Vučić nakon razgovora sa Šolcom: Na decidan i oštar način tražio od Srbije da se priključi sankcijama protiv Rusije

Ostavite komentar


  1. Pogledajte samo tu plačljivu facu. Već dugo on priprema teren za uvođenje sankcija Rusiji. A kao opravdanje izjaviće da je morao jer je Šolc na „decdidan i oštar “ način to zahtevao…

  2. Pritisak na Srbiju traje od 1907.I nista se nije promenilo,sem sto se broj „prijatelja“ povecao.I to nema blage veze sa Vucicem,vec sa necim sasvim drugim.

  3. Ma pustite vi sta je Sulc rekao o ulasku u EU,od te rabote nema nista.Nego da li ste vi njega vodili na skembice i vopi A.

  4. Ma pustite vi sta je Sulc rekao o ulasku u EU,od te rabote nema nista.Nego da li ste vi njega vodili na skembice i vopi A. (nije niko nikad ovo rekao pa ni ja.

  5. Nema ovom iskompleksiranom narodu spasa. Nikoga ne interesujemo, a mislimo da smo sila nevidjena. Oko nas Nato, bice i EU, a mi cemo sa ruskim komesarima da pravimo litije po Srbiji. Da mogu, i grobove roditelja bih preneo preko okeana. Ima li neka sansa koju glupim inatom nismo propustil? Ne vodi se drzava sa radikalima, Palmama i Levijatanima. Ja rekoh, pa dusu spasih. A sebe sam spasio pre 31 godinu, kada sam otisao.

  6. Kosovo je Srbija.
    Kosovo je deo Srbije.
    Kosovo moze biti deo Srbije.
    Kosovo mozda je deo Srbije.
    Kosovo mozda nije deo Srbije.
    Kosovo nije deo Srbije.
    Kosovo nije Srbija.
    Kosovo (ni)je nezavisno.
    Kosovo je nezavisno.
    Kosovo jeste nezavisno.
    Vuciceva evolucija…

  7. Vucko taj olaf moze da se dernja u svojoj kuci a ne u nasoj mogo si ostro i decidno da mu skrenes paznju.A ne namrstio si se ko da si se ukakio.

  8. Ah Šolc ako ovako nastavi biće medju prvim kandidatima za ulaz u RF……

  9. Uvredljivo je poređenje „koliko vi volite(?)(pre će biti podržavate,borite se,zalažete se,jačate,štitite,…) integritet Ukrajine,koliko i Srbi voje imtgritet Sfbije“.Čudno je i da je prvi put sada čuo da „neko iz Evrope“ traži javno da priznamo Kosovo,kada je to sam,za ovih deset godina,barem pedeset puta rekao?Tačno je da stvari rešavaju „korak po korak“,pregovorima i da nismo odustajali(doduše kako kad),ali sve to traje više od dvadest godina bez ikakvog rezultata?Sve je to kupovina vremena,ssledeće godine,do formiranja vlade,do konstituisanja Skupštine(kod nas izbori još nisu završeni ,a prošlo je više od dva meseca(?),pa onda izbori na Kosovu pa ista procedura.I tako u nedogled.

  10. Šolc je bio u Srbiji ne zbog Srbije i ne zbog Zapadnog Balkana nego zbog interesa EU i zbog svoje sopstvene promocije. Zasto se ne vrši pritisak na Švajcarsku da udje u EU? Pametna zemlja, čuva svoju samostalnost, svoje interese, svoju prirodu, svoj narod.

  11. Vučić da iskoristi prijateljske veze sa Putinom i da zaustavi rat u Ukrajini. Dobija Nobelovu nagradu za mir. Srbija u EU. Vin Vin situacija.

  12. Sećam se samo Miloševića da isporučimo u Hag i put za EU otvoren, e posle samo Mladića i Karadžića, e sada priznaj Kosovo pa uvedi sankcine Rusiji, pa posle odcepi Vojvodinu i Sandžak pa ćemo posle videti koje su nove želje.
    Daleko im lepa kuća

  13. Slusaj Vucicu, presednice, uvedi sankcije Rusiji, priznaj Kosovo, rs entitet u Bosni, tako i tretiraj, Dodika mršni sto dalje , Vulina isto tako, ..i Dacica i slicna peleta. Uzmi Djilasa i formiraj normalnu, proevropsku vladu, sa nasom Zokom…, prestani da igras perfidnu politiku , sa Open Balkanom, …da zivimo srecno i vesele, pa ce i deca da se radjaju …i svi ce te voleti .
    Ja ovo najozbiljnije , zivotami.

  14. Ponašanje i izjave Aleksandra Vučića,odabranog skojevaca koji će da vadi trnje iz p…e. drugovima iz kabineta Osme sednice je očekivano.
    Vva poseta treba da omogući nastavak zaludjivanje i podela gradjana.
    Smrt fašizmu sloboda narodu.

  15. Eu uvek ima gomilu zahteva koje treba da ispunimo da bi ušli u EU, stalo se spisak proširuje, generale smo poslali u hag, kosovo poklonjeno, domaće banke prodate, firme privatizovane. I koliko smo bliže članstvu u EU? Ni jedan jedini milimetar. Ne vidim apsolutno i jedan jedini razlog da uvedemo sankcije Rusiji niti bilo kojoj drugoj zemlji samo zato što je to stav EU

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.