Vučić rekao premijeru Izraela da je Srbija uvređena

Ostavite komentar


  1. Kakav je ovo sizofrenicar. Srecko Sojic. Iznenadjen i uvredjen. Nikad Srbija nije ovoliko ponizena od kad je on na vlasti. Svi se sprdaju sa nama.

    1. Ma, иди бегај! Како су само Слобицу сви уважавали, а сада….

    2. Znači Miki za tebe je normalna stvar da na sramnoj proslavi lete ratni avioni Izralea a da pritom Jevreji vrlo dobro znaju ko su Hrvati od kojih je i njihov narod stradao u II Svetskom ratu.

  2. Možda će ga pogoditi ovo što mu je rekao Vučić ali i nas je pogodilo kad smo ih videli na proslavi.

  3. Kakvo ludilo ! Pa Izrael je država koja ni Ameriku ne pita šta će raditi ( naselja na zapadnoj obali … ), a ovai umislio da treba NJEGA da pita !?!?

    1. Da imaš imalo morala u sebi i empatiju prema sopstvenom narodu nikada ovako ne bi govorio. Predsednik Srbije je sa pravom izneo naše nezadovoljstvo i siguran sam da većina naroda deli ovo mišljenje.

  4. Za vas iz lista „Danas“ istina uopšte nije važna. Vučić je uništio Srbiju i to je istina, da vidim da li ćete ovo da objavite!?
    P:Slavko

  5. Позивање Нетанјахуа у Србију, после израелског учешћа у усташкеој прославе, јесте само још једно од свакодневних понижења које овај, не знам како да га назове, приређује Србији. Све више мислим да иза таквог понашања, осим корупције и пљачке, постоји и нека врста психијатријског објашњења.

    1. Јадно је, професоре, да одричете право Хрватској да се брани од побуне и спољне агресије, и бедно је да очекујете да неко у свету пази на наше балканске међусобице и да не буде у добрим односима са Хрватском ако жели добре односе са Србијом. Јадно паланаштво које нема прођу у свету и веку…

      1. Одкад грађански рат који је почивао на правном насиљу укидању конститутивности Срба и тиме присвајању њихових територија јесте насиље споља и још ничим изазвана побуна међу историјски познато душевним и културним Хрватима. Осим НДХ, другу државу у задњих неколико векова хрватсво није имало, ако је имало и пре осим на „Хистори каналу“или већ, него само територије као и Срби у КК.

        1. Отуда што су из Србије стигли удбаши-устаници, стога што је из Србије у Хрватску стизала редовна, специјална, драговољачка војска и башибозук, и зато што је из Србије финансиран тај „грађански рат“. Хрватско краљевство и хрватска круна су постојали од 9-ог века…

          1. Кад се сетим мог бечког гимназиског историјског атласа из 70-их, слабо тамо има помена државности хрватске – нема га. Нити се насиље над државним правом може Туђманом правдати, ни оним пролећем кад су бацани Србима аутомобили, биће онако, ради реда у море, као ни овим пропагандно набројаним последицама, који једино заборавља градске Србе, као што беше породица Зец? А са крунама и слично, превише је тих круна, а нигде баш докумената, па чак ни макар један ковани комад те „куне“ да се види, а да не буде Крашов златник. Толико о крунама, а о Уставу очито да ни данас ово није неки аргумент међу Хрватима, па толико о поредку или непореедку који се и данас примењује на Србе у Хрвата.

  6. Srbija jeste uvredjena prisustvom Izraela na proslavi „Oluje“! Dobro mu je predsednik rekao.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 7

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.