Za šta sve Vučić traži podršku od predsednika Venecuele – Madura?

Ostavite komentar


  1. U Venecueli vlada potpuni totalitarizam. Zemlja ekstremno obdarena prirodnim resursima gladuje, ekonomija je sravljena sa zemljom – i sve to zahvaljujuci bezgranicno nesposobnoj vladi Nikolasa Madura i njegovog prethodnika Caveza, koji apsolutno sve drze u rukama. U potpunosti su okrenuti Rusiji i Kini. I nas se predsednik ovom saradnjom ponosi.
    Bolivarska vlada je naseg predsednika nedavno na njihovoj zvanicnoj stranici okarakterisala kao pandan Nikolasu Maduru u Srbiji, sto on i jeste. Nazalost ovaj deo teksta je naknadno izbrisan….

  2. Odličan prilog, pogotovo za one koji nešto lupetaju o bratskoj Venecueli i njenim velikim uspesima…

  3. Madagaskar, Nepal, Tasmanija……nas strateski prijatelji. Skok u buducnost, sa sedmog sprata bez padobrana. To smo mi i tako nam i treba.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.