Vučić: Priština hoće na sever KiM

Ostavite komentar


  1. Svima je jasno da je interes zapada da Pristina udje i na Sever KiM ali Srbija ce uciniti sve da se to ne dogodi.

  2. Oni to hoce od samog pocetka ali im nije uspelo ni ovoga puta a nece ni u buduce.

  3. Zato su i ubili Ivanovica, kako bi zaplasili srpski narod i kako bi on poceo da se iseljava sa KiM.

  4. I Milomir Marić je iskoristio svoju emisiju da se bestidno reklamira, kao i njegov gost!

  5. Vucic nas,kao nekada Milosevic,ponovo uvlaci u rat sa Albancima samo zato da bi sto duze ostao na vlasti.

  6. Kada se desi neka ovakva stvar, i kada napravite poprečni presek političkog delanja 24, 48 sati ili 7 dana, vi tačno možete uočiti od crta ličnosti do elementa javne politike kulture i obrazovanja, duhovnosti i obrazovanja svakog lidera koji se ističe. Sramota za tu opoziciju. Kolko su negativnih poena nabili, ne opra nih ni Dunav ni Sava.

  7. Aha, iasto k““o sto si ti htio i hoces i u Sarajevo i u B. Luku. Ubise ti tvoji dosadasnji batinasi a od sada i ubice covjeka. Njima nista ne smijes. Trazis kontakt sa albanskim pandamima kojima se sprema sud za ratne zlocine i koji ce da ti traze uslugu. A Rusi, samo da je haos. Neka nije EU i Nato. E sad su te uvukli Vucicu sada cemo da vidimo da li imas ista drzavnicko. Ako si diktator sjeci. Ako nisi bjezi. Samo ne seri vise matere ti!

  8. Srbija će, kao država, naći način da postupa po prijavama. A predsednik je taj koji svoj posao obavlja onako kako treba.

  9. Da je Radojicic ubica nema dokaza, ali sigurno ima da je kriminalac i da korumpira po Kosmetu. Sada neka Pristina nadje ubicu, a juce je govirio da ce on i njegovi pronaci ubicu. Blefer i licemer.

  10. Mnogo nam je Vožd bio ljubičast (čitaj Pink ), a evo, sve je i srećniji ( čitaj Happy ). Marić? Ma, izdaće on knjigu o tome kako je zaje….. Srblje, a i šire..I, šta? Ništa, Srblji će kupiti tu knjigu, a Vožd će još obezbediti preko Ane i Zorane, i svih ministara u Vladi mu, da se takvo delo smesti u svaku biblioteku širom Srbije, Srpske i Crne Gore. Uslov: isključivo štampano Marićevom Ćirilicom.

  11. Koliko jos treba da ovaj tip vatri da potpali da narod shvati sta smera ? Piroman Vucic spasava svoju kozu daveci nas u dimu zla i lazi.Debeo je, rano procelav, nervozniji i bestidniji , iz dana u dan. Puknuce to jednog dana.Bog ce ga kazniti sta nam cini!.

  12. А градска управа града Чачка хоће у моје двориште,хоће моју кућу да сруши,само зато што је у центру града,свиђа им се локација! Питам се где сам ја то рођен ,где живим у Чаглавици или у Призрену,ко то мене терорише више од деценије?

  13. Kokosija .uzica po vas celu dan na televiziru. Skidaj se vec jednom! Otidji jos kod Zike Seljaka, tvog odbornika, u emusiju i zaprdni i nju malo. Mozda tamo neces izgledati tako otuzno i smesno kao kod Cmarica, Zeksa, i Buljosevica.

  14. Naravno, kad si sa tvojim "kadrovicima" to dozvolio. U Srpskoj istoriji bićeš upamćen kao najveći izdajnik, veći i od Brankovića.

  15. Šta misli Vučić da smo svi baš svi sisali vesla,pa da naivno nasedamo na njegov o manipulisanje
    ““Što gore, meni sve bolje."
    Ej AV, tvoje manipulacije počinju da žestoko škripe

  16. Zbog tebe, Šešelja, Nikolića, Miloševića i ostale bande, nama su katolici oduzeli Kosovo. Ti si, kao predsednik Vlade, jedini se žalio na presudu u Strazburu, za ratne dnevnice. Protiv svog naroda, dakle. I ti ćeš nekoga da zaštitiš i da se za nekog boriš. Kakav si ti žovla, nije se rodio u Srbiji takav, nikada. Prodao si dušu katoličkom djavolu, sad burazeru, nema nazad.

  17. Svaka cast predsednice na hrabrosti da se ovako protivite svemu sto se dole desavalo ovih dana. Treba istinu reci i spreciti dalje napade na nasu drzavu.

  18. Onoga dan kada ovaj lik bude zauvek napustio politicku scenu u ovoj zemlji , pretpostavljam da ce milioni gradjana slaviti na ulicama i da ce taj dan biti proglasen za drzavni praznik. To je moje najiskrenije misljenje.

  19. Kartel El Lobo ne da sektor Norde Kosove. Kartel Santa Kruz ima dogovor, ko fol, kartelom El Dio da je to njegov sektor.

  20. Jos jedna pozorisna predstava za naivne koji ne razmisljaju svojom glavom i ponovo ce na svim sledecim izborima glasati za njega i njegovu stranku.

  21. Neponovljivi, jedinstveni, fascinantni licemer i manioulator.Njegov dalaj Lama iz Trebinja, njegov guru i politički tutor je poletarac za svog najnaprednijeg učenika koji je prevazišao svoga učitelja. Ali, stvarno.

  22. Kako je sinoc jadno izgledala emisija, najavljena prica o Oliveru a veci deo se pricalo odrugom i drugima i to kako jadni predsednik trazi sansu da odgovori na ono sto napise neko iz opozicije a ne skida se sa tv ekrana!
    Maric je ili zrtva ili je vec malo prestario….

  23. Dragi moji, svi odreda, da li ima smizla izjava " Pristina hoce na sever Kosava" sa izjavom "Pristina ima efektivnu vlast i vrsi istragu"? Za mene nema za one za koje ima,aferim.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.