Vučić: Srbija ne želi da otežava situaciju u Belorusiji

Ostavite komentar


  1. Bre, ljudi, super je stvar da imamo dobre odnose sa nekom slovenskom državom kao što imamo sa Belorusijom i Rusijom. Što više toga nam treba.

  2. Dokle ce poreski obveznici iz EU da doniraju novac ovakvim diktatorima.Dok vecina zemalja vraca ambasadore i pojacava sangcije,Srbija salje u Belorusiju svog ambasadora.

  3. Srbija vodi neutralnu politiku i nece nikom otezavati situacije. Naprotiv, ona postuje prijateljstvo i neguje dobre odnose sa svojim partnerima. Dakle, tako i sa Belorusijom.

  4. IstI se istom raduje. Kad uvedu i ovome sankcije da ga bar prijatelj Lukasenko obidje. Tako da izmerio je on dobro prvo i izvagao zna sta ga ceka pa ko veli daj bolje i da se zamerim EU nego sutra da mi zbog reciprociteta uvede Belorusija sankcije.

  5. Bez trunke morala.Izdao je i prodao srpski ugled stican hiljadu godina zarad svog opstanka na vlasti.Ništa se neće zaboraviti ni njemu ni njegovim glasačima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.