onog sto nije imao soljice za kafu za novinare a neki su odpustani nezakonito u ambijentu gde nije bilo ni jednog pogona za rad gde su bile unistene sve fabrike, kada ce svi takvi da odgovaraju Vucicu ?.
      Lep primer imamo iz Budimke, vidi se kako je bilo i kako je sada, videlo se sve sto trebalo u emisiji Necete verovati . Tako je bilo sa svim ostalim firmama.

      1. Taj što nije imao šoljice za kafu za novinare, finansijski je savetnik tvog predsednika. Nemoj da čitaš samo tabloide.

    2. Зна “ наш“ председник да је за све крива Мариника,својевремено је Наташа Јеремић означена,као вођа нарко картела у Србији,онда је Мариника сигурно вођа банде убица,можда је она и Оливера Ивановића убила,опасна је та мала.Браво Вучићу ако случајно набасаш на свог бату или неког од 75 кумова,зажмури мало немој да их дираш требаће ти.

  12. Jel jos neko veruje u ove baljezgarije?Narod zaboravio pre par godina ono njegovo,,Znamo ko je ubio Jelenu Marjanovic, sutra cu vam saopstiti ime- necu danas jer su izbori“, sigurno ga zaboravio???

  13. Ja bih sve te krimose proterivao iz drzave ili im oduzimao sve sto imaju i od para i od kuca i papire, ma sve.

  14. Srbija se uporno bori protiv organizovanog kriminala nadljudskim naporom koji čak ni 300 Spartanskih boraca iz Termofila nisu mogli da iznesu na plećima, napor koji čak ni Frodova družina od prstena nije uložila u borbu protiv Sauronovih Orka nastalih u Sarumanovoj fabrici posekavši i zapalivši milione Entova! Napor i sposobnost koji je Džon Snow uložio da smuva Khaeesi Majku Zmajeva i zajedno pobede Bele Hodače da ne zavlada večni mrak i zima u svih sedam kraljevstava. Napokon ćemo u četvrtak saznati ko je ubio Jelenu Marjanović, bravo predsedniče!

  15. Ja sam se zauvek sokiro kad je Aleksandar Vucic devedesetih rekao ,, sto muslimana za jednog Srbina „

  16. Samo da napraviš popis nepoželjnih? Biće tu raznih, od Đilasa, Marinike Tepić, Šolaka, Živkovića, Tadića ….. Jedino će da zaboravi Slobodana Miloševića, Šešelja, Tomu grobara i sve od Tome do njega danas.

  17. Znam da ne zelim da kometarisem o Vucicu; ali imam potrebu da pomenem Balasevica – fali mi. Vucic mi je visak.
    Za one zbunjene: meni je bilo lako voleti ga jer je voleo svoj Novi Sad (zajednicu, u kojoj je ziveo), i (gledao daleko) Jugoslaviju. On je ostao bez jednog, bar. Nas par stotina hiljada je ostalo i bez jednog i bez drugog; i zato nam je odlazak Balasevica, i vise nego smrt jednog coveka.
    Izvinite sto sam upala u vest o Vucicu.

  18. Evo ga cetvrtak…. gde je ta emisija? Ovo me podseca kao kad je najavljivao ubicu Jelene pevacice,ponedeljak,sreda,sledeci meces itd itd prodjose godine i dalje nista nisu javili

    1. Ne laze covek,nije rekao u koji cetvrtak…neki cetvrtak,recimo onaj nakon sto skinu oznaku tajne sa cene najblnovijeg spomenika.to ce da urade jednog utorka a cetvrtak posle toga ce da puste sokantne video snimke.u sredu izmedju ova dva desavanja ce objaviti snimak sa naplatne rampe u Boljevcu i snimak rusenja u Savamali.bice to dinamicna nedelja….za jedno 20 godina

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.