Vučić najavio prosečnu platu od 1.000 evra do kraja mandata vlade

Predsednik Srbije govorio o penzijama, pomoći mladima, prosečnoj plati

Ostavite komentar


  1. Najavljeno i ne najavljeno. Prosečana plata 1000 evrova a prosečna cena benzina 10 a hleba 5 evrića. Ako se nastavi ludilo u zemlji ludaka, slede vunena vremena od ovaca i lajavih krelaca.

  2. Za koga vece plate,pravi se slep da narod sve dublje tone u siromastvo,jad,nesigurnost.Neka se stidi!

  3. To je moguće, dovoljno je da podigne platu najbogatijima, tako da umesto deset hiljada evra imaju sto hiljada evra mesečno

  4. Samo se pitam da covek koji sada daje radniku 300 eura plate,sobzirom na okolnosti odakle da „rodi“jos dodatnih 700 eura?Realno je da moze da se poveca nekih 100-150 eura,ali o povecanju od 700 eura nema ni govora!Mozda moze u drzavnim sluzbama,ili recimo u 10% privatnih firmi,medjutim u 90% to nije i nemoze biti slucaj!

  5. Plagijator…slicnu foru je vec primenio Mladjan Dinkic u korist Borisa Tadica na jednim od prethodnih predsednickih izbora.

  6. Koji bolji zivot, koje povecanje plata. Mi ocigledno ne zivimo u istoj drzavi. Moja plata je nominalno ista unazad bar 7 godina, a stvarno je mnogo manja imajuci u vidu sta mogu da kupim za nju. Ako su podaci tacni onda neko ili neki imaju enormna primanja, na ustrb osiromasenih gradjana.

  7. Većina nas je na minimalcu i tako će biti II dalje. Oni koji imaju previsoke zarade imaće još više i tako će rasti prosečna plata. Ovce za šišanje životare a Orlići, Martinovići…. se bahate.. Jadna smo mi zemlja

  8. Pun mi je kufer njegovih obećanja. Voleo bih da vidim, da se sa nacionalnih frekfencija, koja su pod njegovom kontrolom, čuju i obraćanja ostalih učesnika u političkoj utakmici.

  9. Pa kad radnici iz Vijetnama u Zrenjaninu, imaju tisucu evra, po tvrdnjama pink-ministara, zasto bi sumnjali u ovu istorijsku istinu i tvrdnju naseg predsednickog kandidata…??
    Mada, kazu ljudi da se najvise, istorijskih lazi desava pred izbore i pred 1.april…

  10. Kako se niko ne zapita , otkud on zna sta ce biti do kraja mandata naredne vlade ? Ispade da ocekuje dobre stvari od onih koje kritikuje ? Jer moze na izborima dobiti , na primer Djilas ?!

  11. Da stvarno zeli da amortizuje skok cena I osiromasenje potrosacke korpe sada bi proglasili inflaciju, kurs EUR je I dalje na istom nivou, plate iste. Jadan narod koji veruje vise u ove lazi I koji je ucenjen da ne izgubi posao u drzavnim srpskim komunistickim firmama. Dokle on zna da nesrecni narod guta ove lazi dotle ce manipulator da laze I obecava.

  12. Nezaposlenost je na minimumu a na birou tj NSzZ POLA miliona nezaposlenih, koga ti bre lažeš.

  13. Ovaj ne bira sredstva, sve će obećati samo da pobedi. A kakve vajde od 1000 evra ako će cene nastavljati da divljaju ovim tempom. Skloniti ga već jednom najbolje je rešenje.

  14. Koliko je nasa drzava napredovala mozemo videti kroz konstatno povecanje plata i penzija.

  15. Samo hljadu ja mislim 3000 hiljade pa mi smo ekonomski tigar. Nemoj da se brukas predsednice obecanje ludom radovanje.

  16. Nezaposlenost je smanjena, sada treba raditi na poboljsanju zivotnog standarda gradjana.

  17. To realnom životu izgleda ovako.Komšija da ti prodam psa za pet 5.000 evra,može kompenzacija da mi daš dva praseta po 2.500 evra ili pet pilića po 1000 evrića.Cene astronomske ,kurs veštački,tonemo.

  18. Laže kao i uvek. To je samo predizborno ulagivanje penzionerima pred izbore. On će njima ponovo smanjiti penzije. Nije samo rekao kolike su penzije tate i mame?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.