Vučić u Briselu razgovarao sa Fon der Lajen, Boreljom i Varheljijem

Ostavite komentar


  1. Normalno je da se nastavi dijalog, Srbija od toga ne bezi, ali iluzorno je i besmisleno razgovarati i dogovarati se ako ce samo jedna strana da ispunjava dogvoreno, mora Pristina da ispuni svoje ne samo Srbija

  2. Rekao bih da će ovi pregovori ići od lakšeg ka težem.Prvo će nam ponuditi lepu pomoć a ko zna šta će od nas i Prištine tražiti u poslednjem krugu.

    1. Ma svima njima ( Ursuli , Bilciku , Varheliju i Sarlu Miselu ) je nas Aca srbin “ skresao u okice “ da se ne trpaju u njegovu “ drping demokratiju “ na putu ka EU preko ruskih stepa i oko kineskog zida . . . i pozvao ih u “ goste “ jer ima jednog licnog prijatelja koji organizuje bunga – bunga zurke . . . pa ko voli . . .

  3. Kada bi evropski zvanicnici (a i drugi) odbili da razgovaraju sa osobom koja nema ustavna ovlascenja da vodi takve razgovore, nesto bi se u Srbiji promenilo. Ovlasvena osoba u Srbiji za ovakve razgovore, koji proizvode obaveze drzave Srbije, je predsednik/ca vlade republike Srbije ma ko to bio. Ovog uzurpatora ovlascenja koje ima samo vlada, odnosno njen predsednik, samo govori o tome koliko je Srbija zarobljena drzava. Ana Bnabic je irelevantna osoba , jer je sama pristala na takvu ponizavajucu ulogu i to u Srbiji niko ne moze da promeni s obzirom da je predsednik uzurpirao i sve institucije i poluge sile, policiju, vojsku, BIA i VBA. Najvecu pomoc Evropa bi dala Srbiji da odbije razgovor sa neovlascenom osobom.i da insistira da rzgovore vodi sa vladom i ministarstvima. Tako bi se ogoljeno videlo koloko su vlada, ministarstva i institucije sistema podredjene predsedniku, koji nema ustavna ovlascenja za medjudrzavne razgovore o bitnim pitanjima za obe strane. Takodje bi se ogoljeno videlo koliko je predsednica vlade nesposobna i bez ikakve ozbiljne podrske gradjana Srbije.Nju je postavio Vucic i ne mesa se u svoj posao.

    Evo citata, koji Vucic, u svojoj pohlepi za vlascu, ili nije video ili ga svesno ignorise.
    Žana Mone: „Ništa nije moguće bez pojedinca i nista ne traje bez institucija“.

  4. Srbija se ubrzano razvija, ovako brz razvoj ne bi bio moguć bez materijalne pomoći EU.

  5. Jednom su pogresili na Balkanu da li to zele opet , mada su tada ucestvovali SAD, Francuska, Italijam Engleska i Japan .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.