Vučić: Srbija se mnogo promenila, danas ume da brine o sebi

Ostavite komentar


  1. Zaista se promenila,slobodno se intoniraju himne nekih izmišljenih regija ,izgubili smo dostojanstvo,ne poštujemo svoju državu i još puno toga.

  2. Ovaj čovek više nije za bilo kakav komentar… Žalostan je prizor. Nadam se da ne veruje u to što govori, jer ako veruje onda je stvarno u problemu.

  3. Predsednik Vučić je to pokazao i dokazao. Nema sumnje da Srbija ima realnu budućnost. Možda nije savršenstvo, ali ništa u životu nije savršeno. Svako ko kaže drugačije, masno laže i verovatno je strpao vaše pare u svoj džep ili na račun na nekom egzotičnom ostrvcetu gde nema poreza.

  4. Naš zemlja mnogo pažnje pridaje svim građanima,na svaki način gleda da pomogne kako niko ne bi bio oštećen.

  5. U Srbiji je danas običan čovek na prvom mestu i njegove potrebe. Sluša se glas naroda i zato Srbija ide napred.

  6. Srbija nije dobra samo onima koji sede i kukaju nad svojim životom bez dana radnog staža! Ovakva zemlja treba da služi za ponos!

  7. Promenila se i menja se, savremene tehnologije same po sebi doprinose siroj svesti gradjana a drzava Srbija je na modernom i pravom putu!

  8. Upravo je povratak u prošlost, u vreme kada je Srbija bila kriva za sve loše što se dogodilo, kada je svako mogao da uperi prst u nas. To je ono što bi trebalo da se povrati dolaskom Đilada na vlast.

  9. U vreme postojanja Jugoslavije na zatvorenim partijskim sastancima su drugovi iz komiteta objašnjavali članovima SKJ da je najveća tekovina od oslobođenja do danas Komunistička partija, i ćudi me da se do sada nije pojavio isti tekst, samo sa strankom SNSa od višestranačlog uspostavljenog sistema, jer svakome je jasno da su to večito isti ljudi kao i u vreme Tita, samo su promenili vokabular koji je samo plagiranje nečega što je davno prošlo, i zapravo se ništa nije promenilo, niti će se menjati, ako ništa drugo jer se doneti zakoni kao i ustav ne poštuju niti se sprovode ne bi li narod bar imao iluziju da smo u nekom imaginarnom napretku, i gde se uistinu poštuje mišljenje svakog građanina ove nazovi države.

  10. Da li je moguće da Danas objavljuje sve botovske komentare koji hvale trenutno stanje u Srbiji.Ovaj čovek ne može da govori o napretku Srbije,on je jedan od direktnih učesnika u stradanju ove napaćene zemlje.
    Botovi,vaš predsednik nema ni jedan dan radnog staža,osim iskustva u proizvodnji ratova zajedno sa Šešeljem i ostalim ratnim profiterima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.