Vučić preneo Putinu da nije optimista kad je reč o pregovorima sa Prištinom

Ostavite komentar


  1. Ne znam koja je adekvatna reč za ovo: ulizištvo, snishodljivost…? U svakom slučaju, AV ponižava državu na čijem je čelu, ponižava maternji jezik, ponižava sve nas.

    1. Veceg demagoga u zivotu nisam cuao od AV.! Podlo ponasanje prema jednoj drzavi, koja je uputila bez broj spijuna po Srbiji i sirom Balkana da destabilizira region.!

  2. Srbija je samostalna drzava ima pravo da sama odredi svoju unutr. I vanjsku Politiku! No .medjutim Vucic za Rusiju beznacajan jer je Srbija jizolovana sa sve strane ! To Se pokazalo sa fiaskom Rusije kroz. Sirbije u. CG i Makedoniji Gde sü sramno “ izvisili“!( o Kosovu i ne govorim) “ ciclati podmuklo sa Rusima i sa Natom nece proci!!!

  3. Neverovatan je podanicki mentalitet ovog coveka. Mimo protokolapricati na stranom jeziku je u najmanju ruku ponizavajuce. Sta pokusava time da dokaze i pokaze? Da zna ruski, da je spreman da ponizava i sebe i drzavu koju predstavlja? Tuzno.
    „Nije optimista“…ovde je sve jasno, dace im sve sto traze samo da bi sacuvao fotelju. Jos jednom – tuzno.

  4. Malo smo pobrkali dva pojma…zahvalnost i ulizivanje…kad albanci sa Kosova docekuju engleze kao oslobodioce to neki novinari nazivaju ulizivanje a koja je korist ulizivati se navijacima??sa druge strane rusi su takodje odobrili bomardovanje Srbije a sada sledi demagogija shta bi bilo da je Putin bio na vlast a gospoda na vlasti i narod su slepo zahvalni braci rusima shto nam svremenom na vreme smeste…i sad shta je tu ulizivanje a shta zahvalnost gospodo…

  5. Bice dovoljno gasa sa udrukanim azotom i ugljendioksidom, ruski spijuni ce i dalje slobodno vrsljati Srbijom, kupovacemo i dalje krs od naoruzanja i aviona, Obradovic ce biti u kucnom pritvoru, Babic ce biti i dalje direktor koridora, pladijatori ce i dalje biti ministri, a ti Vucicu ces i dalje biti ubica srpske nacije!!!

  6. Sa Kosovom je Vučić davno završio. Predao ga je još 30.juna 2015.g i reče:“Valjao sam se po podu nisam znao šta da radim“.
    Da, da…
    P.Sajdžo 2020.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.