Vučić: Očekujem da me saslušaju u slučaju Jovanjica, opozicija laže beskrupulozno

Ostavite komentar


  1. Tako je predsednice i nek iznesu dokaze ako imaju a ne samo da laju u prazno neka za to odgovaraju.

    1. Pa evo vec odgovaraju kod Stejt Dipartmenta. Mislim ovi Vucicevi finansijeri i pajtosi kao sto je Tesic.

    2. A ko krade milione evra u nabavkama za vma? OKG Nebojsa Rodic, Sinisa Radovic, Ugljesa Jovicic, Miroslav Vukosavljevic!

    3. mora se stati na put ovoj kriminalnoj hobotnici koja razara Srbiju. Iduce godine cemo biti srecni i radosni, kriminalci tamo gde im je mesto a posten svet ce konacno ziveti bolje.

  2. Jedno je sigurno, staviće se tačka na tu priču. A oni koji su je pokrenuli i pravili razne teorije neka se češu po glavi kada tužilaštvo ispita sve.

    1. Stavio je on tacku i na slucaj Asomakum i Kobre. Kada je se umesao u rad pravosudja da bi zastitio svog brata. Isto radi i sada.

    2. Zaboravio si poligraf kod mega diplomca – to je „pouzdan“ dokaz. Nego, opozicija verovatno laže i da je tvoj vođa predsednik Srbije, pošto je on onomad izjavio da ga mesto predsednika ne interesuje??!!!

    3. Stavice se tacka samo kad tvoji budu svrgnuti s vlasti, kad narodu prekipi od lazi, ulicarskog recnika i teske pljacke, krsenja ustava i zakona – i kad se napune zatvori…

  3. Da imamo parlament poslanika a ne poslusnika davno bi trebalo da mu bude sudjeno prvo u parlamentu a onda u sudnici zbog korupcije i podmicivanja americkih politicara zbog cega uzgred optuzuju Trampa danas. Optuzbe protiv Vucica koji jeste podmitio Klintonove su daleko kredibilnije. Ima li koga pametnog u opoziciji da ih pokrene?

  4. Docice se do istine ali da pitam ove iz opozicije, sta ako vam se ne svidja istina, jer ce da opet krenete kako nesto nije legitimno ili kako je opet nesto namesteno?

  5. A šta ćemo sa „sto za jednog“? Zastario slučaj? Aha…samo se nadaj…

  6. Prost manevar:))) Kada te jednom sud oslobodi za to delo,ne moze se suditi vise za isto izvrseno delo.

    1. U pravu si, Maximuse, providni manevar, ali, ima jedna zackoljica, valjda ce se setiti buduca vlast: Lex Specijalis! Objedinjena krivica od 1990. do pada, za neki mesec.
      Jer je toliko kriminala i afera, od pljuvanja, psovanja i vredjanja, do prodaja i predaja: svaki Vucicev posao je nesumnjivi kriminal! Od posla koji nije po ustavu, do samovolje, pronevere MILIJARDI evra.., pa samo za „beograd pod vodom“ je pronevera 4,5 – 5 milijardi za 130 hektara gradskog zemljista.
      I sama nabavka Vucicevog aviona je afera!
      Vucic nije Srbin, zato se sveti Srbiji – narode, otvori oci!

  7. Besmislena je svaka tvoja rec, svaki tvoj potez nebitan i lazan, slika tvoja budi losa osecanja kod 99% gradjana. Dokle?

  8. Pa kako to da predsednice sami sebe tuzite i sami sebe branite,imali toga negde u svetu?

  9. „Pa Andrej i ne zna Koluviju, nikad nije ni upoznao, „ni slučajno“. Sipano brzinom munje i svi zagrebli od straha da ih ne pogodi grom istine.

  10. Gospodine, predsedniče, i svi ostali, koji mislite kao on. Shvatite jednom za sva vremena, Kosovo je odavno postalo nezavisno.!Zvanično 1999.godine nakon povlačenja srpskih vojnih i policijski snaga, a tu nezavisnost su mogli proglasiti i 2222 godine, tu se ništa ne bi promenilo. Svi vi koji govorite da je Kosovo deo Srbije, recite mi kad je zadnji put porez, sa tih prostora, uplaćen u budžet Republike Srbije!? Još jedno pitanje, ako je Kosovo srce Srbije, čije je onda Vojvodina srce?!

  11. Svi želimo da čujemo istinu, nikakve špekulacije, insinuacije i pretpostavke, samo istinu

  12. Samo pozove Zagorku, najavi kad dolazi da ga „saslusa“, popiju kaficu i idstraga zavrsena. Da nije tuzno bilo bi smesno.

  13. Srbija je jedna velika cirkuska šatra,gde se nezna ko su cirkusaneri a ko publika.Ovi što kradu bi i dalje da kradu,a oni što su krali bi da se ponovo domognu tuđih para.
    Ne,definitivno odoh iz Srbije,najverovatnije u Beograd.

  14. Je već pripremio pitanja kao što ih spremaš za Sarapu,Marića,Jovićevićku?Da se tužilac ne muči bez potrebe.
    Šta ako slučajno(što naravno ne može da se desi)naletiš na nekog koga su kako ti kažeš postavili „oni“?Kako ti kažeš „postavili ih, pa im ovi sada vraćaju“. Tebi više ni poligraf ne sme da izađe na crtu.Riknuo bi od količine laži koje si u stanju da izgovoriš

  15. „Vlah“ se dosetio, brže bolje da izmontiraju da niko od njih nije kriv, pa da više ne može da se sudi za isto delo. Ali može za neko drugo. A žuri im se jer su upravo umešani. Nikad niko nije bio bliže otkrivanju umešanosti dinastije čipuljića u nezakonite radnje. Zato i ovo. Ponekad je beskrajno zabavno gledati ovog čoveka koji ni intelektualno ni emotivno nije dorastao ne funkciji koju obavlja, nego ni funkciji sanitarnog tehničara. Kažem, ponekad je zabavno. Uglavnom je mučno i tera vas na bacanje pegle..

  16. Zbog ovako brutalnog izmotavanja sa Srbijom i izivljavanjem nad njenim institucijama, ovaj covek mora odgovarati. Takodje pravosudni vojni i policijski vrh, po promeni vlasti mora biti pohapsen i osudjen na najteze moguce kazne propisane zakonima. Zato sto ne vrse svoju ulogu zastite Ustava i zakona u Srbiji. To mora samo tako biti li i nove vlasti lete sa vlasti. Ovo je licno uverenje i nije za cenzurisanje. Hvala

  17. Vucicu, nisi smeo da tuzis Aleksica za „klevetu“, nego pravis sprdnju od naseg pravnog sistema. To samo znaci da je istina sve sto je Aleksic izneo! Jadna je drzava Srbija kada su joj ovakvi tipovi najbolji studenti prava… I predsednici Republike…

  18. DA LI ĆE BITI PRAVDA ZADOVOLJENA?

    S obzirom da je Vučević optužio čuvene i sve moguće braće za najteža krivična (ne)dela u vezi gajenja marihuane na poljoprivrednom dobru „Jovanjice“, vlasništvo njihovog saradnika koji već čami u apsani. Ako je Srbija pravna država, braća moraju biti uhapšeni po zakonu i pravdi božijoj, najverojatnije tužđilac čita prijavu, pa će tek onda da preduzme odgovarajuće mere protiv optuženih? Ukoliko se dokaže da su nevini, onda mora Vučević da odgovara za krivo optuživanje nevine ljude i zbog laži.

  19. Da ga saslusaju.Ovo je neverovatno.Moze li neko u to verovati.Nije moguce da ovi sve lazu.Nesto bi moralo biti i istina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.