Vučić osudio napade na novinare

Ostavite komentar


    1. Predsednik Vucic je pristojan covek koji se bavi zastitom novinara vec 20 godina i ostvaruje izuzetne rezultate – Curuvija, RTS…

  1. A da li osuđujes svoje ponašanje prema onom mladom novinaru na rts pre nekoliko dana?Pozivas li državu da reaguje i na tvoje bahato ponašanje prema novinarima i narodu koji ne misli kao ti?

  2. A gde je sto bi rekao Makron-IMAM OBZIRA ZA NEZADOVOLJSTVO NARODA, zbog neistinitog i neprofesionalnog informisanja javnosti o dogadjajima u drustvu. Lako je izmisliti neku Barbaru Zivotic i vrteti sve oko te novinarke u pokusaju, ali cela ova prica je sto bi rekle nastavnice maternjeg jezika u osnovnim skolama na nivo SEDI PROMASIO SI TEMU.

  3. Sigurno. Ima li vece sprdnje da Ministar Informacija pod kojim je ubijen Curuvija, danas ‘brani’ novinare? ‘Grozi se nasilja’ od kada je prestao da cisti Seselju cipele? … Ma, ‘ajde … ?!

  4. Да ли је могуће да је ова индивидуа, коју појединци називају врховним командантом и тако изазивају општи и урнебесан смех, управо изједначила Љиљану Смајловић и Барбару?!!! Не, овако нешто је тешко поверовати, чак и када долази од врховног команданта.

  5. Nekima je vređanje žena postalo novo zanimanje, verujem i da platu za to primaju.Podrška novinarkama!

  6. Da li je „devojčica u bundici“ novinar i kako zapušiti usta ljudima koji iznose svoje mišljenje na internet portalima?

  7. Naravno da je osudio napad na novinare, on je zaista jedini predsednik koji svakako želi da zaštiti sve žene na Balkanu.

  8. Zastiti sve gradjane.Niko nema prava da vredja,pljuje i preti drugima zbog drugacijeg mišljenja

  9. Ovog lika smo u ratu u Bosni zvali GNJIDA. Pozdrav Baseri njegovom apologeti. Ako ovo objavite onda Panović stvarno nije glavni i odgovorni urednik Danasa.

  10. Botovi dobro jutro!
    Je’l sendvič sa šunkom, kulenom ili dimljenim vratom? U svakom sučaju prijatno!

  11. Ovaj štiti žene,pa idite pa pitajte njegovu bivšu kako je štitio.Vi njegovi sledbenici samo lupetate gluposti,pa ovaj bolesnik kad bi mu rođena ćerka ugrožavala vlast nebi je bilo,čovek je ozbiljno bolestan i vi što ga podržavate bolje da ga nekako naterate da se leči,pomoćićemo i mi koji smo mu protivnici,nije on kriv što je bolestan i to baš u glavu.

  12. sve si rekao sa onim „ništa vam neću dati makar vas 5 miliona šetalo“. Klasičan diktator koji se krije iza prividne demokratije. Prividne jer ju je uništio do temelja.

  13. Studio B je vrlo hrabar u svojim lažima a veliki deo nas gradjana nismo idioti da im aplaudiramo
    vec da ih kritikujemo i napadamo za neistine .AV može da ih štiti ali ne i da ih zaštiti od
    istine,znamo da mu njihove laži odgovaraju jer je i sam iz tog miljea!

  14. Osudio je, i to je u redu. Jednog koji je vredjao novinare čak je i lično kaznio! Postavio ga za načelnika BIA- e.

  15. Vreme je da tzv. Predsednik svih građana počne da primenjuje svoje ranije izjave na sebe… Dakle kompletni idioti… I ovi koje beani i oni koji brane ovaj slučaj.

  16. Samo jedna mala napomena, Barbara nije novinar. Ona ne ispunjava ama bas ni jedan kriterijum te profesije, pocevsi od objektivnog izvestavanja, iznosenja proverenih informacija, ne sirenje propagande i sl.

  17. Замало да добије и Нобела за мир. Да је се јавио неки дан раније, сигурно би био добитник. Овако, има још шансе, за наредну годину. Нема ни 20 година како је убијен Ћурувија, а народ би да убице буду кажњене. Златно доба ко не живи, тај се џабе родио. Ееее.

  18. Ocigledno je da je gospodin zaboravio na narodnu izreku „Cutanje je zlato“ dodao bih joj ,onda kada nemas nista pametno da izjavis.Izreku na zalost mnogi koji su poceli da se bave politikom u Srbiji bez ikakve prethodne temeljite pripreme kao sto se radi u pametnim zemljama,su zaboravili ili ne zele da je primene,pa cesto izjavljuju i ono sto ne bi trebali i cemu nije vreme i postanu mirodjija.Neka se svako bavi svojom nadleznjoscu, prestane da se mesa u onu koja nije njegova sto je slucaj na nasoj politickoj sceni jer pocinje uzasno da iritira.Gospodin je na zalost samo jedan od mnogih primera

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.