Vučić: Pred Srbijom su mnoga iskušenja

Ostavite komentar


  1. da će sa izleta u Turskoj predsednik doneti lepe vesti i da će uspostaviti liniju Konstantin Veliki-Antalija u sezoni i još jednu tokom čitave godine do Istanbula.

    1. Zbog vas takvih čeka nas još dugo teško razdoplje.Ds li postoji neko pametan koji veruje u ovu grupu političira?

    2. …kolicina tvog ulizistva. Mada, mozda „veliki brat“ primeti, pa te iz zagusljive prostorije sa vise desetina botova unapredi u sefa ekipe za lepljenje plakata. Tu je dnevnica barem 200 dindzi veca, a i sendvici su bogatiji.

  2. Bez ovog demagoga ni vikend ne moze da prodje. Da li postoji filter da se iskljuci Vucic iz vesti, da se malo ko ljudi odmorimo?

    1. Sigurno ti je krivo što Srbija ima precednika sa najvišim procekom ocena ikad i što stalno radi za dobrosusecke odnose. Sjeti se na primjer „sto za jednog“… Uvijek je bio vizionar! I sad čitaoče te nervira i to što ti je taj čovjek omogućio da živiš u zlatnom dobu, samo što evo nije započelo…

  3. Potpuno se slazem da su pred Srbijom jos mnoga iskusenja,ali verujem da mi mozemo uspesno da se izborimo za napredniju i bolju buducnost svih gradana nase lepe Srbije!

    1. …blazeni su oni siromasni duhom i kratke pameti. Njihovo je carstvo nebesko, jer zivot provedu u neznanju, neoptereceni surovoscu stvarnosti.

  4. Nikad nije ni bilo lako niti ce biti!Ali,samo napred ka svojim ciljevima,nema posustajanja.Verujem u vas.

  5. Vrednim radom i dobrom politikom koju Srbija vodi, napredak ce biti vidljiviji svake godine.

  6. Ali u hladnim noćima kad vojvoda dođe sa terena a ti ga se uželeo! Kakvo iskušenje dok sa stadiona vas gledaju i navijaju za vojvodu. I tebe pod njim.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.