Vučić o predlogu za ministarstva za izbore: Pun je mesec bio ova tri dana, čudo neko

Ostavite komentar


  1. Čudo kako si ti razvalio pravni i sve ostale sisteme u ovoj jadnoj državi.

    1. Treba li jos nesto reci sem da je ovo najveci ludak i vodja ludaka u Srbiji!

      1. Svi krećemo od sebe, gospođo Sandra, a samim tim što bilo koga ko drkčije razmišlja možete da nazovete ludacima – ne dao nam Bog za vođu nekog koga biste Vi podržali!

      1. Narocito kada se obracaju coveku koji ne bi smeo ni da pomisli da o tome odlucuje, jer ministre predlaze Vlada, a postavlja Skupstina. To sto je tako odvratno maliciozan mnogo govori o njemu. Toliko je siguran u sebe da samo sto ne eksplodira od nadmenosti. A koliko vi placate poreza na zaradu od botovanja?

        1. Porez? Pa isto koliko i ti. Što se tiče Vučića, možete samo da mu zavidite i stanete u red… za vakcinu.

    1. Ne može da bude bolje, neka samo takve predloge plasiraju, pa će ubrzo ostati i bez ovo malo podrške što imaju.

  2. Tajkuni stvarno nisu normalni, bolje da se dali predlog vezano ministarstva za kosmos gde ćemo slati naše letelice u svemir ili Institut za ispitavanje specijalnih materijala kao što je NASA da idemo dalje u proučavanje i razvoj telekomunikacije, i naše mreže i našeg pretraživača kako bi smo bili zaštićeni, oni traže ministarstvo za izbore to nema nigde na svetu. Zaista strašno.

    1. Polako, ima vremena, tražiće oni i da kontrolišu NASA program, a da im Tanja Ajfon bude koordinator, samo da dodju na vlast, ali do tada će se NASA rasformirati. Sledeće nedelje će nekom samozvanom opozicionaru pasti na pamet da se uvede i ministarstvo za kontrolu komaraca, pa buba-švaba, i ostale životinjke.

      1. Nasa se mozda i zatvori, ali ce klinton fondacija i njeni donatori i dalje da rade

  3. Kao sto se i može pretpostaviti,mesecara ima koji aktivno prate kretanja na noćnom nebu,kao i ovaj sa slike.

    1. A ti to , predpostavljam, znas iz licnog iskustva? I sta si bre zalepila ta slova uz zarez, razmakni to malo pametnice.

  4. Ova Đilasova krnja opozicija postaje sve blesavija u svojim zahtevima i idejama. Zašto predlažu nešto što i sami znaju da je glupo, nesprovodljivo i što i oni sami ne bi uradili. Mislim iskreno prave od sebe još gore politikante nego što jesu.

    1. Otužno kao i uvek. Uporno pokušava da bude duhovit, a niko da mu kaže da više ne pokušava, jer je smisao za humor usko vezan sa inteligencijom. Bolje stoji sa manijom proganjanja i ostalim manijama,pa nek to „tera“.

  5. Ministarstvo koje bi se bavilo izborima? Hahaha… pa i ovi opozicionari koji su izašli na izbore nisu izgubili za par glasova, nego za 50%… a oni što su izbore šatro bojkotovali bi prošli još gore.

  6. Mene samo interesuje zašto se toliko obraća pažnja na ove tri stranke? Zašto su one relevantne?

    1. Da opozicija ima podršku, izašla bi glatko na izbore, a ovako beže od njih kao djavo od krsta.

  7. Nema tih fer izbora i uslova koji bi spasili ove minijaturne stranke od propasti, sami su sebe unistili cepkanjem i medjusobnim trvenjima.

  8. Opozicija u svojom šizofreničnom stanju, koje ih drži od izbora predlaže ludila kakva svet nije video. Ministarstvo za izbore, da li je neko čuo luđi predlog od ovoga? Slikovito Vučić im je poručio da je ova tri dana bio pun mesec, jedino što nije dovršio rečenicu da im kaže još i to da je očito da pun mesec negativno utiče na mentalno zdravlje opozicionih lidera.

  9. Kako stara poslovica kaže da se davljenik za slamku hvata, tako i Đilas sa svojim političkim istomiljenicima izmišlja i pušta u javnost svakojake gluposti kako ne bi bio zaboravljen, odnosno da i on postoji na političkoj sceni.

  10. Ljudi, pogledajte u nebo, ako nema oblaka. Pre dva dana je bio MLAD MESEC. Mislim, taj laže i za Mesečeve mene!

  11. „Pun je mesec“ pa ljubiš avion koji je dopremio kupljenu, neproverenu, vakcinu iz Kine?Po „mladom mesecu“ nisi ljubio avion iz Rusije,niti po „prvoj četvrtini“ avion iz EU koji su,isto,dopremili kupljenu, proverenu ,vakcinu?

  12. Zna se po čemu su te tri stranke poznate, a po poštenju i zalaganju za grašane nisu.Znači samo za ličnu korist.Toliko.

  13. Ovima, koji sa toliko odusevljenja pisu hvalospeve o svom bozanstvu, zelim jos jako dugo sretno zlatno doba. Imate upravo to sto ste i zasluzili. Vama ni neprijatelji nisu potrebni. Posto vam se guru namestio bez maske na „svecanom“doceku vakcine, sada svi u red za istu, da bi zdravi i veseli uzivali u blagodetima sto vam carobnjak iz cipuljica servira. Prijatno i veselo.

  14. Posle se pitamo sta to smrdi i zagadjuje Beograd i citavu Srbiju. Pa on ne zatvara usta 24 sati dnevno.

  15. Pa ovo je čisto gubljenje vremena, čitati ove komentare,stvarno je glupost beskonačna.

  16. Licna korist? Nemacka firma daje ponudu 190miliona evra za cevi za gas a mi prihvatamo direktnu pogodbu od rusa 580miliona evra. Ko je stavio pare u dzep ako ne gazda i ekipa? Oni su krali ali su ovi vele majstori! Ipak su oni prave gazde Beograda na Vodi, kakvi crni arapi! E to je pljacka veka, Djilas je za njih obican šibicar.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.