Vučić o tekstu „Elita i plebs“: Drago mi je što sam izazvao pažnju, to je moj politički uspeh

Ostavite komentar


  1. A, bas ne delujes kao neko ko je zeljan da je u centru paznje 24/7.

    1. Kompletan tekst „Elita i plebs“ predstavlja „hajke i harange“, a najmanje osuda „govora mržnje“. Autor ima pametnija posla čime da se bavi, a ne da onako radikalno – napredno, misli da omalovažava opoziciju, a u stvari on i njegovi to isto su radili i rade. Zaneli se kao ona stvar u kosidbu sena?

  2. Kakav politicki uspeh? Kada je sa svojom ekipom video komentare na svoj autorski tekst u toj istoj „Politici“, Predsednik je nalozio da se svi ti objavljeni komentari OBRISU! Ili je mozda najstariji list na Balkanu primenio samocenzuru? U svakom slucaju, nevidjena sramota za poslenike medija u Srbiji!

      1. Eto zapazilo je nas nekoliko i to zapazanje smo izneli u javnost. Ostali mediji to ne konstatuju, kao ni udruzenja novinara. U pitanju je jedno od osnovnih ljudskih prava, pravo na SLOBODNU REC!

  3. Priznaj da nisi ti pisao taj tekst, reci ko ga je pisao i glasaću za tebe (doduše, samo jednom). Hajde, sad…

    1. On je pisao.
      Stil prepoznatljiv, red vredjanja, red manipulacije, fašisti, pa lopovi,
      bla, bla,…

      1. Nije. Provalili pravog autora na Tviteru.
        A Vučićev stil (zapravo, njegovo odsustvo stila) uopšte nije teško kopirati.

      2. Nije ga on napisao nego ga autorski redigovao ubacivši one reči i rečenice po kojima se prepoznaje.

        1. Umislio da je kolumnist. Ono opskurno štivo kao da su pisali Mitrović Ž i DJ Vučićević

          1. Kažu na TW da ga je pisao Ivan Radovanović. Uporedili sa njegovim prethodnim tekstovima, prilično stilsko i leksičko poklapanje.
            P.S. Izguglajte s kim je dotični u vezi. Iznenadićete se… (u stvari, i nećete)
            A DJ Žeks je specijalista za otvorena pisma.

  4. Tebi treba Makron da pokaze da si Srbiju doveo u stanje zabacene kasabe. Mi znamo i ko smo i sta smo i bez tvojih pateticnih ,desetarskih govora i referata.

  5. Vredjanje uvek izazove „pažnju“.
    Pristojan svet je obično šokiran, nisu svi gradjani Srbije na supstanci koja se zove pink.

    Na stranu večito vredjanje nedostojno funkcije predsednika države,
    ti opravdavaš falsifikovat diploma?

    1. Oko dr diplome, patriotski mediji javljaju da je dr diplomu ministru licno verifikovao Del Boj, dekan fakulteta „Mucke’ iz Londona.
      Inace, angazovana su tuzilastva, forenzicari, BIA, CIA, sve do Risticevica, Canka i Cede – da pronadju slike iz Sava-centra dok ministar mirno slusa predavanje Mishe Tumbasa.
      No, podmukla opozicija, nepatriotski mediji, zlo-namerno su sakrili slike!
      Zato se siroti Vucic zalio pred Makronom na 3% opozicije…

    1. ocigledno nije imao roditeljsku ljubav kao mali, pa zeli da bude stalno u centru paznje. Ali to je samo nesrecno i neodraslo dete. Na zalost, mi smo nemocni.

  6. Reci „eliti“ da Bohor nije izbeljivac za zube vec omeksivac za ves ne moze biti govor mrznje. Ako to neki akademik ne zna trebalo bi proveriti njegove kredencijale.

  7. Velika paznja je izazvana jer se veliki broj pronasao ovde i istina ih vredja, odavno je bilo vreme da se otvore karte.

  8. Gotovo svakodnevne radikalske tirade aktuelnog predsednika Srbije sve vise i vise zaudaraju i zagadjuju svest sire javnosti. Ipak nije mogao dugo da izdrzi i da folira evropejca , bilo je pitanje kada ce da mu procuri retorika osudjenog ratnog zlocincaVojislava Seselja niz bradu.

    1. Postoji snimak starije gospođe koja u centru Inđije vrši nuždu . I ovaj događaj je privukao veliku pažnju iako je nužda bila mala !!!

  9. Postovana redakcijo Danasa, moje pitanje je zasto samo vi objavljujete bas svaku radikalsku bljuvotinu ?

  10. Moj idol..bio bih slep i ništa razumeo ne bih da nema mog idola..hvala mu što postoji…reče zec i skoči u lonac

  11. Vucicu nemas srama, obraz k’o opanak! Smucio si se svim pristojim i svim ljudima koji razmisljaju svojom glavom u napacenoj nam Srbiji! I daaa ti ces biti politicka marioneta zapada koja ce objasniti narodu Srbije kako je Kosovo samo smetnja i kako je ustvati najbolje da priznamo nezavisnost! Ljigavac!!!

  12. Makron je prosle godine pokazao sta je srbija i koliko im znaci, onda kad te na svecanom postrojavanju za stogodisnjicu pobede u v. ratu smestio negde 20 mesta posle Tachia. 1914 Thaci-jeva drzava nije ni usnu postojala a srbija ma kako mala bila bila je glavna i heroj i da Francuska ima predsednika od casti Ti bi bio pod rednim brojem jedan. Ovo sad, sto se pretvarao da nas postuje i voli to je zbog metroa i drugih francuskih interesa u Srbiji. Toliko o tvom bratu Mokronu i tebi. Nego covece ako si ti ponosan na taj toliko pominjani autoski clanak, onda tesko nama s tonom.To je sramota za jednog osmoskolca a da kmoli za predsedika drzave koji preferira pisanju i divanu. Nikakvu reakciju nisi izazvao nego gadjenje i cudjnje. Posto podrsku u inteligenciji nemas evidentno, to se podvlacis seseljevvskim metodama plebsu. Kad se plebs probudi iz zabluda i mitova nosices gace na stapu ne obziruci se. Znaj!

  13. Covek Koji se u sav glad svadja da svojim narodom.
    Covek Koji mrzi invalide,penzionere..
    Covek Koji huska narod na osvetu.
    Covek sumnjive proslosti.
    To je bivsi I danasnji radikal

  14. Sve ovo lici na onu narodnu:
    „Kako od potonulog broda napraviti podmornicu“.

  15. Nije ti nikakav komentar. Teško ga je čitati jer ti ga je dr. Neša pisao a Vesić – pravnik redigovao. Nisi u stanju ni sam da napišeš običan članak a nekada si na Palama piskarao po ceo dan i krio se od vlasti da te ne pozovu u vojsku. Ti si elitni lažov i malipulant.

    1. Ha, Vučić nije bio ni vojnik , ni ikada zaposlen.
      On je čovek bez biografije sem datuma rođenja …

  16. Politički uspeh polupismeni pamflet , koga bi se postideo solidniji srednjoškolac ? Bravo, majstore…

  17. nadčovek. Dok šeta po Beogradu Predsednika Francuske, stigne i da pogleda statističke podatke o čitanosti svih intervjua u poslednjih 20 godina.I gle čuda! Konstatuje da je njegov -najčitaniji.Da sam mu majka, pa da mu verujem.Zašto ovo kažem? Setite se intervjua na „Hepi“ televiziji od pre dve, tri godine.Tamo je i svoju majku koja ga je rodila, ubedio da se rodio sa nekoliko stotina grama više, nego što je ona javno rekla.

  18. Hvaka Makronu,što nas UČI šta je Srbija bila u Velikom ratu,a mi o tome nismo učili jer nam nisu dali,“pobednici“u Drugom ratu.Hvala što spomenu Berlinski kongres koji je sušta suprotnost Sanstefanskom miru.Ove reči Makrona i tekst AV dolaze ne od saveznika u Prvom rat,već od suprostavljenih strana.Dok ne saznamo pravu istinu tog rata Srbija neće postati demokratska i gradjanska država.Uvek će neki lažni „veliko Srbi“da vladaju svojom mržnjom

  19. Чак и Ђукић-Дејановић му не би издала уверење да је здрав!Нашла би неки „паметан“ изговор!

  20. Konačno da kaže i nešto istinito tačno je da je njegov uspeh vredjanje i prostakluk nevaspitanje.

  21. Tvoj najveći politički uspeh je taj što si uspeo da postaviš nepismene plagijatore za ministre i tvoje najbliže saradnike. To niko pre tebe nije uspeo

  22. Ha ha ha ha ha ha ha ha „HA KOMENTAR“, bese jednom radio emisija na nekada takodje cuvenom i uglednom „Radio Beogradu“ prvi program. Toliko.

  23. Izazvao pažnju?
    Pa sad, zavisi kako ko na to gleda. Ako se zgražavanje, gađenje i podsmeh mogu podvesti pod „izazivanje pažnje“, onda si ti svakako izazvao veeeeeeliku pažnju!
    Međutim, ja ipak ne bih bio ponosan kad bih izazivao pažnju na taj način…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.