Vučić: Putin nam pomaže kad god treba

Ostavite komentar


  1. Ko veruje u bilo sta sto ovaj turbo-radikal kaze,nek’ procita magazin „Tabloid“,i bice mu nesto mnogo jasnije !!

  2. Da baš kao 1999. dobio Slatinu dozvolio kapitulaciju na Kosovu, pa dobio NIS a Kosovo nezavisnost, sada uvaljuje migove i ostali krš od naoružanja zbog čega će srbi biti gladniji od rusa . . . BRATSKI nema šta !

  3. Neka Putin naredi da Gasprom plaća Srbiji rudnu rentu u iznosu bar pola od 20% od vrednosti nafte, koliko plaća u Rusiji.
    Sada Gasprom plaća 3% od vrednosti izvađene nafte !?

  4. Neka Putin naredi da Gasprom plaća Srbiji rudnu rentu u iznosu bar pola od 20% od vrednosti nafte, koliko plaća u Rusiji.
    Sada Gasprom plaća 3% od vrednosti izvađene nafte !?

  5. Daleko je SAD, a mi smo njoj jos dalji. Nije ovo nas izbor, da se priklonimo Rusiji, vec SADov. Cisti kapitalisti koji ne podrzavaju nicije interese sem svojih, a mi nismo glupa nacija. Dokaz je istorija, uvek smo prepoznavali negativce.

  6. necu ulaziti u analizu odnosa Srbije prema Kosova Ali smatram zitelji Srbije trebali bi da svate ozbiljne uticajnijih drzave koji sü iz bilo kolega razloga priznali Kosovo kao samostalnu drzavu svojih odluka 100% nebudu povukli?! I Sta sada ? Kao papagaj “ stalno ponoviti Kosovo je deo Srbije“da njje tuzno ispao bi Bogami smesno!( videli smo sudbinu Djurica !)Sa druge strane Kosovo je USA vojna Baza gde Putin nema Sta da trazi( i nemoze ima on na grbaci “ tatarski Krim i Ukrajina)

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.