Vučić razgovarao sa Merkel uoči sastanaka vođa Beograda i Prištine

Ostavite komentar


  1. Pregovaraju Srbija i Kosovo. Vlada Srbije i vlada Kosova. A bas nista gradovi Beograd i Pristina. Niti oni imaju „vodje“. Postoje vlade, predsednici i pregovaraci

      1. U vladi Kosova je npr. Srpska lista. U vec trecoj vladi Kosova. Sa Haradinajem, pa sa Kurtijem, pa sa Hotijem. Polozili zakletvu na ustavu Kosova, u skupstini Kosova, pred predsednikom Kosova. Pa ti vidi o cemu se radi i raspitaj se kod Srpske liste….

  2. Predsednik jedne zemlje nema mandat da odlucuje o sudbini i teritoriji te zemlje bez parlamenta i narodne volje.

  3. Da li Angela Merkel podrzava nase stavove ili ne nije toliko bitno koliko je bitna cinjenica da je iste prihvatila.

    1. prihvatila, ali ne podrzava?…..
      Pravnice, ukljuci malo misaoni i logicki aparat. Ako pronadjes….

  4. Čitaj Ustav predsedniče. Dobro ga nauči. To što radiš je izvan tvojih ustavnih nadležnosti …

  5. Bitno da je se Nemacka kao i Merkolova ne mesaju u buduci sastanak u Americi, kao sto je to EU uradila krajem juna, i samim tim dozovole da i americka administracija da doprinos u normalizaciji odnosa i eventualnom trajnom resenju na Kosovu i Metohiji.

  6. Važan razgovor u skopu priprema za pregovore u Vašigtonu. Uvek se treba konsultovati sa kancelarkom Merkel.

  7. Dobre vesti za Srbiju. Puno znaci podrska i ohrabljenje predsedniku pred put na veoma teske dijaloge. Nadamo se da ce sve proteci kako treba i u nasu korist!

  8. Tresla se gora, rodio se miš. To je ukratko rezime celog cirkusa, uzgred zadovoljavanje sujete svemucenog.

  9. Ogromna podrska i vetar u ledja od strane Merkelove, pred put u Vasington, puno znaci Vucicu i Srbiji! Nemam sumnje u to.

  10. Negde je izvesna situacija da ce Merkel vrlo brzo sici sa vlasti u Nemackoj ali mi nije jasna situacija da je naprasno krenula u vrsenje pritiska na Srbiju oko situacije na KiM, cak mislim da je spremna i da nas uceni u vezi clanstva u EU!!!!

  11. Niko ne kaže da će u Vašingtonu biti lako, ali svaka pa i najmanja podrška pred taj sastanak puno nam znači.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.