Vučić: Šanse su 50-50 za dolazak jedne od najvećih evropskih kompanija u Veliku Planu

Ostavite komentar


  1. Pošto je 9 mart 1991 propao evo imamo non stop Potenkinova sela….
    Ko nije video onda može da vidi danas 2019 da je Mićun i & jedan od onih koji je sačuvao Slobin, Mirin (tj. Titov) orvelovski sistem….
    Pitanje je samo da li nije znao kako se taj sistem može srušiti ili je bio ucenjen od službi?
    Vuk se tu takođe upleo, ali nije uspeo da sruši orvelovski sitem… bolje da nisu ni pokrenuli 9 mart kad nisu znali kao se ruši štazi sistem…. Znali su česi, Poljaci, ….a mi smo se pokazali kao PONAVLJAČI zato sada Srbijom i vladaju novo-stari PONAVLJAČI….

  2. Vučić je obišao i fabriku „Goša FOM“ u Smederevskoj Palanci gde je kazao da će razgovarati sa dve ruske firme kako bi ponovo vratio proizvodnju vagona u taj grad. Nadamo se velikom napretku.

  3. Ako me pitaju zašto ne želim da se priključim protestima i zašto svoj glas dajem predsedniku Vučiću, danas su dobili odgovor.Zbog ovakvih investicija koje žele da dođu u Srbiju, zbog mnogo otvorenih fabrika, zbog izgrađenih puteva, bolnica i škola i još mnogih drugih stvari koje sem demokratije, jesu bitan element za društvo u kome želim da živim.

  4. Za razvoj Srbije su vazne strane investicije, treba se boriti za njih.

    1. Milica Milicic:Strane investicije su garant da se otvaraju nove fabrike i nova radna mesta a to nam je sada najvažnije.

  5. Nadamo se da će investitor odabrati Srbiju jer već sada prednjačimo u regionu po broju stranih investitora i novih radnih mesta

    1. Do sada sve sto je planirao Predsedni je i uspeo , verujem da ce i ovo dobiti pozitivan rezultat za nas .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.