Vučić se treći put u nedelju dana obraća javnosti

Ostavite komentar


  1. Zivela Srbija…samo napred…projekti na sve strane, investicije, radi se, gradi se, a opozicija place i kuka umesto da ucestvuje u svim projektima…ali ne moze kad su naucili samo da se krade

  2. Svako obracanje je vredno paznje! Srbija je zemlja koja napreduje, investira se u nove projekte.Predsednik se bori za stabilnost zemlje i ekonomski prosperitet.

  3. sa kim si takav si, kakva voditeljka, takva tv, pa i taj sto se obraca sa takvog mesta! Jadno, ali njima je to hrana da vredjaju zdrav razum. Ostaje samo da ne gledamo i ne slusamo to trabunjanje vise.

  4. Valjda će konačno da pomene LETEĆE AUTOMOBILE, koje treba da dobijemo od Kine za svinjske papke…bilo bi šteta da se ovakav epohalni projekat zaboravi !!!
    …ili kanalizaciju u Ripnju koju je obećao početkom 2016.-te (slučajno pred izbore), .. rekao je da ‘radovi počinju sutra’ …pa nije valjda da je slagao ???

  5. Čini se da predsednik Vučić želi da ostane u stalnom kontaktu sa javnošću. Njegova prisutnost u medijima omogućava mu da deli svoje perspektive o trenutnim pitanjima i planovima za budućnost.

  6. Ko neće da ga gleda i sluša ne mora,imate daljinski pa menjajte kanale.Pričate kao vam se gadi a posle ponavljate svaku reč koju je rekao,lažvi i licemeri ste.

  7. Gledam ove siromasne zemlje poput USA,Nemacka,Engleska, itd .Tamo se predsednik ili premijer obraca nacija godisnje jednom.A sta smo mi gresili?

  8. Pa verovatno da ima sta da kaze a pogotovo kada je to nesto dobro za nasu lepu Srbiju.

  9. Predsednik Aleksandar Vucic uvek donosi lepe vesti zato treba i treći put da gostuje.

  10. Da radi posao umesto što krade i laže, ne bi morao stalno na TV da melje u prazno. Ni sendvičari ga više ne slušaju, bedno.

  11. Samo pranje love kroz projekte! Ekspo 27 zbog zemljišta oko sajma, nacionalni stadion zbog zemljišta oko Marakane i JNA…

  12. Uf . . . uf . . . ni nedeljom ne mozemo da se OTARASIMO neprijatnog i nepozeljnog “ gosta “ . . .

  13. Nobela da dobije onaj što je smislio gledanje programa unazad… I premotavanje reklama/vucica…

  14. Na ĉemu su ovi? Neka podele malo i narodu da da’nemo dušom ili dele samo svojima i botovima?

  15. Gospodine Vučiću,
    Mislim da treba da osećate bar malo stida i sramote
    Dok deca ginu od kablova pod naporima,dok je pola Srbije na ulicama ,dok je 80 %gradjana u kreditima,dugovima ,vi ne silazite sa TVa ,pričate bajke ovom nesrećnom narodu kako smo Ekonomski Tigar ,plate nikad veče i ostalo.Sve ste uništili, rasprodali ,korupcija je na vrhuncu,kriminal cveta.Bar malo stida imajte i sklonite se sa TVa da vas narod bar ne gleda svaki dan

  16. jedva cekam da cujem presednika,verovatno nesto novo, realno sto do sada nismo culi…..najava plata i penzija da mozemo da shvatimo da zivimo bolje zato se presednik obraca ….samo jako,mi mozemo sve….

  17. Hm . . . u Banatu kazu “ ne laje kera zbog sela nego zbog sebe “ pa se pitam zasto li ovaj laja*i neprestano la*e , . . . mora da je rejting otisao u 3pm dok Anci ( i kleptomanska sekta ) “ klepisu “ ono malo sto je jos ostalo . . .

  18. Pomenu li lečenje onih na „hepiju“ pa evo odmah reakcije Marić pozvao lekare i rezultati su tu.

  19. Može da se obraća i 103 puta sve je manje onih koji traće svoje vreme na slušaje njegovih bajki

  20. Znači rejting strmoglavo pada, a bogami teško je da će ga i popraviti. Predlog pitanja za Jovanu koja bi trebala da postavi gostu a sve nas to interesuje :
    – kada će biti završena kanalizaciona mreža u Ovči, Borči, Krnjači…… ?
    – Pošto je prodat Sajam
    – Kada će biti formiran konačno Pokret za preporod….
    Kada dobijem odgovore na ova pitanja, postaviću još neka. Srećno dragi moji

  21. Ionako je Srbija psihija
    trijska klinika a ovaj
    nesrećnik ima Napoleo
    nski sindrom.Treba da
    nas ograde žicom da
    ne trujemo Balkan.

  22. Koga vise zanimaju njegove lazi glupostio o letegim mostovima letecim automobilima zlatno doba gde slo duzni i ruzni tako da njega moze da slusa budala.

  23. Dok je bio opozicija, kritikovao je Tadića kako koristi svaku priliku da se pojavi na tekevuziji, te da čestita Božić katolicima, te da cestita Novu godinu, te pravoslavni Božić te Srpsku Novu godinu. Stvarno razlika je ogromna: nije lagao kao ovaj, javni tenderi za državne projekte su bili obavezni a ne direktni, tajni digovori, povećao državni dug samo za trećinu od ovoga, za celu godinu se pojavio na televiziji koliko ovaj nespavajuci radnik samo u toku jedne nedelje. A i tu je zabusabao, samo je upućivao čestitke a nije ispričao ni jednu bajku. A nije ni znao koliko narod voli bajke koje najavljuju srećan završetak ili srećnu budućnost koja, se desava samo bajkama, kako im i samo ime kaže. I, bruka jedna, nikad nije nije – gostovao ni kod Mitrovica ni kod Marića a pogotovu nikad nije odgovarao na vispremna pitanja neke Jovane Jeremić. U njegovo vreme takav genijalni takenat nije mogao da se pokaže.

  24. Dok je bio opozicija, kritikovao je Tadića kako koristi svaku priliku da se pojavi na televiziji, te da čestita Božić katolicima, te da čestita Novu godinu, te pravoslavni Božić te Srpsku Novu godinu. Stvarno razlika je ogromna: nije lagao kao ovaj, javni tenderi za državne projekte su bili obavezni a ne direktni, tajni dogovori, povećao državni dug samo za trećinu od ovoga, za celu godinu se pojavio na televiziji koliko ovaj nespavajući radnik samo u toku jedne nedelje. A i tu je zabušavao, samo je upućivao čestitke a nije ispričao ni jednu bajku. A nije ni znao koliko narod voli bajke koje najavljuju srećan završetak ili srećnu budućnost koja, se desava samo u bajkama, kako im i samo ime kaže. I, bruka jedna, nikad nije gostovao ni kod Mitrovića ni kod Marića a pogotovu nikad nije odgovarao na visprena pitanja neke Jovane Jeremić. U njegovo vreme takav genijalni talenat nije mogao da se pokaže.

  25. Jedva cekam nadam se da ce penzionerima dati za kupovinu zimnice vucica za kralja svih srba

  26. U Irskoj sam, kod ćerke mesec dana… Jedva čekam da dođem u Srbiju da čujem kako se lepo živi kod nas… A ovi na zapadu se jadni muče… E jadni li smo!!!

  27. или смо ми глупави па не можемо да схватимо ,или он не зна да објасни па мора сваки дан да објашњава

  28. Jedna kap koja pada na čelo se neoseti,hiljadu kapi padaš u nesvest ,tako jedna laž se ne vidi ali hiljadu laži………

  29. Koga više laže. Gorivo nam najskuplje u regionu i to mi je dovoljno. Mi smo veliki ekonomski tigar samo što ne riknemo.

  30. Narcis, zlatousti. Narcisoidnost je opasna psiholoska osobina, a nama je upravo takav zavladao. I ta osobina se prenosi, oponasa i grana po dubini, sto je ekstremno opasno. Posledice mogu biti nesagledive, ako vec i nisu…

  31. Kad ga vidim pored table i kad vidim da trese gluposti muka mi je. Na svetu kilometar auto puta do milion i po evra kod vucica 8

  32. Ne prolaze vise lazi.Pada rejting.Realno stanje u Srbiji dijametralno suprotno od onoga sto on
    prica.

  33. Objašnjenja bilo kakva i lična pohvala sebi i svojim kolegama je suvišna jednostavno vidimo kako živimo. Standard los penzionera i većine zaposlenih. Političari nikad bolje u zemlji koja je ovakvog lošeg standarda

  34. Ljudi,pa sto zamerate coveku sto se obraca javnosti,znste li koliko prostora ce biti od tih 12 milijardi? Veliki je to kolac,tako da kad on i njegovi kadrovi odsecu parce od toga ima da budu siti i unuci i praunuci…

  35. Zao mi je običnog naroda i njihovog potomstva u našoj Srbiji koji nema kud da pobegne iz Srbije i moraće decenijama da plaća promašaje i lopovluk prethodnih a i sadašnjeg režima. Staviće nam jaram oko vrata i to je kraj…

  36. Nije prošao Rio Tinto ? To će da sačeka malo,a sad će da proguraju još veću pljačku…nikad se ovaj narod neće opametiti..nažalost.

  37. Vučić i kompanija se vode prostom taktikom ako 1000 puta izgovore laž ona onda postaje istina. Inflacija nikad veća, hrana gorivo i sve ostalo poskupelo od 30 do 50%, plate nisu mrdnule, infrastruktura oranje, nema slobode govora, medijski mrak, kriminal nikad jači i korupcija. Ovo je realno stanje u ovoj pokojnoj državi, ko to ne vidi ili je glup ili mu je ispran mozak što se svodi na isto.

  38. Trenutno sam u Grckoj i ne mogu da verujem da su cene u super marketima, u jeku turisticke sezone na moru, identicne kao kod nas, a dosta toga je cak i povoljnije. Izuzev goriva, koje je za nijansu skuplje. A kazu da su prosecna primanja za trecinu veca nego kod nas. Znas li ovo Vucicu!!!?

  39. sve je to lepo sto radite svima je poznato da je SRBIJA BEOGRAD a ostali gradovi u Nišu su sve poceli ništa zavrsili osvrnite se malo i na druge gradove a građani su na rubu propasti sa penzijama od 20.000 hiljada dobar ste vi presednik uz vas sam ali munjajte neke stvari pa i svoje saradnike pogotovu na lokalnoj samoupravi hvala❤

  40. Nek si ti nama ziv i zdrav, sto godina…, Kad dobijamo more…, Da se ne potucamo po svetu….nema smisla, a i lova ostaje ovde…

  41. Minimalac za jul mesec malo manji od 40000 dinara ali on ne prima i ne zivi od minimalca

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.