Vučić: Priština i mediji unapred osudili Radoičića

Ostavite komentar


  1. Kada budete preminule ostavili na miru, i kada budete prestali da vršite teror na biračkim mestima, onda možemo da se nadamo nekom, kakvo takvom realnom rezultatu bilo kojih izbora.

  2. Prvo cemo opoziciju da gledamo na TV Pinku koliko i tebe. Bez toga, mozes da raspises izbore svojoj Babi!

  3. Smo da oslobodiš medije za opziciju(ne Šešelja on ima zavidnu minutažu,odmah posle tebe,Čedu i Čanka),ali kako ih nazivaš kriminalcima,ološem,lopovima,stranim plaćenicima,špijunima,lažovima,neznalicama,šiptarskim partnerima…..kako njima da ispunjavaš želje?Da se srede birački spiskovi,da nema Zelje,Andreja ,pančevaca,novosađana ispred biračkih mesta,da državna sekretarka ne dežura po polcijskim stanicama,da navijači i kriminalci budu vezani,da sendvičari na biračkim mestima nemaju mobilne telefone,da nema plavih i zelenih olovaka……monogo je to,ništa biće izbora i bez opozicije(nisu ni oni više naivni?).

  4. Mi mislili da je Vučić otišao da otvori autoput kroz Grdelicu prema Makedoniji i krak prema Bugarskoj kao što je više puta obećavao da će se ta dva kraka pustiti u saobraćaj do kraja prošle, pa do sredine ove, pa konačno – sa rukom u vatri, do kraja ove 2018. godine, i da će u povratku otvoriti deonicu autoputa od Obrenovca do Ljiga, što su takođe obećali da će učiniti do kraja ove godine.

    1. Za Grdelicu, rece Zoka do kraja 2018. Znaci, ima jos sutra i prekosutra. Moz’ i da bidne, a moz’ i malo sutra!!!

  5. Prvo oslobodi medije da narod cuje i drugu stranu i to bar na godinu dana kako moze da anulira sve one lazi koji si im ubacivao u glavu. Da bi narod mogao da bira prvo mora slobodno da misli. Bezis od duela sa Jeremicem kao Barbara od istine.

  6. Uvukao se strah da ne uhapse Radoičića ? Šta li on zna i čega se AV plaši ? Zašto se krije ako je nevin ? Ah, koliko pitanja…

  7. Ovaj je,kao i njegove marionete iz srpske vlade proglasio Tačija i Haradinaja za „ratne zločince“,a nije im se sudilo niti presudilo,odredila kazna !Kako će povećati plate zaposlenima u privatnom,realnom sektoru?E,za to ga zabole…nešto!

  8. Zasto lazes jablane ? Prvo si ga ti unapred abolirao sa tvojim cuvenim poligrafom. Pa nismo mi sislali vesla niti smo veslali sise kako se tebi to inace pricinjava.

  9. Ovaj gospodin je dosadio sa pojavljivanjem na svim medijima sa jednom te istom pricom.Pitam se da li uopste ima vremena da se bavi onim za sta ga je kako on kaze narod izabrao.Iskreno ja ga nikada ne bih izabrao jer Srbija ima puno mladih sposobnijih od njega koji bi u svakom smislu preporodili ovu jadnu Srbiju.Ovako sa njim ostaje samo „rekla kazala“,ovaj je ovakav onaj je onakav a on je najbolji bogom dan da spasi Srbiju i njen narod.
    .Srbija je zivela i bez njega i njemu slicnih mirodjija.Neka oni cija je nadleznost otkriju da li gospodin Radojicic umesan u ubistvo Olivera Ivanovica ili ne.Ako nema nikakvog dodira sa navedenim ubistvom cudi da je glavom bez obzira napustio Kosovsku Mitrovicu mesto ovog nemilog dogadjaja .Sto se tice izbora naravno da je spreman, jer je vesto podmitio svoje i svoje stranke glasacko telo penzionere sa penzijama ispod 25000 dinara obecavajuci povecanje penzija u 2019 godini.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.