Vučić o sastanku u Beloj kući: Srbija nije u poziciji da odbija razgovore

Ostavite komentar


    1. Od lopova treba biti veći lopov pa sačuvati sebe i svoju imovinu. Ne treba odbijati pregovore, treba biti „kooperativan“ ali ne prihvatati ništa. Ako su mogli Albanci, možemo i mi. Nemamo mi nikakvu obavezu ni prema Albancima a ni prema Amerikancima. Spomenike nećemo da podižemo ni jednima ni drugima.

        1. Nikakva zlonamernost ne proistice im moga vidjenja o pregovorima o Kosovu u Vasingtonu ili Briselu.Pregovore nemoze da vodi akter dogadjanja iz 1999 god.jer je sam bio politicki aktivan u tim dogadjajima i zazire da mu je to mac nad glavom,strepeci da mu to nece biti receno u odsudnom trenutku u toku nekih pregovora u njihovom nastavku.

  1. Vučiću…ne istupaj u ime Srbije…mada si ti..samo zvanično…ali ne i njen „odabrani“
    predstavnik … ali još neko…kratko vreme.
    Dolazi vreme kada će građani Srbije birati svoje predstavnike za
    Međunarodne pregovore.
    Tebe …sigurno neeeee!!!

  2. Pre par meseci isti Vucic je govorio da je srecan sto ceo svet sada trubi o -´´kompromisu´´.Da je Srbija(misli na sebe)pobedila.Danas kaze da smo mi mali i ne mozemo da odbijamo razgovore kao i da je bas to dobro!?Mister Vucic se sve vise uplice u sopstvene lazi,sopstvenu iluziju.Takvi tipovi ne mogu izvuci Srbiju iz sveopsteg gliba.Takvi je mogu samo jos dublje potopiti.Nazalost,to cemo sami doziveti……!

  3. Razgovori radi razgovora ali pristajanje na bilo sto mirise na priznanje nije srpska opcija,pogotovo ne bez ruske strane.

  4. Srpska vlada nesme da gubi vreme mora da ukrade sve sto se ukrasti moze.
    Za neke crne dane milijarda dve mislim sto vise to bolje nego siroma Srbija pglu narod al moz da se ukrade dobro .

  5. ‘Ajde, a ja mislio ti nikom neces dati da vredja, omalovazava, pljuje (dodati po volji) Srbiju…

  6. Pa sta ides na pregovore ako je Kosovo Srpsko pa nemas sta onda pregovarat ili je to spin da posle narodu objavis da smo sve od sebe dali al nismo uspeli a svi znamo da je to tako

  7. Čitaj Ustav predsedniče. Dobro ga nauči. To što radiš je izvan tvojih nadležnosti …

  8. Skoro ste rekli da vama niko ništa ne može da naređuje. Kako sada ova konstatacija?

  9. Samo neuracunljivima se ne moze narediti niti ih posavetovati.Jos manje je moguce sa njima voditi bilo kakav dijalog.Oni cak nisu u stanju da cuju i sami sebe.To je centralna osobina svakog kriminalca,huligana i patoloskog lazova-bez obzira kolika mu je strucna sprema…..!

  10. Ovi Amerikanci žele da preduhitre EU i svim silama se trude da se dijalog reši kod njih.Da je Božije pravde nikakvog dijaloga ne bi bilo, a Srbija bi ostala teritorijalno celovita.

  11. Srbija je uvek spremna za dijalog i nas glavni cilj je da dodjemo do najboljeg resenja za ovo bitno pitanje.

  12. U okviru dijaloga sa Pristinom,Srbija ce nastaviti da stiti svoje nacionalne interese i brani teritorijalni integritet.

  13. Iako nam je jasan stav Zapada po ovOm pitanju,ne planiramo da odustanemo od borbe za KiM.

  14. Ukoliko Grenel i SAD iskreno žele rešenje kosovskog spora onda moraju izaći sa predlogom kojim bi i jedna i druga strana nešto dobili a nešto i izgubili.

  15. Za Srbiju je najbitnije da smo uvek spremni za razgovore o ekonomskim pitanjima ali i za kompromisno rešenje po pitanju statusa Kosova.

  16. Ovo će biti još jedna prilika da Amerika vidi ko je prilikom bilo kakavog razgovora biti konstruktivan sa sagovornikom iskreno razgovara svakako je to Srbija, dok Priština ne ulazi u razgovor da do dogovora dođe.

  17. List "Danas" ne objavljuje moje kritike Vučića. Mrze me više nego Vučića. Hvala.... P. Sajdžo 2020 kaže:

    List „Danas“ ne objavljuje moje kritike Vučića. Mrze me više nego Vučića. Hvala….
    P. Sajdžo 2020

  18. Ide Vučić da pregovara sa nezavisnom državom Kosovoooo….
    P.Sajdžo 2020

  19. SAKRIVENA IZDAJA
    Ja neću govoriti ko će ostati najveći izdajnik, pljačkaš i lažov Srbije, to će istorija zapisati…
    Ja postavljam pitanje lično Vučiću!?
    Zašto nikad ne pominje njegove političke aktivnosti u 2015. godini???
    Ja ću da odgovorim!
    Zato što je dana: 30. juna 2015 godine u 22 časa i 54 minuta potpisao predaju Kosova Albancima. Postoji na mreži fotografija kad je to uradio. Albanci su proslavili tu noć po celoj Evropi i Kosovu. U znak slavlja sutradan su poseli svu borovu šumu do Pančićevog vrha. Umesto tog odgovora Vučić se uvio u Irinejevu mantiji i ne odustaje od priči čije je Kosovo, već juri u Ameriku da krunise ovu veliku zversku izdaju…
    Toliko…
    P.Sajdžo 2020.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.