Vučić: Srbija će nastaviti da sarađuje i sa EU i sa Rusijom i sa Kinom

Ostavite komentar


  1. Nemci su ga pročitali!-Sve je više negativnih komentara o populisti,diktatoru,nepotizmu!!!

    1. Nemci su ga „procitali“?! Sta Vam to znaci? Mislite, da ga nisu procitali ne bi ulagali u srpsku privredu? Gospodine, bez obzira sto ste se, kao „gastarbajter“, dobro podgojili i pustili „pivski stomak“, mogli biste, onako usput, sebi, da postavite sledece pitanje: ZASTO NEMCI ULAZU U SRBIJU? Da li mislite da je to zbog toga sto nas vole, sto su zaljubljeni ili zato sto mrze Vucica? Da nije nesto drugo u pitankju? Gospodine „gastarbajter“, dolaze zbog subvencija i jeftine radne snage. Jeftinije placaju srpskog radnika nego sto ih je kostao logoras u Ausvicu. Verovatno ste zaljubljeni u nemacku pravdu i postenje, kao i svaki polupismeni siromah koji je, odavde, ko zna kada otisao „trbuhom za kruhom“?! Da li ste, nekada, isto onako, neobavezno, postavili pitanje, zasto ti „posteni i principijelni“ Nemci, neverovatno odani pravdi i zakonu, ne plate srpskog radnika barem 1/3 plate koju daju istim takvim radnicima u Nemackoj? Verovatno ih sprecava Vucic, koga su procitali, zar ne? Dajte molim Vas, ne budite smesni.

      1. Glupost. Ko od jačih firmi iz Nemačke ulaže u Srbiju? Da vam ja odgovorim. Samo oko 0.1% jačih svetskih firmu ulaže u nedođiju. I to su te koje su sklone kalkulaciji. Ako nam uspe, super, ako ne nismo ništa značajno izgubili.

        1. Pametno „Alex“ /obavezno sa „X“/, jer to daje tezinu Vasem stavu? Znaci, nemacke „jake firme“ ne kalkulisu? One ulazu i sve rade iz cistog entuziujazma i velikog nagona ka filantropiji? Mozda su bas zbog toga sto „ne kalkulisu“ postale „jake firme“?! Tuzno je kada neko iznese ovakav idiotizam, pa se njime jos i 1ponosi.

          1. Siroti zabludeli vlasni botovski durdubak sam sebe pita i sam sebi odgovara, kao i njegov šizofreni navr’vođa. Jasno sam sjebi objašnjava da švabe, ja dodajem trećerazredne, dolaze ovde i ulažu u montažna postrojenja zbog velikih subvencija naše zarobljene državice i enormno niskih zarada radnika. Potpuno tačno samo što svi znamo ko im daje i obećava tolike subvencije i ko našeg radnika napravi bednim robom 21.veka. Zna to i ovaj zabludeli bot zoranče, zato se ne obazirite na njega i njegove komentare jer bot sam sa sobom priča, sam sebe pita i odmah odgovata a znate ko to radi. Njemu je potrebna ozbiljna specijalizovana nega kao i mnoštvu botovske vojske nazadnih pošasnih skakavaca.

          2. Bas ste mi simpaticni sa ovim Vasim „arhaicnim“ izrazima, u pokusaju da kopirate gospodina Basaru. Razbacujete se kao siromah posle prvog obilnijeg obroka. Da ne nosite ime i prezime coveka, koji je sinonim najvece bagre i ljige, koju je mogao da iznedri ovaj narod, mozda bih usao i u neku ozbiljniju konverzaciju sa Vama ali, ovako, mislim da je sve uzaludno. Zelim Vam sve najbolje u Novoj godini i brzo ozdravljenje.

      2. Kneževiću, ne odustaješ od prevaspitavanja na ovom portalu, vidiš, ja, na primer, gotovo nikad ne čitam informer, sr.telegraf itd. Nemam ambicije da tamo nekog učim pameti, tako da sam ubedjen da ovo radiš za nadoknadu, što je najgore u svemu tvoj angažman plaćamo svi, bez da nas neko pita!

        1. Vama je „doktore“, cini mi se, citanje najveca mora. Ne citate Vi mnogo sta ali, cak i da citate, od toga nema vajde. Nikako da shvatim sta znace ove Vase priglupe opaske na svaki moj komentar? Da li to pokusavate da privatizujete ovaj portal i sebi obezbedite neki monopol na komentarisanje i javno iznosenje misljenja ili? Koga sam prevaspitavao? Ovog „budu“, kome se sva zivotna filozofija sastoji u „deset sa lukom“. Ne budite smesni, njemu je, shodno komentaru, „more do kolena“. Mozda Nemce u koje ste zaljubljeni i gde sebe vidite kao buduceg uspesnog „gastarbajtera“?

          1. Gospodine, ako neko dobija subvencije, besplatno zemljiste i dr. OCIGLEDNO je da NE ULAZE , vec iskoristava vlast koja ne zali para za reklamu. Da zaista neko ULAZE u Srbiju, to bi bila druga prica. Ovako, to je samo pljacka, velika, organizovana drzavna pljacka, ili ulaganje u rejting politicara. Obicna kampanja, za koju se ne zna iznos, trajanje, ni finansijer.

      3. ZATO što ne SVETU nema jeftinije tupave radne she he kao u Vucicevoj naprefmoj Srbiji.ETO ZATO NEKI NEMCI ULAŽU OVDE!

        1. Znaci, mislite da Nemci vole Vucica, i da mu ulaganjem sredstava u Srbiju pomazu da opstane na vlasti?! Poznajuci Nemce, nije mi samo jasno da toliko vole tu „tupavu radnu snagu“, u koju, pretpostavljam, ne ubrajate i sebe?! Gospodine, to sto Vi mrzite Vucica, kao i vecina zabludelog i polupismenog plebsa, na ovom forumu, nije argument. Sve ovo sto ste ispred „nadrobili“ vise govori o Vama nego o bilo cemu drugom. Nemocni ste, needukovani iocajni zbog cega posezete za iracionalnim zakljuccima.

          1. Gos. Knezevicu mogu vam reci da sve sto ste vi danas nadrobili o vama govori mnogo vise . Ponizavate drugog da istaknete sebe

          2. @Lidija Kovijanic:
            ———————
            Ne ponizavam bilo koga vec samo ona priglupa i idiotska misljenja, koja se ne baziraju na nikakvim argumentima vec na nekim patoloskim osecanjima prema pojedincima. Zasto bih ja isticao sebe?! Da se dopadnem Vama ili nekom sa ovog foruma?! Ne budite smesni. Ja samo iznosim svoje misljenje za koje smatram da je bazirano na nekim cinjenicama i logici.

      4. Ooo, Zoki, kako si ti uporan covece. Sta nije u redu sa tobom?

      5. G.Knezevicu,sta mislite sto ulazu u Srbiju,ispravno receno u Vojvodinu
        ?Zato sto je iz Vojvodine “isterano”400 000 folksdojcera,Nemaca.Ovo
        je kompenzacija da im Srbi sa niskim platama,”odrade”dug.AV na taj
        nacin odradjuje jedan projekat koji ne smeju svi da vide i razumeju.
        Ovo vám je objasnjenje a ne Vuciceva “genijalnost”.

        1. Evo jednog „pametnog“ komentara?! Jos nikome na pamet nije pala ovako „epohalna“ analiza i zakljucak?! Ja bih, kada bih imao mogucnosti, Vas, i Vama slicne, umnozavao i pokazivao narodu. Kako ste se „lepo i inteligentno“ setili? Svaka cast. Imao sam jednog komsiju u selu, koji je imao slicne vizije ali je zavrsio kod „Cika Laze“. Vama zelim sve najbolje i, da se oporavite i manete citanja i tumacenja „visoke politike“.

          1. Kako si ti “izuzetno”pametan,elokventan,genijalan,u svakoj
            corbi zaprska i “bránilac”nemoguceg,svaka polemika sa
            takvim je osudjena na nistavost.Nastavi da nas edukujes.
            Ne zámeram ja tebi, vec adminu,sto “pustá”da takvi maltre
            tiraju posetioce sajta Danasa.

        2. Auh covece?! Pa tebi je mozak, ne samo upaljen, vec je i pregoreo. Kako ono bese, „Majstore pukla gurtna, baca ulje na masu“. Nastavi sa svojim „vizijama“ mozda dodju po tebe.

      6. Verovatno ste zaljubljeni u nemacku pravdu i postenje, kao i svaki polupismeni siromah koji je, odavde, ko zna kada otisao „trbuhom za kruhom“? +…još nekoliko nedoličnih kvalifikacija,što je vrlo ružno, pogotovo, ako u SR Nemačkoj „niste jeli-zaradili leba“, i bili u prilici, da osetite njihovu „pravdu i zakon“!!!???
        Nemojte, molim Vas, da „kudite konja, koga niste jahali“!
        Ako bude dozvoljeno, rado ću Vam navesti nekoliko primera, „na tu temu“!!!???
        Pozdrav iz Banata!

        1. Miláne,veruj ti mění da ce Prvo NJEGA i bratiju ,odvésti gde im
          je mesto a vas epigone,na ulicu jer ste mnogo leba drzavnog
          izjeli za badava,podrzavajuci ovu vlast.

  2. Srbija na svom evropskom putu pridruzivanja EU pokazala kao veoma uspesna drzava kandidat ali je takodje uspela da sacuve dobre odnose sa Kinom i Rusijom…

    1. Vi ste “ Mina “ nepopravljiv – a optimist ili slepo verujete Pinkovoj “ istini “ Zbog “ dobrih odnosa sa Rusijom i Kinom“ … odgovor EU je „pojacajte elektricnu struju “ na Madjarskim bodljikavim zicama , odgovor USA su “ crne liste “ i pretnje sankcijama , Malta proverava “ sumnjive “ bankarske racune nasih „trgovaca “ oruzjem …a Aca vas “ vozi “ prema EU u staroj Skodi u “ rikverc “ preko rusko azijskih stepa

      1. Niti je Mina optimista niti poznavalac bilo cega.Ona je bot naprednog
        sajber tima koji,bezbojnim i bezveznim komentarima truju medijski
        prostor i obmanjuju i sebe i druge.Ja ih sve znám po imenima koja
        svakodnevno i uporno,obmanjuju posetioce sajta.

  3. Rusija I Nemacka imaju najvise investicija u Srbiji I njihova saradnja sa Srbijom je sve bolja

    1. To je isto kao kad kazemo nas i rusa 300 miliona.Rusija ne zeli da kupuje nasu robu i ne zeli da uvozi robu iz srbije(svega 2,3 %) a nemacka 15 x vise

  4. „Isto kada mi kažu za Kineze, zašto ste ih pustili? E zato.“ Ova mu je ka u NJegosa !

  5. Saradnja sa kineskim firmama je netransparentna. Ovde se ukidaju tenderi, cak smo i deo javnih nabavki ucinili netransparentnim. Direktna pogodba se eliminise zbog mogucih zloupotreba, ona nije trzisna. Primedbe idu pre svega zbog nacina kako se u Srbiji posluje sa Kinom i uopste.

  6. Cak i kada nema sta da kaze on ne zatvara usta. Mozda je u pitanju fizioloski poremecaj ? A?

    1. Da. To se stručno zove logoreja. Ono kad pacijent nekontrolisano priča, i priča , i priča….

  7. I sada bih ja, samo zato sto mrzim Vucica, morao da se stavim na stranu onih, koji su nas, juce, unistavali da bi nas, danas, kupovali za 250 evra, kao sto se kupuje odrano svinjce na pijaci u Bolecu? Covek ulazi u jedan zacarani krug, obicno kada se u nekoga fatalno zaljubi ali, kada nekoga omrzne toliko da mu ta mrznja diktira nacin ponasanja i razmisljanja, kao sto poijedinci mrze Vucica, on ulazi u delirijum ludila od koga nema leka.

    1. Đe ‘iđe Džovane lažni sla’ga ka pas, ti da mrziš navr’vođu svog, pa prije bi proda’ i ćaću i mater i vjeru i crkvu nego svog buczavog oca.

      1. Kako bese ona srpska izreka? Pas laje vetar nosi?! Opet ste pili pre nego sto ste se latili tastature?!

  8. To sto g.Vucic radi je teranje inata…posle se cudimo nece nas EU!

  9. Srbija je nezavisna zemlja i saradjivace sa svima kako u plitickoj tako i u ekonomskoj sveri gledajuci pre svega svoje nacionalne interese.

    1. Momo, srbija je čmar na svtskoj sceni. To će narod tek da iskusi kada se bude Minhauzen setio i plasirao prave vesti za vas.

  10. Na znam šta napisati o ovom čoveku, a da to bude pristojno i da vi objavite.Tako da … ništa.

  11. Neka se pise svasta i misli svasta, ali je ocigledno da Predsednik Vucic saradnjom sa svima unapredjuje odnose sa svima, i tako razvija i napreduje srbiju…

  12. Na Badnji dan sa Srbima u Crnoj Gori podvikne na trenutnu situaciju ,,rodja,,mu izadje u susret i eto mirotvorca i najvećeg branitelja svetinja……..

  13. Što sumljate u našeg precednika koji se uvek borijo i radijo za dobro svih srba šta vam hvali u životu radite za mnogo veće plate i vozite to biciklo i auto i najeftinija struja i naj bolje plate i naj veći rast i nikada nije ništa slagao i ima mnogo veliko radno iskustvo jer je mnogo radijo i mnogo se bori da nam bude mnogo lepše i mnogo nam čini život boljišim i uvek je pošten i srdačan i iskren i nisam ljubiša ni hedona

    1. E moj Dokolice,vidi se da si “iso u skolu i nisi ucijo jer si znao da ces da
      se uclanis u partiju i nadjes svoju bratiju”..A i sta ce ti skola kad je ona
      číst visak vase sedamstohiljda clanova stranke.

  14. Verujem u predsednika i verujem u njegove odluke! Svojim radim i zalaganje je dokazao i pokazao da radi pravu stvar za Srbiju!

  15. Uverices se uskoro,sa kim ces da se druzis kad te “gazde”izvuku za usi,za
    koji mesec.Joj kako ce se “stolice”rusiti.Ziv bio pa video..

  16. Ovaj covek neprestano polemise sa nekim koga mi ne vidimo. To ili je nesvakidasnji dar ili je sastavni deo hronicne bolesti o kojoj se onomad izjasnio ?

  17. Cilj novih investicija i stranog ulaganja je da novac ostane u Srbiji. Saradnja sa svim državama regiona i velikih sila Rusije, Kine i SAD je od izuzetne važnosti za našu zemlju.

    1. Mole se botovi da pre objavljivanja teksta bez obzira na sadržaj,povedu reda o pravopisu u granicama svojih mogućnosti.

  18. Srbija nikad neće stići EU jer Srbija nazaduje.Za relativno kratko vreme stićićemo do Afrike.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.