Vučić iz Brisela poručio da će se revakcinisati u Gadžinom Hanu

Ostavite komentar


    1. Ja ne mogu verovati da nekog interesuje gde ce se on revacinisati. Jos me vise iznenadjuje da nam to saopstava DANAS? Kurir,telegraf,alo, informer i ostale zgubidube, prljavstina od njih nas ne iznenadjuje. A mozda je i zaboravio kojim povodom je odputovao, a nije se ni iz aviona slikao, zanimljivo.

  1. Čim upoznamo bolest, već smo blizu ozdravljenja. Treba da stvorimo kolektivni imunitet i onda se vraćamo normalnom životu.

  2. Pokazalo se kao tačno da je jedino masovna vakcinqcija stanovništva rešenje za pandemiju globalnih razmera. Sva sreća pa se odgovoran i organizovan rad državnih institucija na čelu sa predsednikom isplatio, te je nabavka velikog broja vakcina dala rezultate i tek će…

  3. Neka, gosn precedniče, ja ne bih da budem u prvih pet u evropi, dosta mi je što smo ekonomski mačak pa stoga i vama i evropi odgovaram direktno i bez uvijanja: Budite dakle vi pre mene!

  4. Cilj vakcinacije nije stvar prestiža već potrebe da ostanemo zdravi, da sačuvamo svoj i život naših najmilijih.

  5. Virus nije za štalu, zato je najbolje da bi stigli do kolektivnog imuniteta da se vakcinišemo.

  6. Ako je vakcina jedina sansa da se izborimo sa pandemijom, onda je neodgovorno od Vlade i Vucica sto ne donose naredbu o obaveznoj vakcinaciji. Vrlo neodgovorno,igraju se sa zravljima onih bolesnih i najugrozenijih.
    A za tzv pisani medij DANAS, ako je neciji komentar uspesno primljen, a posle nije objavljen, zna se sta to znaci, jel tako postovana redakcijo?

    1. Obavezna vakcinacija? To ni Staljinu nije uspelo, a kamo njegovom unuku u Srbiji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.