Vučić: Nisam obavešten o uslovljavanju posete Kosovu

Ostavite komentar


  1. Toliko o suverenitetu Srbije na KiM. Srpski premijer mora da traži dozvolu susedne države,"južne srpske pokrajine",za posetu severu Kosova ?! A tamo ne sme da se pojave ni Đurić,Julin,Dačić,Stefanović…Da ne pominjem da nijedan srpski političar,na čelu sa predsednikom Srbije nije posetio glavni grad te "pokrajine",Prištinu ! Ako je po srpskom Ustavu Kosovo u sastavu Srbije koliko je kosovskih Albanaca upisano u biračke spiskove za predsedničke izbore u Srbiji ?

  2. Vazno je otici kod Putina u Moskvu. Susednu drzavu Kosovo treba
    preskociti i zaboraviti. Vise ne vazi pravilo ranijeg presidenta B.Tadica i njemu bliskog SPS kameleona Dacica " i Rusija i EU i Kosovo". Vucic je izgleda koliko -toliko shvatio da nijedan od ovih pojmova nisu pod ingerencijom Beograda i Srbije.

  3. Otišao bi on kad bi imao m… ! Ume da se svadja sa novinarima, da preti kad se zavuče u onu prčvarnicu od Pinka … A Tačija ne sme ni da pomene!

  4. Albanci su kroz svoju kukavicku istoriju pokazali kako se menja ,, Vera za veceru " .

  5. Ne treba ni da se obraca na to..treba jednostavno da ode da pokaze nasem narodu da je uz njih i da ce ih zastiti od zla!

  6. Polako polako,kako dozvolu da poseti Leposavic???!Pa Kosovo je Srbija ,a on je premijer,pa sto onda ne traži dozvolu da poseti i Krusevac,Uzice ,Smederevo?A da mi vidimo sta je on potpisao u Briselu a?

  7. Активирај рођаке, ниси ти Адолфе Смучићу тамо тиква без корена: тиква јеси али Фахријева 🙂

  8. Vlak u snijegu: Ti si izgleda izmislio rupu na saksiji. Deo Kosova je okupirano ali to ne znači da Srbija treba da prizna njegovu nezavisnost, Srbija neće nikada priznati nezavisnost Kosova.

  9. Vucic svesno pravi medijsku pricu iako dobro zna da ga nece pustiti na Kosovo.
    Potpisali su u Briselu sve sto su od njih trazili a sada ce da izigrava kalimera i pravi medijslku kampanju pred izbore kako bi dobio jos neki glas na konto laznog patriotizma.
    Jadno i tuzno, ali jos tuznije sto ova prozirna prica prolazi kod odredjenog broja gradjana,
    Pitao bih ga ,da li namerava da ode na Kosovo sa cuvenim vozom u pratnji Djurica?

  10. Pustice te Taci!Ti si mu obezbedio kvorum da bude izabran za Predsednika!Dao si im u pregovorima u Briselu sve sto su trazili,trebas ti njima jos!Eh da je Soros malo ranije provalio ko je Vucic,ne bi toliki novac bacao na Kandicku i ostale amatere!Nema nista bez " patriota"…

  11. E tek sad nikad nećemo priznati Kosovo.
    Ako najboljem među nama ne daju da prismrdi tamo…pa nećemo priznati kosovo ne nikad nego nikadije nego ikad.

  12. Jadnice, glup si ko tocilo da ne znas cak ni granice svoje domovine!

  13. Ni ne treba da obraca paznju na reci..treba da ode na Kosovo i da poverenje nasem narodu koji je tamo!

  14. Косово је Србија! Премијер Србије тражи дозволу за посету????? Видим лепо преговарате, можда те пусте ако поведеш Шредера, или још боље иди са Клинтоном да видиш какоп напредује изградња његовог споменика…

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.