Vučić: Pitanje Kosova će biti glavna tema na sastancima u Vašingtonu

Ostavite komentar


  1. Kazi jednom glasno i jasno sta traze od nas i sta je nas odgovor. Dosta vise foliranja,nece ti vise dozvoliti igrarije.

    1. Pa da li ste vi pali sa kruske?? Traze da se Srbija odrekne Srpskog KiM i zato je doticni i doveden na vlast od istih (a sada su vec poceli da traze i Jug Srbije posto im je vucic povlacenjem institucija Srbije sa KiM de Facto vec stvorio drzavu). Ostaje samo da potpise de Jure da se Srbija odrice 17% svoje maticne teritorije. On vec 8 godina krsi Ustav RS i rezoluciju 1244 i unistava Srbiju sa svojim kriminalnim klaom i familijom dok se vi pitate `sta to zapad trazi od nas`…

      1. @test01***Kosovo je srpsko onoliko koliko na njemu vrši zakonodavnu,sudsku i izvršnu vlast.Stalno pominjete teritoriju ali ne i većinsko stanovništvo.Da li kosovske Albance smatrate državljanima Srbije pošto je teritorija na kojoj žive „srpska“?

        1. Srpski KiM je trenutno OKUPIRANA teritorija a vecina Srpskog stanovnistva je PROTERANA sa svojih vekovnih ognjista, Uostalom i Srbija je pod okupacijom kako svana tako i iznutra posto je zapad doveo poltrone i kriminalce na vlast. Sto se tice albanaca kojih ima manje od 1 milion (a broj im se stalno smanjuje posto beze vise nego Srbi u EU) zna se – ko god je ucestvovao u teroristickim akcijama protiv nase drzave i Srba u zatvor. Drzava mora da se postuje! Uostalom sta su Hrvati uradili sa Srbima pod punom podrskom zapada, A narod ce da se vrati na svoje kada se zavede red i zakon (sto treba prvo da se uradi u Srbiji). Nazdravlje vam sendvic !

  2. Smatram da će se približno naći adekvatno rešenje kada je u pitanju situacija KiM.

  3. Ne zna se sta kod ovog coveka dominira, izuztna inteligencija ili njegova diplomatska vestina? Prvo je dao Hilariji-‘bombarderki ‘dva miliona dolara u njen i Bilikin ‘fond za demokratiju’, i to par meseci pre nego sto je izgubila na izborima. Sada, opet par meseci pre nego sto ‘Narandzastog’ izduvaju iz Bele Kuce, ide i sa njim da ‘pregovara’ o Kosovu?!?! Svemu i svakome dolazi kraj na ovom Svetu, i mi izumiremo, … jedino su Vucic i njegova pamet vecni!

  4. andorina kutija je otvorena pre tačno 12 godina, kada su zemlje priznale nezavisnost Kosova. Ono što pokušavamo da uradimo je da zatvorimo tu Pandorinu kutiju. Ne možete da kažete da smo pre 12 godina bili spremni da menjamo granice, a da danas ne možemo da razgovaramo o promeni granica

    1. @Maksa***Šta podrazumevate pod „promenom granica“,Srbiji sever Kosova a Kosovu jug Srbije?

  5. Srbija treba da se gradi, i razvija to je ono što je važno za našu državu.Srbija ima budućnost sa naprednjacima na vlasti.Srbija ima predsednika koji voli svoj narod i državu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.