Vučić: Nisam stigao da pročitam ko je Nenad Vučković, ali znam ko je najveći tajkun

Ostavite komentar


  1. Najveći tajkun je Mišković…,kog si bas ti pustio iz zatvora a država mu platila ,penale,..!Sram te bilo…nesreco!Sta rade ovi novinari,pa ga ne ,zalepe, činjenicama…ili su se bas svi prodali!!

  2. Da je Šolak pametan i da te tuži za klevetu i laž, i sve to da se isprati medijski maksimalno…

  3. Doći će I taj Vučković na red. Svakako da službe rade svoj posao i da taj posao nije posao predsednika.

  4. U Beogradu nema zeleznicke stanice nema autobuske stanice , deset godina gradite prugu od Beograda do Novog sada ni pola niste napravili . EU nam uvodi sankcije a ti pricas o parizeru a imamo najvecu inflaciju u univerzumu ……itd !!!!!!

  5. Исто овако није познавао ни Радојичића,кад оно они јарани.

  6. Baš čudno da ne zna ko ga zove glavnim šefom!
    …al’ dobro, ipak je on glavni šef, ne može znati svu sitni boraniju koja za njegovu visost obavlja poslove na terenu.

  7. Црни Богдане,а ко је до сада дошао на ред,па ће и Вучковић,дај не лупетај глупости.

  8. I mi znamo ko nas godinama laze,vredja,ponizava,dezinformise,unistava,potkrada,uzurpira nasa osnovna ljudska prava.Znate li tog coveka mozda predsednice?

  9. Ti si bre najveci utajivac poreza u Srbiji… On ne zna, a sigurno se grlio sa tim Vuckovicem…

  10. Da li on otvara auto put, ili drži predizborni miting.Rekao bih, promašio temu, sedi 1

  11. Zna on ko je njegov vojnik. Ja ne znam ko je najveci tajkun ali znam ko je kriminalac broj 1 u Srbiji. A znaju i drugi. Zna i on. I zna da mi znamo i zato je besan.

  12. Po pravilu AV nema pojma ko je ko, da bi onda, malo kasnije, rekao da sve poznaje i da su mu saradnici.

  13. da li je ovo predsednik ove jadne zemlje, ili baba tračara koja svakodnevno lupeta i izigrava lokalnog boga??? Nego, da li u Emiratima traže poreklo imovine kada se tamo donesu ogromne pare?!!

  14. Ovo je već užas, koji primitivizam, bahatost, nepoštovanje sugrađana. Zar nam ovako nešto treba na vlasti?

  15. Vaš gazda koji je otpustio , radnike odnosno jednokratne sluge zadužene za propagandu , Prištine, NVO , naše pozicije koje uskoro neće biti u parlamentu, pa kome vi još trebate.

  16. Nije pitanje TKO JE, nego KAKO JE STEKAO. Nije valjda u Srbiji lov na bogataše?

  17. Hm . . . poseta Kini mi mirise na nove dugove ili pokusaj i molbe za kinesko ne aktiviranja hipoteka na zemljista po R . Srbiji . . .

  18. Nije znao ni ko je Radojičić do prekjuče, a od juče su bliski saradnici. Ali zna da nemamo pravnu državu, pa može da priča šta mu padne na pamet…

  19. Šolak, Šolak pa Šolak. Probao je sa Janšom, pa ispao skandal. Vučić je svuda glavni garnirung kad su u pitanju lažu, prevare, optužbe i kriminal, ali se ničega ne seća. Botovi su najsrećniji sa njegovim lažima.

  20. Srbija je odavno, faktičkom kapitulacijom Miloševićevog režima u ratu 1999. godine, napravila prvi korak ka ulasku u NATO pakt, a danas je po svim merilima njegova punopravna članica, samo to nigde ne piše niti je formalno proglašeno. U praksi, to jeste tako: ako ranije nije bila sasvim, danas možemo reći da je Vučićeva Srbija NATO država, a Aleksandar Vučić odani službenik toga „projekta“.

  21. Vučić radi svoj posao nema vremena za čitanje novina ali sam sigurna da će ovu informaciju proveriti

  22. On je navikao svoje glasace da svakodnevno laze, oni vise ni ne prave razliku nego ga slepo podrzavaju.

  23. Inace zna sve o svemu i svacemu, ali eto ne zna sta mu se u policiji desava i ko je Vuckovic. Solak nije stekao bogatstvo radeci sa drzavom kao brojni tajkuni povezani sa Vucicem od Radoicica pa do Mirinog malog Mitrovica.

  24. Jedan od najvećih tajkuna ne u srbiji već u evropi je vlasnik pinka i mnogi iz sns au zamalo da da zaboravim radojičić sa kosova,ali ima ih puno.

  25. Svi ti koji podnose zahteve su penzioneri koji sa tim penzijama iz Nemačke i Austrije ovde žive ko bogovi ali koristi od njih velike nema jer nisu radno sposobni

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.