Vučić: Dok sam ja predsednik u Srbiji neće biti doneta rezolucija o Srebrenici (FOTO)

Ostavite komentar


  1. A sta je sa ostalim profesijama? Usput, preispitati ko to deci „daje“ drogu. Nije moguce da u naseobini kao sto je ova jedan apsolutista koji ima sve konce u rukama ne zna te detalje. Niko nikom ne daje nista. Droga se kupuje. A za cenu, neka SUP pita skromno fotografisanog.

  2. Ne može predsednik jedne političke partije biti istovremeno i predsednik svih građana! Nisu mu svi građani jednaki! Članovi partije su „jednakiji“!

  3. „Daleko im lepa kuća!“
    Pravi „diplomatski“ rečnik, na dobrobit svih građana Srbije i Srba u Crnoj Gori. Ako je i od g. Vučića – mnogo je!

  4. „Dok sam ja predsednik u Srbiji ..“
    – Ne brini ti ništa !
    – Ni onaj posle tebe neće doneti takvu odluku. A najverovatnije će povratiti i Gazivode i EPS Kosmeta.

  5. Zašto ne bi pitao svoje koalicione partnere Ljajića i Ugljanina šta misle o Srebrenici

  6. Ko ti trazi novu Rezoluciju? Usvojena je ona jos 2010.godine i to je sasvim dovoljno. Mislis da svi imamo memorijski deficit i ne znamo da Srbija ima usvojenu rezoluciju o Srebrenici… Cuo od coveka.

  7. Neces ti jos dugo sa takvom pricom. Zasto sa predstavnicima EU nisi pominjao Srebrenicu u tom kontekstu?
    I zasto se dileri droge i ostali kriminalci pustaju redovno iz zatvora? Ja cu da ti kazem – zato sto ih pustaju tvoji ljudi koji su s njima u dilu.

  8. Rezolucija o Srebrenici je donesena u Narodnoj Skupstini Srbije u martu 2010. Glasali su i poslanici SPS-a i sadasnji ministar Branko Ruzic. Tako da nema potrebe da se donosi dok ste na vlasti Predsednice. Nego, ‘tedoh da pitam , sto je ne ukinete sada dok imate apsolutnu vlast, Vladu, i 250 poslanika ?

  9. Bravo, Aco, Srbine! Ne daj ni Genocid u Srebrenici! Ne daj se, Ines! Ne daj ni Srbiju iz svojih ruku ! Tvoja je, ne daj je nikome! Ni Srbima! Ni ostalima! Tvoja je, Aco!!!!!!

  10. Zasto bi bila ponovo doneta Rezolucija, kad je vec doneta u Narodnoj Skupstini matrta 2010 godine za predsednikovanja Borisa Tadica ? Ne mislite da smo to zaboravili. Tada su vasi koalicioni partneri iz SPS-a glasali za, na celu sa Brankom Ruzicem, Palma, Krkobabic i od 127 glasova, danas su 100 poslanika iz te grupe clanovi vase stranke. ne pravite junaka od sebe racunajuci na zaborav plebsa.

  11. A ko je beše govorio za 1 srbina ubićemo 100 muslimana. Imam 75 god.ali i dobru -memoriju -Radikal uvek ostaje radikal.Neću da bojkotujem sledeće izbore .Oni su spremni na sve koristilisu naše glasačke listiće

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.