Vučić razgovarao sa Džonsonom i pozvao ga u Srbiju

Ostavite komentar


  1. Za Srbiju je vrlo važno da se i Engleska kao velesila uključi u dijalog Beograda i Prištine i doprinese daljim pregovorima koji će voditi konačnom dogovoru.

  2. Predsednik VB je uvek dobrodošao, Srbija želi da uspostavi dobre odnose, jer bi joj zagarantovalo ekonomski oporavak i razvoj.

    1. Da bi se objavio neki komentar na nekom portalu,covek mora biti malo i obrazovan.Nije dovoljno biti pismen.Ujedinjeno kraljevstvo nema predsednika kao sto ga nema ni velika Britanija.Po tvome,Srbija zeli da uspostavi dobre odnose sa nepostojecim jer bi joj to zagarantovalo ekonomski oporavak i razvoj?Bravo!

  3. Svako je dobrodosao u Srbiju,veoma nam je bitno da ucbrstimo ovakve prijateljske veze.

  4. Velika Britanija je izasla iz EU, iskusna i mocna, tako da Srbija ima puno toga iz ove saradnje. Pohvala Vucicu za ovaj potez.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.