Vučić: Odluka o parlamentarnim izborima do ponedeljka

Ostavite komentar


  1. Da li mi vec zivimo u apsolutizmu i tiraniji? KO JE ON da odlucuje o tome da li ce biti raspisani izbori? Valjda postoji ZAKON u kome pise da se oni odrzavaju svake CETIRI godine. A mi smo ih od 2012. god vec imali TRI puta. Ustav je odredio da mandat predsednika traje 5 godina BAS zato da predsednicki i parlamentarni izbori NE BI BILI u izbori ne bi bili u isto vreme. A opozicija bi mogla da insistira na novom izbornom zakonu jer ovaj koji imamo je smejurija.

  2. Hvala, h v a l a Redakciji na ovom članku. Da ga nije bilo, verovatno bi stigao moj prilog na ovu temu:

    pitam se, čemu izbori, čemu trošenje tankih sredstava ovog opljačkanog naroda kada naš premijer vec unapred pouzdano zna (i bez izbora) da će baš on biti predsednik a Toma premijer. Unapred su podeljena i ministarska mesta i poslaničke fotelje u Skupštini.. Zašto onda ne upotrebiti sva sredstva opredeljena za izbore na neka goruća mesta, možda zdravstvo i da potpuno ukinemo izbore i od sada pa na dalje verujemo Vučicu doživotno, tj da izglasamo buducem predsedniku doživotnu fotelju po uzoru na Titov mandat. Molim sve sugradjane da izadju na izbore pa makar samo poništili svoj glas. Čuvajmo se eventualnih izbornih kradja!

  3. Tvoje ne učestvovanje u politici, završite se na kraju tako da će tobom vladati nestručni.

  4. Boze dragi dokle cete ti i Nikolic master Tomislav sludjivati ovaj narod sa izborima, pogadjanjima, trgovinom. Covece pet godina si na vlasti obecao si toliko toga a sto imamo osiromaseni narod, iz zemlje bezi i mlado i staro ko god moze lekari inzinjeri medicinske sestre vozaci zidari moleri stolari i ostali, kriminal nikad veci, moj Novi Sad pretvoren u Cikago, tajkuni sve bogatiji pa pogledajte listu 5 najbogatijih koji se krecu od 400 miliona do 5 milijardi evra. Sto ne uzimas od njih. A partijsko zaposljavanje nikad ga vise nije bilo. Jad i beda svuda a zemlja pretvorena u rialiti. Pozdrav iz Skandinavije….

  5. E moji glasaci. Kako ste glasali, kako ste oterali Tadica i DS, ne zasluzujete ni standard koji imate. Zivi bili pa videli.

  6. A u ponedeljak ćemo videti novi predizborni spot od 20, 50, najviše 100 evra, koji nije uopšte ranije pripremljen osim ukoliko jeste. Dotle živi nismo da saznamo šta je car odlučio jer njegove odluke su smisao života i postojanja zemlje a bilo bi dobro da se javnost koliko još sutra obavesti u kojoj meri i na koji način da se oduševi milionitom objavom na KZN. Biće predsednik, premijer, PPV, ministar, direktor firmi, JP, televizija, otvarač WC-a i svih otvorenih pogona, patrijarh, operisaće po bolnicama i porađati žene, sve će svaliti na svoja pleća junačka jer bez njega bi se Srbija raspala u roku od odmah i svi bi pomrli a na kraju će biti i grobar pošto je rešio da nas pokopa definitivno. Ovo više nije ni smešno ni tužno, ovo je čist horor srpske svakodnevice. Izađite na glasanje, da spasemo što se spasti može, neće stati dok ne odluči da bude Broz i jaše nas do smrti.

  7. da ce biti izbora, znalo se jos prosle godine…mislite da smo svi debili????….Vazi izbori,na svim nivoima ali svaka stranka sama,pa da vidimo koliko ste jaki i vi, a i Palma i ostatak druzine od 16-tak stranaka?????

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.