Vučić: O Dačiću posle Božića

Ostavite komentar


  1. Dačić,nekada komunističko-socijalistička guda,vladao sa Tadićem koji mu je poslao tvorca u Hag.Zatim izdao Tadića,ispljuvao i preleteo sa spasiocem i grobarom.Kada dođe vreme i oseti kraj ovim naprdnima,ima da ih napusti i ponizno puzi do novih gazda.Dačić je gori od svih zajedno.Vučić je prosto psiho.čovek bolestan a ovaj Dačić bi ubio za fotelju.Ljiga.

    1. I vucic i dacic su krivi za ratove devedesetih i sto sada imamo 500 evra platu, mislim nije tolika, lazu al nastimovali statistiku.

  2. Prazne price ,demagogija i lazi . Prvo plate jos nisu dosle do 500e a i da jesu kupovna moc gradjana je ista cak i gora . Ono sto si mogao da kupis za 330 e pre tebe sada to isto ne moze da te iskrpi ni 600e . Poskupljuje sve ,inflacija i sad nam pricas bajke. Stani na crtu Dragasu ili Komazecu pa ponesi te papire i objasni narodu kad ti ovi izbace kontra argumente . Nijedan duel nisi imao za 8 god . Samo tvoja istina se cuje

  3. Koji trip, koji spin. Oni mu kažu da pri rastu od 7% godišnje treba 10 godina za 900 evra, a on se pravi lud. Mrak vlada ovom državom.

  4. Niko ne poznaje zemlju kao on. Sam se okreće oko svoje ose. O, skromnosti, što zaobiđe Čipuljiće?

  5. Odbacivanjem Dačića i Palme verovatno bi i takav omrznuti lik, kao što je Vučić, dobio izvesne simpatije.

  6. Božić je bio 25.decembra,prošao,a o razgovoru sa Dačićem-ništa? Po kojem kalendaru funkcioniše Prvorođeni i Sveprisutni?

  7. I sad mi moramo da mislimo sta li ce nam Vucic reci posle izbora? Mnogo sam se zbrinuo, prosto ne mogu da spavam, kopnim.

  8. Ako je pri rastu BDP od 3,5% i inflacijiciji od 2,5% rast plata bio 10%, logično je da pri rastu BDP od 5% rast plata bude 11,5% sto za 5 godina iznosi kumulativno 75% ili 380 evra + 515 koliko je sada, eto 900.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.