Vučić Putinu izrazio saosećanje zbog žrtava korona virusa i ponudio pomoć Rusiji

Ostavite komentar


  1. av kaže da srpski narod poštuje svoje heroje i ne dozvoljava falsifikovanje istorije. put im mora da se slatko nasmejao na ovu notirnu laž jer dobro zna da je naša istorija posebno u zadnjih 30 godina potpuno revidirana mada srpski narod kako av kaže to ne dozvoljava.

    1. Руси своју нису морали да ревидирају – још их добро служе стари фалсификати….

      1. A koji su to falsifikrati? Da su Rusi ušli u Prvi Svetski rat zbog nas, da je Ruski car zapretio izlaskom iz rata, ako se ne spase Srpska vojska na Albanskoj obali? Jel ti?

  2. Srbija i Rusija imaju odlicnu uzajamnu saradnju i ogromno uzajamno postovanje i nadamo se da ce se ova situacija sto pre zavrsiti, da mozemo nastaviti put dobrih odnosa.

  3. Vučić je Putinu izrazio saosećanje zbog žrtava KOVID-19 u Rusiji, kao i nadu da će se, uz odlučne mere, uspešno izboriti sa epidemijom korona virusa i što je pre moguće vratiti se u normalne životne i ekonomske tokove

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.