Vučić: Spreman sam da idem na poligraf

Ostavite komentar


  1. Staje bre ovaj poligraf se pritvorijo u „BOG“ kod vas komsije kod drugi je to privazilsla svar … !?

  2. „Srbija izgubila Kosovo 2008. godine“.. E, moj, manipulatoru stari, ni milligram sramote nemaš..

    1. Ko li ce biti rukovaoc poligrafom…?! Mozda komisija Narodne Lutrije Srbije,koja nikako da izvuce sedmicu iz bubnja istine…

  3. Sta se ovaj uvatio poligrafa ko pijan plota. Da je poligraf dobar i sud bi ga priznao

  4. Kad bi „najbolji student Pravnog fakulteta u istoriji čovečanstva“ poštovao i prizivao zakone kao što poštuje poligraf… ali ne, od estradnih politikanata i ne treba očekivati bilo šta osim estradnog prava.

  5. To bih voleo da vidim, taj poligraf. Ali ako može neki moderniji od onog kojeg su koristili za onog bizmismena Radoičića. I pitanja za zagrevanje, pitanja su bitna: da li je tačno da godinama niste plaćali Infostan i Ptt, gospodine predsedniče? Koliko ste bili teški kao novorođenče, i tako, bilo bi zabavno. Ali neće on na poligraf, kakav crni poligraf, laže. Pa taj aparat bi eksplodirao posle par minuta, će nastradaju ti operateri, nije to zezanje.

  6. Sto ne bi prosao poligraf? Pa on ni sam vise nije siguran kad laze, a kad govori istinu, to je kod njega postalo prirodno stanje, tu poligraf ne pomaze. Tu treba pre ukljuciti nekog strucnjaka iz domena psihijatrije.

  7. AV Ne tribe da slusas svih 35000 protestanata. Slusaj njihove zahteve. Da policija istrazi ko je naredbodavac da se zapali kuca novinara Jovanovica. Ko je naredio da prebiju Borka Stefanovica, i zasto su na slobodi, Ko je ubio Ivanovica? Ako znas da neko nije, onda znas ko je. Ko je srusio Sava Malu? i sto se ne rusi bespravna gradnja na Kopaoniku? To su zahtevi protestanata. Jednostavno prosto k’o pasulj.

    1. Jasno i glasno (napisano), opredeli se i odgovori na postavljena pitanja koja ne mogu biti jasnija, kakav poligraf, kakvi bakrači, koje gluposti ?

  8. AV stalno govori o nekim plačkašima. Predpostavljam da najbolji student prava od kada se izučava pravna nauka zna da je prkrivanje krivičnog dela takođe krivično delo. Zašto već nisu u zatvoru kada su u njegovim rukama sve poluge vlasti?

  9. na poligrafu,ali ne dr.Stefanovića,postaviti mu pitanja 1.da li je Srbija izgubila Kosovo 1999. ili 2008. ili neke druge godine, 2.da li zna ko je ubio Olivera Ivanovića, 3.da li je znao 1999.g.kada je bio u vladi,da će Ćuruvija biti ubijen,4.da li zna ko je pobio djecu u kafani Puma na Kosovu 1999.g. 5.da li je znao da će biti bombardovana zgrada RTS 1999.g.6.da li zna kako je doktorirao Stefanović i Mali,……………

  10. Било би занимљиво истражити како сваки полиграфиста после “проласка“ Вучића или неког његовог пулена после тога бива награђен местом начелника националног форензичког центра Србије…

    1. Za državni vrh to ne radi običan poligrafista nego čistačica Milka za vreme pauze za doručak.

  11. Joj nemoj samo na onaj Nesin poligraf .Ma dosta tvojih lazi i nikakav poligraf ti pomoci ne moze.Molimo te obrati se psihijatru jer je to najbolje i najhumanije resenje i za tebe a i za ovaj napaceni narod.

  12. Ne treba ti bolji poligraf od Zorana Zivkovica i Boska obradovica! Nego si ti kisna glista u odnosu na njih pa im nesmes na oci!!!

  13. Mi imamo, poligraf, poligraf,poligraf mi imamo poligraf gde je vama!

  14. Posle pobede srba nad srbima kad si pevao sa Djuricem Aco srbine onako mirno i dostojanstveno GANDIJEVSKI kako kaze Djuric, kao da je narod i slep i gluv, e zato netreba poligraf, zato sto je nestalo lepo ponasanje i moral i dostojanstvo prema gradjanima Srbije, sto si zaboravio kakav si radikal bio sto stalno govoris da dramaticno ucis, pa nauci prvo pa onda to primeni na sopstvenom narodu

  15. Je l’ to sad i zvaničan stav, to da je Kosovo izgubljeno? Ova osoba obesmišljava sve, čak i poligraf. Sigurno bi prošao poligrafsko ispitivanje, sve psihopate ga mogu proći. Ne osećaju grižu savesti zbog laži.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.