Vučić: Nestorović vodi neodogovornu politiku, mi imamo većinu u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Zasto najvisi drzavni funkcioner ima bilo kakav komentar na lokalne izbore i kvalitet stranaka?

  2. Naravno da vodi neodgovorno briga ga za narod da Nestorovića ineteruje narod on bi do sada ce odlučio sta hoce ovako traći vreme

  3. Nestorovic se bavi kalkulacijom i proracunom za licni interes. Ostvario slucajno neki rezultat pa sada ocekivanja postaju nerealna, a ambicija raste.

  4. Na našu žalost, predsednik i vladajuća partija godinama lažu i obmanjuju nedovoljno obrazovani deo stanovništva. Laž, laž, laž.

  5. Novi izbori u Beogradu predsedniče, ne pametuj dosta smo te slušali vreme je za promene, bla bla truć dosta više.

  6. Lagano Vučko formira i gradsku vlast i onda i zvanično počinje četvorogodišnja patnja opouzicije, koja će se, zahvaljujući njihovom autodestruktivnom ponašanju, najverovatnije pretvoriti u osmogodišnju patnju jer će izgubiti i izbore 2027. godine.

  7. Šefovi država ne koriste termine „mi“, „vi“ ili „oni“.
    Jer su na funkciji koja predstavlja sve gradjane

  8. Užas šta ovaj priča, a izbori pokradeni! I to ne samo ovi ali ovi baš životinjski!

  9. Ovakva detinjasta opozicija ce pobediti Vučića 2098. godine.

  10. A šta to treba da se promeni do 3,marta.
    Koga još treba da kupe? Čini mi se da su opet smislili neku ujduurmu da preveslaju opoziciju.Opasni neki ljudi.

  11. Treba da ga je sramota da se posle kradje izbora u kojoj je I on indirekno ucestvovao hvali sa vecinom.

  12. da li ima iko u Srbiji da ne vidi da je ovo između avav i Nestorovića samo pozorište . Naravno , botovi isključeni . Oni vide šta im kažu da vide .

  13. Đilas se sigurno smorio, moraće opet kod predsednika da ga „muva“ za nove izbore.

  14. E, da je sreće i pameti da Nestor i 5 rabojnika dogovore prelaznu gradsku vladu sa opozicijom, čisto da objasne ovome i šta je neodgovorno i šta je većina.
    Nažalost, nema te sreće.

  15. Ako su pokradeni Beogradski izbori,onda su pokradeni i Republicki,sta odvajate jedno od drugog

  16. Što mu smeta Nedeljković ako već imaju većinu u Bd , valjda se ne osećaju prijatno sa prebezima.U pravu su,to je kvarljiva roba.

  17. Nestorović nije ljiga i borac za vlast a o odgovornosti i troškovima samo nemoj AV da priča sve smo videli…..

  18. Kupi aco tih pet odbornika, šta si se sad’ stis’o,
    valjda imaš para za toliko !

  19. Vecinu nema SNS sa SPSom. Kupovina odbornika sa bilo koje strane nije ni legalna ni legitimna.
    Pljackaš objašnjava stanje od 2008 godine kad je doživeo debakl. Sad se opametio pa unapred pokrade izbore gurajuci koga hoce iz susednih država, kao sa prebivalištem u Beogradu.
    I ti si bio najbolji student prava, dok je Šešelj držao Pravni fakultet.
    Ni znanja ni etike, ništa on nema.

  20. covece, sredi se, prestani da buncas, je l imas vecinu ili nemas, ne moze i jedno i drugo istovremeno… sad ti nestorovic kriv, uvek je neko drugi kriv a ti nevin ko cvetak zanovetak…

  21. Ја не смем о њему ништа да пишем,јер ће опет да ме хапсе па могу да прођем ко онај Рус ономад

  22. ajde vec srusite nebo, sto pre to bolje, jos kuplenih, uvezenih sve iz istog polu sveta, ornih za otimanje i rusenje, cija ce doveka? ako oni ne dokrajce Bgd pripomozite kao strucnjaci

  23. Neće Vučić nove izbore jer zna da pošteno ne možeda ih dobije, aako ponovo ukrade, Eu zemlje će ga razapeti.
    Lakše mu je da za par miliona naših para kupi nekoliko poslanika, iako su još mnogi na njegovoj plaćenoj listi.
    Preletanje i prodaja mandata mora da bude oštro osuđena i ako treba, da se zaustavi država.

  24. Дошло време да је издајничка политика одговорна политика?У то покушава да нас убеди мали Аљек?

  25. А чији си то ти,срам те било председниче.Зср ти неби требало да будеш председник свих грађана?

  26. @Ђоле033, na zalost, g. Vucic je izgleda samo predsednik „njegovih“ a ovih ostalih nije, mada sto se Ustava tice, zvanicno je kao Predsednik svih gradjana, mislim tako pise u Ustavu osim ako nesto nije promenjeno, ne secam se tog dela i takvih promena u Ustavu. NAPREDNO. Ziveli

  27. Несторовић коме сте скупљали потписе тројански коњ СНС-а.

  28. Kad imate vecinu sto ne formirate vlast ,sto ste morali da kraduckate, i sto vas hvata panika od ponovljenih izbora

  29. Pa ono, nije bas najasnije ko je odgovoran a ko je neodgovoran u danasnjoj politici u Srbiji, diskutabilno pitanje. NAPREDNO. Ziveli

  30. Obećao, Ko? kakve veze ima sa tim što priča. Žalosna li je ova teritorija. Valjda zato i odoše svi oni koji bi u budućnosti mogli da izgrade nešto nalik državi.

  31. Koliko košta većina u Skupštini Beograda? Šestocifrena cifra (ne u dinarima) nekoliko puta! Klasično mito i korupcija i još po neko krivično delo ali tužioci ćute! Klasika!

  32. U panici baca kosku opoziciji jer i ako kupi tj.ukrade po kojeg poslanika Svet će ga ponovo pitati zašto opet krade?

  33. Једноставно људи неће са тобом. Траже да се оснује нека комисија за Београд која ће да преиспита све штетне уговоре по град и да само они то раде. Нитко са стране. Хоћеш са њима дај им то. Исто вреди и за опозицију.

  34. Precednice…zar vi nemate srama da kupite izdajnika Jerkovica i da tako dobijete vlast…SRAM VAS BILO KAKVA JE TO VECINA. Ponovni izbori su spas za vas AV jer ste ogrizli u teror bezumlja.

  35. Za predsednika ΛV, prof dr Nestorović se ponaša neodgovorno, neće da sluša i neće da razgovara. On se ponaša intelektualno i veruje sebi, a drugima ne aplaudira, ne klima glavom i nije uvlakač, kao većina naprednjaka. Zaista novi izbori traže vreme i koštaju, a sigurno bolje poslanike neće da se izaberu, već će biti uglavnom isti ili slični.

  36. Несторовић је управо одговоран и доследан, јер се држи онога што је реако и договорио са својим партнерима и нијешибицар.

  37. Izvinite, pita li neko ovog gospodina u kom svojstvu se on uopšte oglašava po ovom pitanju?! Prvo to da objasni. Ali da odgovori. To nije retoričko pitanje. To pitanje je trebalo prvo da mu bude postavljeno od momenta kad je proglasio pobedu stranke čiji je član, pa na svakom sledećem obraćanju novinarima. Dakle prvo pitanje: Gospodine u kom svojstvu nam se trenutno obraćate?

  38. KADA NEĆE, NEĆE!

    Za predsednika ΛV, prof dr Nestorović se ponaša neodgovorno, neće da sluša i neće da razgovara. On se ponaša intelektualno i veruje sebi, a drugima ne aplaudira, ne klima glavom i nije uvlakač, kao većina naprednjaka. Zaista novi izbori traže vreme i koštaju, a sigurno bolje poslanike neće da se izaberu, već će biti uglavnom isti ili slični. Danas nije održana konstutivna sednica Skupštine Beograda zbog nedostatka kvoruma. Nova sednica je zakazana za prvi mart. Po svemu sudeći, kako stvari stoje, zbog izborne krađe i sledeća sednica isto će proći. Na vidiku su novi izbori o trošku naroda.

  39. @Ovakva detinjasta opozicija ce pobediti Vučića 2098. godine

    Пријатељу, је л’ знаш да сабираш? Каква год да је “опозиција”, на основу резултата на децембарским изборима освојила је ВИШЕ гласова и победила твог газду. И то упркос свињцу од избора!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.