Vučić najavio udar na kriminal u Novom Sadu

Ostavite komentar


  1. Pa ti si Vucicu postao vidovita Zorka, o cemu ti pricas. Zar te bre nije sramota. Alo Pinokijo pa zemlja je u potpunoj propasti I katastrofi. Pa ovo je kriminalna zemlja od vrha do dna.

    1. Ako stvarno misli da udari na kriminal(ce) treba prvo da uhapsi batu Andreja. A pošto se to neće desiti ceh će platiti neki šibicari. Koji će biti vrlo brzo pušteni na slobodu zbog „nedostatka dokaza“.

    2. Od kada se u normalnim drzavama najavljuju akcije protiv kriminala? Jos jedan SNS ribolov uhvati slikaj se pa pusti!

  2. Treba krenuti od vrha, oni su predstavnici, zaštitnici organizatori kriminala. E, sad na čelu svega su kriminalci iz vladajuće garniture…a, svi znamo da ruka ruku mije..

  3. Uh kad AV pohapsi građevinsku i narko mafiju u Novom Sadu. Skače AV sa kriminala na kriminal iz grada u grad, ali pošto je kišno vreme kriminal brzo raste.Šta bi sa najavljenim hapšenjem Srba na severu Kosova, pa AV je znao i tačan broj i ljude koji će šiptari da pohapse? Čovek od reči i istine.

  4. Тај криминал као да је засејан по Србији! Не може се истребити!

  5. I treba! Ako se vec ne moze iskoreniti kriminal, bar malo ce mu stati na put!

  6. BRAVOOOOOO, svaka cast da nisi dosao u Novi Sad kriminal bi i dalje cvetao, kanda ce Maja za autobusku i zajedno sa Mirovicem za behaton doci na red, a mogao si bar IME DA IM POMENES, pa dokazao si kako si jedini hrabar, eno tresu se gace Dinkicima Lbusima, Vlahovicima Djelicima, Kosticima, a nije svejedno ni politickom ocu Tomi i Dragici, svaka cast Vucicu, svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujes

  7. Nulta tolerancija za sve vrste kriminala… Treba da se razbiju na paramparčad.

  8. Predsednik je pokazao iskrenu volju da se država obračuna sa kriminalom.

  9. Obračun sa kriminalom nije lak posao ni za jednu državu. Srbija ima dovoljno snage da to odradi efikasno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.