Vučić: Srbiji je cilj održavanje mira po gotovo svaku cenu

Ostavite komentar


    1. Ovo 8 godina priča sam sa sobom, oživljava se nad svojim poltronima i najveća je kukavica i defetista u istoriji srpskog naroda, celoj.

      1. Kada je tako, kako imamo suficit u budzetu, trpimo non stop trpim pritiske u vezi Kosmeta, kada je već sve izgubljeno?

    2. Slazem se. Dosta nam je ratova i neprilika. Vreme je da se ide mirnim putem ka uspehu.

  1. Evo ga, radikal ne moze da izdrzi a da ne zapreti kakvim ratom. Pa on da spasava.

  2. Kazes „svi su prekrsili rezoluciju 1244“ pa te pitam jel je Rusij prekrsila,jel je Kina prekrsila,jel je Rumunija ili Slovacka prekrsila…Dzaba kuvas zabu,uclanjenje Kosmeta u UN neces moci da proguras narodu

  3. Srbija vodi borbu oko resavanja KiM i to je najvaznije pitanje. Isto tako zalaganje za mir je osnova svega,jer uz mir moze da se jaca i stvara.

  4. Ovim tekstom Presednik SNS-nke siri defitizam po Srbiji i sire.Tako se ustvari ponasaju svi Presednici kolaboracionisti.Od Nedica pa na ovamo.Bice interesantno videti sta ce reci ako malena Jermenija odbrani svoj Narod u Nagorno-Karabahu i to za sva vremena.Ovaj tekst Vucica je samo priprema srpskog javnog mnjenja za odustajanje od ZSO-na i za tiho predavanje Kosova i Metohije u narucje agresora(NATO-a i UCK-hirurga).Samo na taj nacin moze ostati na vlasti.Pogotovu sada kad je Rusima i Kinezima dao nogu.Ubrzo ce doci do raspleta.To jest-bice objavljen dosije Vucic.Tako da ce i zadnji radikal u Srbiji shvatiti sa kim ima posla.Tesko nama sa njim.Sreca u nesreci je ta da Srbima i rodjacima jos nisu vrane popile mozak….!

    1. A sta vi predlazete da se uradi sa Kosovom? Mozda ono sto je radio Milosevic ili Rankovic? Nego bolje da olabavite malo eksploataciju i pljacku Vojvodine, jer otici ce isto prvom prilikom.

    2. Остави се ти Недића. Ниси достојан ни име да му поменеш!!!

  5. Mir je ključ napretka Srbije. Zato ćemo uraditi sve što je potrebno kako bismo ga sačuvali.

  6. Vase zalaganje za mir je lazno.Onaj koji je bio potrcko(ministar)Seselja i Milosevica ne moze da utuvi u glavu da je mir resenje za sve nedace na ovim prostorima.Zveckanje ruskim nabavljenim tenkovima i migovima nije poziv za mir,nego za nesto drugo.Na to nece moci biti ravnodusni oni koji su bilji zrtva vase mantre ,da gde je jedan srpski grob tu je srpska zemlja.Nije zalaganje za mir, mesanje u unutrasnje stvari susednih drzava,floskulom o brizi za srbe u doticne zemlje.Za mir morate da obuzdate svoje veljikosrpske ideje i vasu Crkvu koja ne sluzi narodu i Bogu ,nego hegemonizmu.

  7. se nećemo odricati svog prava da iskažemo mišljenje bilo kome, ma kako se taj neko zove“. Bravo, to se zove tresla se gora, rodio se miš.

  8. Drug Vucic papagajski ponavlje standardnu melodiju mira i stabilnosti po svaku cenu, pa ako treba i po cenu rata. Pri tom neprestano kroz svoje cause iz tabloida popljuvava pobednike iz opozicije u Crnoj Gori i clanove predsednistva u BiH. On ne moze dalje od svog prevarantskog karaktera.

  9. Srbija ce nastaviti da sprovodi politiku mira i stabilnosti,jer bez mira i stabilnosti nema napretka

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.