Vučić: Priština očigledno ima pomagače koji joj dozvoljavaju da zadrži takse od 100 odsto

Ostavite komentar


  1. Iovako neki uzimaju sto posto sada ce manje i to je to koliko se okrene slepera na kosovu i vrati sa istom robom po 20posto vidite kolika lova treba da stave 500posto da bih nekima bio procenat veci pitajte Colica i Vulina dok su radili sa Kosovom kako se okrecu milioncici

  2. Ajde da vidimo ko ima najviše koristi od zamrznutih pregovora? Ti i Haradinaj. Treće lice ne vidim u tome.

  3. I u trgovini između Amerike i Kine traje trgovinski rat taksama,kao i rat taksama za uvoz čelika u EU,rat taksama i sankcijama EU i Amerike protiv Rusije, znači ništa posebno,svako gleda svoje interese,pa i mi da izvučemo neke pouke,a ne samo kukamo ,pronađimo naše interese i druga tržišta,ne možemo nikog silom uslovljavati da mora ka kupuje,uvedimo reciprocitet,koliko mi njima,toliko oni nama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.