Vučić se obratio iz Beča: Moj drug Ivica Dačić je obećao da će da me izvede na večeru, pa se predomislio

Ostavite komentar


  1. Samo se smeškaj u ‘raspaloj’ Austriji, dok tvoji mučenici gladuju glasajući za tebe.

  2. Nema veze, Suzi će te izvesti i sve ti srediti. I pokazati. Koliko se na slici vidi, u restoranu si. Ali ne možeš bez smaranja naroda. Mada ovde su i novinari krivi. Prenosite nebitne stvari. Što bi rekla Olja Bećković, zašto da joj gostuje Vučić kada svi znaju šta će reći jer ne silazi sa tv-a! Mada ni on ne.bi došao kod nje jer ne čita Suzina pitanja.

  3. Molim administratore da ne dozvole botovske komentare.. Zar ste toliko nisko palo

  4. Obrati se ako smes, iz Lidla imi Tempa, pa nam objasni inflaciju …na primeru ulja recimo.
    Nemas ti Vise kome da se obratis…potpisnice Briselskog sporazuma…

  5. Zašto je on toliko opsednu hranom, jelom i jedenjem pa da stalno mora da priča o tome šta jede ili je jeo i da se slika kako nešto jede?

  6. Kakvo odlično raspoloženje, klopa samo što nije stigla, drug Dačić neće stići na večeru, a Kosovo u najtežoj situaciji ikada, pogromi i maltretiranje srpskog stanovništva, duge cevi ne dozvoljavaju barikade, strašno, kad završimo to u Beču, idemo u Njujork na sednicu o strašnoj situaciji na Kosovu i divljanju Kurtija. Al’ nema veze, evo stiže klopa! Kad se vratim obavestiću vas kad ću se obratiti naciji, imaću nešto veoma važno da vam kažem, nešto u vezi sa klopom u Beču.

  7. Vas dvojica mozete samo tamo da rolate klikere i tapkate karte, jer ste svojom politikom i nas i vas doveli u to mesto, postrojavaju vas konjusari, kukavice, poslusnici iz alijanse, ponekad mislim kada bi mogli vi bi se i rodili kao nato europejci, Narodi Evrope su ok ali nato i i alijanse nisu, po meni nisu, nisu nasi preci ginuli i davili se i gladovali da bi vi polako nase zemlje prodavali i trgovali SRBIJOM, mi smo tu , prezivecemo i vas kao i 500 godina nesrece,samo se ti slikaj , zavrsio si karijeru, sam si kriv

  8. Pošto ti je već tako lepo tamo, zezate se, šalite… mogao bi i da ostaneš i da se ne vraćaš?

  9. Ako nekom ispadne čaša polupa pločicu,
    Martinoviću dao metu seckani kučići,znao da će ovaj lizoguz da krene iz svih radikalski ponuda i upadne u ,,sebe ,,

  10. Samo marljivim i odgovornim radom možemo doći do mira i stabilnosti.

  11. Vučić je veoma prijatan čovek,srdačan,hoće da pomogne svakome.Ali nisu svi ljudi takvi,da izađu u susret kad treba i to ponekad zaboli.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.