„Srbija će sama političkim sredstvima da se suprotstavi svim NATO zemljama“: Vučić nakon sastanka sa Dodikom povodom rezolucije o Srebrenici

Ostavite komentar


  1. Lepo je to što vidite to kako nam amerika, Nemačka, Francuska i sostale zemlje hoće naneti štetu a vi idite kupite reflektor od francuzi, ja taj gamad ne bih primio više da udje u srbiju a ne da imam saradnju sa njima .Nas vlast danas ne radi dobro ne svidja mi se puno stvari .

  2. Pravo pitanje je: zasto su Srbi uopste dozvolili sebi da se svrstaju medju narode „sa ljagom“? Zasto su upotrebili jednu zajednicku JNA i paravojsku, da pravi ratna razaranja i ratne zlocine i zlocine protiv covecnosti po Sloveniji, Hrvatskoj i Bosni? Ovo pravanje je kao kod dece kad dobiju kec iz matematike; svi krivi samo oni nisu!

  3. „Srbija će sama političkim sredstvima da se suprotstavi svim NATO zemljama“: Vučić nakon sastanka sa Dodikom povodom rezolucije o Srebrenici

    OPOZICIJA je uz tebe i Milorada Dodika !
    Nema tog Srbina koji nece podrzati „vasu borbu“ protiv izglasavanja te rezolucije u GS UN, rezolucije koja VEC POSTOJI i zbog koje se GENOCID u Srebrenici vec 29 godina obelezava svakoga 11. Jula kao dan secanja na zrtve GENOCIDA u Srebrenici i zbog koje su „a to svaki Srbin oseca“ i do danas „svi Srbi proglaseni genocidnim“ a ne samo oni koji su imenom i prezimenom osudjeni za GENOCID koji su pocinili u Srebrenici !
    Zamislite samo ako ova rezolucija „prodje u GS UN“ kako ce se tek „osecati svi Srbi“ kada budu „ponovo proglaseni genocidnim“ i oni koji se „bacaju jajima na murale Ratka Mladica“ i oni koji „oslikavaju te murale“ !
    Svako ko je Srbin „mora danas stati uz Vučića i Milorada Dodika“ i podrzati ih u „nasoj zajednickoj borbi“ da „odbranimo nase legitimno pravo“ da „negiramo presude medjunarodnih sudova o GENOCIDU u Srebrenici“ i „odbranimo nase legitimno pravo“ da „velicamo OSUDJENIKE za GENOCID i da od njih pravimo nacionalne heroje“ !
    Svako ko je Srbin danas mora „jasno reci“ da su „SVI SRBI ISTI“ i da su „jedinstveni i saglasni“ sa onima „koji su podigli ugled jednom brojcano malom ali slobodarskom narodu“ kakvim su ga „napravili“ Vučić, Dacic, SESELJ, Milosevic i svi oni „elitni Srbi“ koji su „skoncali u Hagu“ !

  4. A zašto si juče išao u Pariz?
    Nije valjda samo zbog večere i vina?
    Nisu li Francuzi u Nato, zašto i ne odgovori?
    Zaludan put što se nas tiče.
    Čak si tamo išao da kažeš da nismo sposobni da upravljamo svojim resursima.
    I šta sad.
    Ko je prihvatio njihov sporazum?
    Ima još mnogo zanimljivih pitanja ali nema pravih odgovora.
    Sve „prijatelji“ a ovamo rade protiv nas, znači problem je u nama ili rukovodstvu koje nije odraslo problemu.

  5. Bezrezervna dvadesetogodisnja podrska Dodiku i kada je trebalo i kada nije ima svoju cenu. Racun stize.

  6. Nazalost slicnu pricu istog nam aktera sam slusao 90 ih svi su protiv nas a znamo kako se zavrsilo

  7. Juce soping vecera vince prestava za svet danas tj sinoc kaze dacic da Marinika i drugi iz opozicije se raduju o glasanju o Srebrenici jnih krivi a oni sa svojim pilitickim ocem izvrsili taj zlocin a danas ti isti misle da mogu da odbrane srpski narod ma zna svet ko je sta radio samo ih danas ucenjuju

  8. genocid je krupna rec koju svak izima za pravo da kaze /izvestaj medjun komisije a i misljenje sudije u hagu iz zambije kaze da nema genocida /

  9. U srebrenici su 95 g sva deca i zene su zivi i zdravi ostali nijedno nije ubijeno.samo vojnicki sposobni ljudi su izginuli koji su tokom ratu unistavali srbe i srpska sela u podrinju a u srebrenicu su sahranjivani i oni koji nisu stradali 95 g u srebrenici vec na drugim ratistima pa cak se sahranjuju i oni koji nisu uopste iz srebrenice a ni br poginuli koje navode prema inform nije tacan

  10. Čemu panika kad u nacrtu rezolucije o genocidu u Srebrenici ni jednom riječju se ne ukazuje tko su počinitelji. Nema riječi poput Srbi, Srbija, bosanski Srbi, Vojska bosanskih Srba … Nigdje. Ova rezolucija spada u pravnu kategoriju s porukom – ne dogodilo se nikada više.
    Samo priča da su svi protiv nas i stvaranje atmosfere straha.

  11. Zasto ne predloze da se usvoji rezolucija o svim nevinim zrtvama rata u ex-ju?Ni on ni narod nije cvecka!Jesu nasli hladnjacu u Dunavu kod Beograda punu civila Albanaca?Jesu Hrvati i Bosamci cinili zlocine u BiH i Hrvatskoj nad Srbima?Juce kupuje Francuske avione a anarod pre ce voziti kola,telefone….proizvodene u Zapadnim zemljama nego od „bratskih zemalja“.Ili da proba da ukine zapadnjacki evro……

  12. ako se izglasa genocid, još neki će morati iz tog perioda vlasti da odgovaraju u Hagu..ups

  13. „Genocid u Srebrenici“ ne zadovoljava osnove samog pojma genocida i osnovne postulate njegove definicije …jednostavno nigde namere ni volje da se genocid sprovede nabtom prostoru…genocid se vrsi danas od strane jevreja uvgazi…jedan narod u potpunosti zeli da unisti drugi…a te zelje ni volje u Srebrenici nikad nije bilo niti ce biti…..klasicna zloupotreba pojma genocida u politicke svrhe….a kako latine nije nista sramota jer cilj opravdava sredstva tako nije ni ovo…a u vezi novih nasih…znam ja nas i td i td….

  14. Sve veliki Srbi, redom, ali bukvalno. Da odu s vlasti, pa da zivimo kao sav normalan svet.

  15. Ova dvojica ce nam tacno napakovati neko ratno stanje na obe strane Drine,nece ovo na dobro izaci..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.