Vučić: Srbija će ostati pouzdan oslonac Republike Srpske

Ostavite komentar


  1. Srbija i Republika Srpska su jedan narod koji ima zajednički cilj, da očuvaju mir i stabilnost. Svako dobro, uz napredak i da Dan državnosti slavite još mnogo godina!

  2. Srbija poštuje Dejtonski sporazum i sve njegove implikacije tretira suvereno i uz odgovornu politiku! Dan Republike Srpske je nešto što raduje ne samo Srbe u Bosni i Hercegovini, već i u Srbiji – njihovoj domovini, i to ni jedna situacija neće promeniti! Srećan dan Srpske!

  3. Republika Srpska će 09. januara obeležiti svoj dan, čime i Srbi u BiH, a Srbija kao odgovorna zemlja se tome, naravno, raduje podjednako kao i njen narod izvan njenih granica! Vučićeva čestitka je odraz ozbiljnosti sa kojom mi gledamo tu situaciju!

  4. Samo zajedno možemo da stremimo svetloj budućnosti, samo uz podršku koju jedni drugima pružamo srpski narod i Srbi gde god živeli mogu sačuvati svoj kulturni identitet i tradiciju koja je naše najveće bogatstvo. Živela Srpska!

  5. Budi ti oslobac toj tzv. državi od svog novca. Nije im dosta što su se ovde primili kao korov? Ako hoće pravo jedinstvo neka lepo svojim ličnim prisustvom doprinesu tome.

  6. nemoj samo ti da nas branis vise kao ni Dacic,Seselj i onomad Slobo,kada nas je oprao od deviza sa onim laznim dinarima sa previse nula. dovozio je te nastampane dinare u kamionima ovamo a odvozio je njemacke marke. dinari su poslije toga vrijedili jos par dana,poslije si mogao komotno da ih bacis. ako nas ti i dalje budes branio procicemo kao Kosovo i RSK. daleko ti lijepa kuca. znamo kako si nas branio,poklicima sto za jednog,ovo je Srbija i Srbija do Japana,sve to dok si gledao namjestaj za novi stan koji si dobio od Slobe.

  7. Srbija je garant Dejtonskog sporazuma, njeno pravo i obaveza je da štiti RS. Vučić je te veze još više ojačao.

  8. Nemoj se za nas brinuti,jer gdje si god brinuo o Srbima njih više nema na tim prostorima

  9. Ovo nije samo politika kako neki nazivaju, ovako se zaprao poštuju bratske zemlje, i drago mi je što je tako. Našoj braći želim kao i nama da imamo dobro zdravlje,sreće i uspeha. Živeli.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.