Vučić posle sastanka s patrijarhom: Srbiji od septembra predstoji „možda najteže vreme“ od 1944. godine

Ostavite komentar


  1. …. i to zahvaljujući Tebi a verovatno i tvojim velikim prijateljima….

  2. Ako ste nesposobni da narodu u 21.veku obezbedite struju, grejanje i hranu idite, doci ce neko ko je sposoban i ko moze

  3. Zasto bas od septembra,jel opet cekas da narod zavrsi letovanje pa da krenete da ga mrcvarite?

  4. ko je potpisao briselski sporazum i uništio institucije Države Srbije na Kosovu i Metohiji???!!!!!!!!

  5. Crkva da gleda svoja posla a Vucic svoja u okviru ustava. Vucicu je prigustilo zbog upropascavanja drzave 10g. a sada zove crkvu u pomoc.Isto je radio i Staljin koji je zatvarao i streljao svestenika a crkve rusio.Kada je 1941 zagustilo ,pozvao je crkvu da motivise i mobilise narod.

  6. Znaci 1945 je bilo bolje, zlatno doba.
    A 1948 je bilo super.
    Pa moj otac je 1968. bio mesecima na granici prema Madjarskoj, cekao se upad Rusa.. Ali i to je sitnica za muke kave ni Tito nije prevalio preko glave.

  7. Kako lik mulja Srbiju 10 god a slijepci i dalje glasaju, i drugi narodi su željeli mir a Srbiji nije bilo do mira! Sada kusajte ono što ste zakuhali!

  8. Putujuće pozorište za sve predsednikove glasače. A mi ostali, jel da se smejemo ili da plačemo? Jer se zavesa kod ove predstave izgleda neće skoro spustiti.

  9. Drama, opet. Zato će da nas proda kopačima litijuma. Zorana, sa jedne strane, a AV sa druge, doći će nam glave. A oni će svoja posla završiti vrlo uspešno.

  10. Do juce si govorio nikada sankcibe Rusiji, nikada nezavisnost Kosova, a danas ? Bitno je da su izbori uspeli ca. 60%.

  11. Sto li je Srbija čekala od demokratskih promjena 2000 do danas da je sama bez EU i NATO podrške? U šta je protračeno ovo izgubljeno vrijeme? Ah da! Bahaćenje sa zapadom je bila odluka zadnjih 10 godina ove vlast. Sada je račun stigao na naplatu a platit će ga – narod!

  12. Kako ga nije sramota. Sad je poceo da cmizdri, da li ce ovaj nepismeni narod i ovu zabu da proguta.

  13. Oni ni ne znaju da je nama bilo jako teško i 1993.kako bi i znali kad su oni tada imali velike koristi od haosa koji je vladao….

  14. Ne razumem zasto September ,Stasi obecao ??????

  15. Pa kako sad to g. Predsedniče? Pa za vikend ste u jutarnjem programu rekli da će svega biti i da treba da Vam verujemo.

  16. Presednik je lazov kao i ovi sa zapada a njima se pridruzili tabloidi CNN kao i opozicija . Ako uvedu sankcije bice gladni Ako ne uvedu sankcije bice zeljni Pinkovih i ostalih zapadnih realiti programa i ostalih gluposti zapadnod siromasnog svijeta gdje je sloboda govora kao (Asanaz , drze ga u zatvoru bez obrazozenja)to je zapadna demokratija

  17. Neće valjda ko ’45., da streljaju bogate i oduzimaju im imovinu? Možda će Rusi pucati na naše jedva punoletne graniĉare? Daleko su a i imaju pametnija posla za nas. Znam samo da na koga se AV kladio, taj je gubio. Klintoni, Tramp, Šreder, Bler, itd.

  18. A sada ordenje jedan drugome da dodele, pa da kukaju kako su oni žrtve a sve drugi krivi pa dogovor koliko ko uzima procenata od državnih poslova onda svako u limuzinu sa pratnjom pa svako od njih u dvor.

  19. Idealan gospodar za ovaj narod. To se i pokazuje i na ovim izborima…neka je ukrao i 500k, dobio je dva miliona glasova sigurno. Dakle sve je baš kao što treba. Laku noć Stradijo.

  20. Prestani da cmizdriš i plašiš ovaj napaćeni narod. Biće onako kako ste nam zakuvali.

  21. Jos jedna manipulacija I lazi u nizu ,od kako je Predsednik.
    Drcan je bio i lagao nas sve da nikada neće staviti svoj potpis.
    Pogledaj narode sa kim imaš posla.
    Ovaj naš vodi u ambis.

  22. Bice ba svega…Ugalj iz Banovića za termoelektranu Morava, Svilajnac ide redovno… Ugalj isto iz luke Ploče i gorivo… Sve preko BiH ide za Srbiju…

  23. Kako teško…a braca kinezi i Abi dabi…pa Beograd na vodi…leteci automobili….eeee da se malo ulagalo u selo….(u se i svoje kljuse)ne bi bilo tolikoh problema…ovako…sve prodato …cak i voda(banje)…plodna zemlja…rudnici….zna se ko…i šta ćemo sad

  24. Ne shvatam?! Da li se najavljuje neka glad? Zasto se prodaje najlepsa zemlja u opstini Vrnjacka Banja? Kao uzimaju zemlju za autoput?! Znate li koliko hektara se eksproprise? Za koliko to puteva treba? Ko je takav pametan plan osmislio, da se unisti ta najplodnija zemlja uz reku, da se iskopa, unisti…zbog autoputa? Kome taj put treba, hoce li autoput da nas hrani umesto zemlje? Tuga sta se radi 🙁

  25. Ja sam za to da priznamo Kosovo, da uvedemo sankcije Rusiji, da prekinemo sa daljim procesom pridruživanja u EU i da uđemo u NATO.

  26. Deset godina se držiš Putina i Rusije kao pijan plota….Kako sam srećan što sam pre 15 god. otišao

  27. Da li ćemo ikada saznati koliko katastarskih ima imovine Srba! Kažu, ostali su samo stari, nejač i šverceri. Volela bih da grešim, tj. da su to laži. Ali, avaj, narod priča!

  28. SANKCIJE RUSIJI I ZA OSTALA POSKUPLJENJA KOJA NAS OCEKUJU…
    A PLATA 35000 HILJADA
    ZALOSNO ALI JEDINO JE TO TACNO…

  29. Gosp.Predsednice Srbija ima 5-6 mil.st.a ima resurse da hrani 100 miliona ljudi samo treba raditi organizovati sistem i ljude uposliti a tkz.rijalitije kao i kafice i tkz.nocni zivot poslati u proslost ne ustezati se od jedne vrste diktature kao i ako nema drugog izbora dozvoliti Rusiji da instalira nuklearno oruzije na tlu Srbije .Rusi mogu u Srbiju Dunavom

  30. U partiji šaha svaki povučeni potez a ne odgovara situaciji gubiš partiju. A ti pogrešne poteze bićeš 10god. A upozorenja bilo koga za loš potez je plaćenik,neprijatelj,lopov i napad na porodicu. Sad kad vidiš da će biti teško narodu ako voliš taj narod podnesi ostavku.

  31. За ширење панике, што тренутни председник тендециозно ради, постоје неке законске мере. Даље, тендециозно изражавање као што је „једини смо у региону који за сада нисмо увели санкције Русији“, као да припрема народ на „нешто“?! Па ни „за сада“ нити ћемо икада уводити санкције Русији! Па онда провлачење Косова у контексту „да ћемо га тешко сачувати“….је л то лисац покушава нешто да провуче кроз „мала врата“?!?!

  32. Naravno da će biti još teže, dragi Aleče…imaćemo sve više siromašnih, zaludnih i nezaposlenih, sve više državnih poreza, taksi, nameta, ograničenja, sve više mentalno polupanih porodica i individua, sve više ubistava, pljački i ostalih zločina, sve više mladih koji će kako znaju i umeju bežati preko grane ako već njihovi roditelji nisu mogli…jeste, biće još teže, dragi Aleče.

  33. Ti si najveca bruka za Srbiju. Skloni se bre, najbolje za tebe. Sta hoces i celo Ksovo da prodas? Prodao si sopstveni narod. Do juce si pricao da ne treba narod da brine i da je Srbija majbolja u Evropi. Sve laz do lazi. Sklanjaj se bre, i vodi tu tvoju bracu EU i prijatelje sa sobom, sa sve Mihailovickom da vas sve vise ne gledamo. Muka nam je od vasih lazi i izivljavanja.

  34. Mir stabilnost, i sta sad katastrofa ovi nas polako ali sigurno sahranjuju bas stabilnost!

  35. AV saveznik ruskog i beloruskog diktatora. A tu su i popovi, naravno. A narod glup. Sve je kako treba.

  36. Znaci *buducnost Srbije* nije ružičasta a mir i stabilnost tesko ostvariva Bog neka nam je upomoc

  37. Druže, hteo si da budeš predsednik. Sada istrpi pritisak, budi stvarno predsednik

  38. Kako to da će drugi narodi preživeti, a mi nećemo preteći, a toliko oranica imamo? Čija je to odgovornost?

  39. Kakve veze ima pop sa državom? Vučić sa svojim radikalskim primitivizmom i populizmom nikada ne može da bude izvor i garant „sabornosti“. Može da bude ono što jeste: izvor podeljenosti i antagonizma srpskog društva.

  40. Uglja imamo, struje ce biti, gasa ce biti ako bude i po vecoj ceni opet dobro, vojvodina ima psenice da pregrani celu srbiju i samu sebe! O cemu ovaj covek prica! Sem ako je radio nesto iza ledja svom narodu!

  41. Sankcije ni za zivu glavu,oraviti sebi neprijatelja od dobrog prijatelja zbog manijaka koji se ni sami ne pridzavaju zadanih ciljeva i sankcija.Apsurd Ne Ne Ne

  42. Када би Србија испунила све жеље ЕУ, сва поглавља, шта би остало од Србије?

  43. Stvarno nema smisla ovo prenemaganjae. Dosta nam je svega. Vi koje vas narod odabra radite bre svoj posao. Dosta panike.!!!!!!!!

  44. Kako moze odrastao covek da se ovako balmira. On zvuci kao narikaca na seoskoj sahrani. Aman, imas li dostojanstvo covece? Ako ti je toliko tesko skloni se i prepusti funkciju nekom ko ne lelece ko pijana baba.

  45. Ko će da saopšti stadu da se moramo pozdraviti sa delom teritorije i uvesti sankcije Rusiji?Da li dramoser ili dostojni?

  46. Nama je teško od 2012 od kako si sa bratijom zaseo na vlast.Gde je sad ekonomski tigar?Onaj ko uzme da vidi narod ,mora da ima viziju i da ima oči,ne kao ti slepi vođa.

  47. E pa Vucicu nemozes da stalno pare uzimas od EU i sve firme sa zapada dovodis u Srbiju, nasu privredu i seljaka unistavas, a istovremeno neces da stitis integritet te Europe.
    Na dve stolice se ne sedi, moze samo na jednoj ,odluci vise gde hoces.

  48. Gospodo „na vlasti“! Istresite džepove, što ste se nakrali od poštenog i naivnog naroda, i eto novca za sve! Šešelj je dobro rekao:“Kad su došli na vlast, nije pas imao, za čega da ih ugrize“! Bogatiji ste i od Arapskih šeika! Sram vas i stid bilo, i još kukate! Bando bahata!

  49. Pa zar nisi pre neki mesec rekao Mir i Stabilnost? Jel to neki globalni narod pozeleo da bude najteze vreme ili su to samo ideje globalnih politicara? Neko mora da je pozeleo, samo od sebe ne moze da dodje haos!

  50. Neka predsednik ispita zasto se radi eksproprijacija hektara i hektara zemlje uz Z. Moravu u selima kod Kraljeva i V. Banje. Neka malo proveri rad Koridora. Nikome nije jasno zasto se tolika zemlja uzima?

  51. I to je izjavio Vucic, a ne Patrijarh. Niko se nije oglasio iz SPC. A i ako bude nekakve krize spasice nas gospodar Vucic, svemoguci i svevisnji mega lazov i manipulator!

  52. Kukumavka. U naprednoj zemlji Srbiji još postoje narikače, imaju i svoju tarifu ali nemaju udruženje. Zašto ne bi s ovom našom kukumavkom osnovali to udruženje? Pa da zakukaju zajedno.

  53. Дајте сви оставке, АВ, ти први, а и сви министри, јавни тужиоци јер очигледно је да сте неспособни, уцењени и радите све против Срба.

  54. Vučić ovakvim izjavama liječi svoje frustracije.
    E gospodine Vučić,da nisi krao izbore i iste „dobio“, sada bi bio miran bez ovih problema.,te Rusija…te Kosovo.

  55. Došlo na naplatu ono što se delilo šakom i kapom u protekle dve godine

  56. Zemlja Srbija proizvodi dovoljno hrane da mozemo nahraniti i komsijske zemlje. Reći da bude nestasica hrane je sramota! Evropa neće ostaviti svoj narod ni gladan ni bez grejanja…

  57. Sram vas bilo svih uvredljivih komentara upućenih Predsedniku A.V. svi ste isfrustrirani svojim životima i samo znate da kritikuje te. Prvo sredite svoje živote i svoju porodicu, pa ako ste relativno bez mana, onda imate pravo da vredjate druge. Ne živimo sjajno, ali budimo LJUDI. OSVRNITE SE OKO SEBE, prvo očistite svoje dvorište, pa onda predjite kod komšije. Kako biste se vi osećali da vas neko stalno vredja, pljuje i blati,kao i vašu decu? Budimo ljudi, a ne zveri. Niko nije bezgrešan.

  58. Прошле недеље лично се заузео да бензин појефтини а гле ,данас поскупио браво, као и увек доследан!

  59. Lako je kritikovati tesko doneti odluku pogotovo koja se kosi sa vasim verovanjima i interesima zato treba raditi kako vreme nalaze a ne samo kritikovati i osuzivati nekog ko je mogo znati sta se u Kremlju kuva ni cia a ne mi obicni ljudi ili rukovodstvo neznam opet ni cemu radovanje okretanje zapadu do te mere ali neka nece biti toliko dokolicara u letnjim bastama ulicama tramvajima ipak ako je to pametno i u interesu naroda onda ok sta drugo

  60. Sta radi taj administrator, sto ne prikaze sve poruke…da se sve vidi

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.